lørdag den 2. august 2014

Magnussen og Pluto

Kevin Magnussen og Pluto

Den danske Formel 1-kører Kevin Magnussen er født den 5. oktober 1992. Vi har flere gange skrevet om ham og spået én ujævn begyndelse hos Mc Laren Teamet. Han her i lighed med alle fra 5. oktober, uanset årstal og fødselstid. Besøg af Pluto, der altid giver turbulens. Han startede karrieren med brask og bram, siden er det gået noget ujævnt, og han må regne med, at han ikke sidder alt for fast i McLaren-sædet. I forrige weekend gik det skidt. Han mistede på den våde bane herredømmet over sin racer, der blev kraftigt beskadiget. Han endte derfor godt nede i rækkerne.

Det er både Uranus og Pluto, der spænder intet mindre end et dobbelt T-kvadart i hans fødselshoroskop op! Det er ret usædvanligt, men det sker altid på et eller andet tidspunkt i livet, hvis man er den lykkelige indehaver af et T-kvadrat – og vi er nogle stykker, skulle jeg hilse og sige.


De to turbulente planeter spænder både Solen, Mars, Uranus og Neptun op, og derfor råder astrologer altid folk til at tage den med ro, når der er sådanne aspekter. Man at bede en racerkører om at tage den med ro svarer nogenlunde til at bede at æble om at smage som en appelsin. Det er ikke nemt, men han må tage det så roligt og besindigt, som det nu er muligt ud fra de givne omstædigheder, og så lade være med at tage store chancer. Magnussen har påbegyndt en ny karriere på et tidspunkt, hvos vi normalt råder folk til et karriereskift, som godt kan være at slutte karrieren, eller i det mindste sætte termin på dette. Spændingerne varer mindst et års tid endnu, så det bliver meget spændende at følge, hvordan det nye kæmpetalent, for det er han, tackler denne udfordring. Men sikkerhed er noget, han skal satse på, for er der kun én ting man kan være sikker på i en sådan periode, og det er, at man ikke kan være sikker på noget som helst – heller ikke et sæde i F1, selv om man ejer et enormt talent.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar