onsdag den 13. august 2014

Robin Williams gået over

Robin Williams gået over

Komikeren og skuespilleren Robin Williams er gået over – i modsætning til hans depression, som aldrig gik over, men drev ham til selvmord den 11. august 2014. Han blev født den 21. juli 1951 kl. 13.34 i Chicago. 

Hans mest gyldne filmperiode faldt fra 1987 til 1997. I 1987 havde han meget fine transitaspekter. De skifter året efter til stærke spændinger, og her blev han skilt fra sin første kone. Her er der masser af spændinger til og fra kriseplaneten Saturn, hvilket dog ikke indvirkede negativt på hans filmkarriere. Han har opbrugt hele den negative kvote på privatfronten. Men det har ikke været nogen nem periode for ham jobmæssigt heller. Han har der kæmpet sig igennem endnu en dæmonisk periode i sit liv, men har holdt fanen højt udadtil. Måske har han endda brugt krisen og skilsmissen som brændstof til karrieren.

I løbet af det seneste års tid – godt og vel – har både Uranus og Pluto været inde at lave ravage i hans horoskop. Spændingen mellem disse to ydre planeter er begyndt at udløse hans dobbelte T-kvadrat, og det stiller altid store krav til horoskopindehaveren. T-kvadratet består af spændinger mellem Mars, Uranus, Jupiter og Neptun. Desuden er Neptun så småt begyndt at udløse spændingen mellem Månen og Venus, så det er en langstrakt affære. Venus hersker over både fødsels-8. Hus og progressive 8. hus. Dette hus er dødens og transformationens hus. Han valgte altså den fysiske død med selvmordet i sit hjem i Californien.

Astrologisk set behøvede det ikke at være gået så galt, idet både Saturn og Pluto står harmonisk i fødselshoroskopet. Psykoterapi i passende mængder havde måske kunnet redde hans liv. Det, som er hans store udfordring i fødselshoroskopet, er Neptuns placering i 12. hus, som har med det psykiske helbred at gøre, og som kan give afhængighed af stoffer eller alkohol. Og så vel at mærke de spændinger, samme Neptun befinder sig i, nemlig det nævnte T-kvadrat, som udløses i denne hårde tid for den store komiker – eller skulle man sige: FOR hårde tid.

I indslaget om Sandra Bullock beskrev vi hendes største filmfiasko ”All about Steve” fra 2009. Her kunne man tydeligt se i hendes horoskop, at der var en downperiode. Det er der ikke tilsvarende i Williams´ horoskop, men det kan være fordi hans fødselstid ikke er korrigeret. Jeg vil tro, at han er født nogle minutter tidligere, så den progressive AC står i spænding til radix Pluto i 1980, hvor kæmpefiaskoen kom i ”Popeye”, hvor han spiller Skipper Skræk - på skrækkeligste vis.


Nu er mesteren gået over. Han er ikke mere ”stand up”, men mere ”lie down” – men sikkert ikke mange dage, før han er på farten igen, lettet for en tung krop og et tungt sind, men helt sikkert stadig med sin fantastiske humor i behold.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar