onsdag den 27. august 2014

Våbenhvile på Guds Finger

Våbenhvile i Gaza – på Guds Finger

I Cairo blev der i går indgået en våbenhvile, der skulle træde i kraft kl. 19.00 den 26. august. Det har også betydning, HVORNÅR våbenhvilen blev aftalt, men det tidspunkt kender jeg ikke.

Det, der gør overholdelse denne våbenhvile mere sandsynlig, er fredsplaneten Neptuns placering i 1. hus. Det er mindre godt at den er i spænding til Solen og MC, men så er der noget, der er helt unikt. Selv om man godt kan sige at våbenhvilen astrologisk set er skrøbelig med MC i spænding til både Solen og Neptun, er, at Uranus som horoskophersker danner spidsen af en yod-formation, kaldet Guds Finger. 

Det er nytænkningens og opfindsomhedens planet, og det kan tyde på en bedre mulighed for holdbarhed end ellers. De andre planeter i mønstret er Månen (omsorg, fædrelandet, nationen), Merkur (aftaler) samt Mars (krig, våben) og Saturn (mål, skæbne). Samme Mars/Saturn-konjunktion er dog i spænding til Venus (værdier), som så igen trækker i en anden retning. Man alt i alt ser det spændende ud, ikke mindst på grund af gudsfingeren. Så må bage bare håbe, at de tror på Gud…den rigtige, naturligvis - nemlig vores.


Spøg til side, det ER et mere behjertet forsøg denne gang.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar