fredag den 8. august 2014

Søren Papa - ny konservativ pave

Søren Pape – fornyelsen i dansk politik, mindelser om Glistrup

Vi skrev for mere end et år siden, at Lars Barfoed sandsynligvis snart ville være et overstået kapitel som formand for De Konservative på grund af alvorlige Pluto- og Uranusspændinger. Vi skrev også, at der på grund af det manglende fødselstidspunkt kunne være svært at vurdere, om udfordringerne mest var af privat eller jobmæssig karakter, eller for den sags skyld begge dele. Det viste sig at være begge dele, først blev hans skilt og forsøgte i den forbindelse at skaffe sig en god lejlighed på Frederiksberg, hvad han havde gode forbindelser for at få fikset. Nu er han sammen med partifællen Helle Sjelle, og så må vi håbe, at nissen ikke er flyttet med. 

Hvis man er for konservativ og derfor måske ikke så glad for at lave om på tingene, allermindst sig selv, så VIL nissen flytte med ganske automatisk. Der gik lidt længere tid, hvad angår det jobmæssige, men noget hurtige på privatfronten. Igen har spændinger i et horoskop vist sig at have stærk virkning. Barfoed er født den 5. juli og har som alle andre født den dag besøg af Pluto i disse tider. Men i Barfoeds tilfælde er der et væld af andre spændinger, som først stopper om et par år, så det var rigtig godt for alle parter, at han tog sit gode tøj og gik, og at han ikke som Løkke tog sit meget fine tøj – og blev!
Søren Pape har mange spændinger i sit fødselshoroskop fra den 31. december 1971. Faktisk giver hans horoskop mindelser om Glistrups, som havde nogle lignende spændinger i sit horoskop, men her hører ligheden også op.

Søren Pape er meget bedre til kommunikation end Glistrup, men begge har deres meget stærke holdninger, som der ikke bliver givet det mindste køb på. Det kan blive et problem for Pape, der er uden parlamentarisk erfaring og kan derfor let komme ud for at dumme sig i de benhårde forhandlinger, der venter ham nu som leder af De Konservative.

Hans største force er, at han ikke lyder som en politiker – en cand. mag eller cand. polit. Det vil mange sætte pris på, men han kan godt gå hen og blive lidt for folkelig efter politikerkollegernes smag, især dem fra rød blok. Det er noget helt andet at være folketingspolitiker, og for Pape sikkert også meget mere kedeligt, men han vil forsøger at præge stemningen på Borgen. Hans eneste spænding i denne tid er, at den progressive Venus er i spænding til Pluto. Men ellers er alle transitter ham meget venligt stemt. Derfor kan han sagtens komme til at være det friske pust, som partiet håber kan sætte gang i opinionstallene. Der kommer sikkert også en vis effekt, selv om det ikke på nogen måde vil bringe partiet op på Schlüter-niveau. Men han er godt castet og den med det optimale horoskop lige nu.

Venus/Pluto-spændingen i denne tid skyldes sikkert, at der alligevel er noget jalousi i krogene på trods af den enstemmige opbakning til Pape som konservativ pave, der med alle midler vil forsøge ikke at fremstå som skrankepave, men som ”en af vore”.

Papa kunne godt være født enten lige efter midnat eller tidliget om morgen med Ascendanten i Vægten eller Skytten, men det vil vi som sagt ikke. Er det Vægten, står frihedsplaneten i 1. hus, hvad der passer fint med moderens oplysning om, at Pape allerede som barn var helt sikker på, at han aldrig i livet skulle være offentligt ansat. Nå, men det blev han så alligevel som både lærer og borgmester. Han ville så også få op til 4 planeter i 3. hus, hvilket ville forklare hans meget store oratoriske evner. Hans personlige charme ville kunne forklares med AC´s harmoni med Venus i Vandbæreren i 4. hus (hjem, forældre). En Skytte- AC ville som sagt også passe fint, men det får stå hen i det uvisse.

 Under alle omstændigheder bør han astrologisk set kunne puste liv i det ellers så hensygnende parti, som for et par år siden havde besøg af Neptun, da partiet er stiftet den 22. februar 1916. Neptun var der i et par år, og det var ret skidt, da det er opløsningens planet. Der har i de senere år også været bøde Saturn-, Uranus- og Pluto-spændinger, så det er ikke så underligt, at der har været udfordringer nok at tage sig af med både magtkampe og mange nye formænd – turbulensen tager dog noget af i løbet af i år, og det kan være Papes indflydelse. Det betyder dog ikke, at partiet vinder voldsomme mængder af stemmer.


Held og lykke, Pape.   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar