søndag den 24. august 2014

Uge 35 astrologisk set

Uge 35 astrologisk set

Indhold:
Næsten-fribilletter til Øksnehallen
Nyt fra Antikvariatet
Gratis bøger fra Esoterisk Center Forlag
Onsdage med Mindfulness Based Stress Reduction
Ugens syner af Kirsten Brun
Ugen, der kommer
En vrimmel af eksakte aspekter
Irma 128 år
Ugehoroskoper for alle tegn

Næsten-fribilletter til Øksnehallen for 20 kr. – spar 80 kr.
Fribilletter er desværre blevet afskaffet til messen i Øksnehallen. Men fortvivl ikke, for du får 80 % i rabat på de billetter, du får her i huset ved at hente dem - eller sende en frankeret svarkuvert. Du betaler blot 20 kr. ved indgangen, når vores billetter forevises.

Nyt fra Antikvariatet
Vi har fået disse efterspurgte bøger til salg:
Alan Oken: Astrologiens sprog 1 og 2: 160 kr. stk.

Gratis bøger fra Esoterisk Center Forlag
Som det vil være mange bekendt er AstrologiHuset blevet en slags udleveringscentral for bøger fra forlaget, som nu er nedlagt. Vi tager et udleveringsgebyr på 20 kr. pr. bog, uanset om de er på mange hundrede sider. På grund af den billige pris er flere bøger nu ved at udgå – og nogle ER allerede udgået, fx Esoterisk Astrologi, som mange efterspørger. Vi har lige fået et ældre eksemplar af den i Antikvariatet. Denne bog sælges for 70 kr.

Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR)
I AstrologiHuset begynder 27.8. kl. 16.30-18.30 en serie onsdage med landets mest erfarne underviser i emnet, Eva Bengta Lorenzen. Læs mere på www.mindfullife.dk

Ugens syner af Kirsten Brun
Ugen er præget af tre lige store energier, som bliver drivkraften i denne uge og lidt frem. Der er tale om stærke og centrale energier, så mange må tage fat nu.  
De første to energier er i spænding til hinanden, fordi de begge er "kæmper". Det er det ultramaskuline og den ultrafeminine energi. Det betyder, at kønnene kæmper med hinanden for tiden. Vi er dog stadig under indflydelse af de sidste ugers energi, så det handler om at finde en løsning frem for at give op. Der er også en stor stædighed til stede, som ikke er rettet mod fælleskabet. Der vil blive samling på det hele til sidst - en god uge til at få renset luften og rydde op, ikke mindst i holdninger og mønstre. Dette gælder i alle forhold mellem mænd og kvinder, så det vil også mærkes på jobbet og alle andre steder.
Kampen vil også stå på det store plan. Ugen vil desværre byde på en opblussen af konflikter, både i Mellemøsten og i Ukraine/Rusland. Politisk vil det blive en uge med tovtrækkerier partierne imellem. Men ellers får vi en uge, hvor valgkampen for alvor begynder, og vi får ryddet op i nogle af de reformer, regeringen er kommet med.
Den tredje energi som er meget stærk denne uge er den kreative energi. Men den er andeledes i denne uge. Den kommer også til at præge de næste måneder. Den har en stærk gennemslags kraft og kræver handling. Så det bliver en tid, hvor vi ikke længere kan tænke og drømme kreative tanker, men de må føres ud i livet. Det kommer til at forandre meget af vores måde at se verden på. Der bliver lysere og sjovere.
En god uge, hvor også det mere farverige kommer frem.

Ugen, der kommer
Det mest markante aspekt i denne uge er en spænding mellem Mars/Saturn-konjunktionen og Venus. Spændingen aftager dog i ugens slutning. Aspektet udfordrer ægteskabet, så mange ægtefæller må lave en dybtgående selvransagelse for at rette op på fejl eller mangler i ægteskabet eller relationen, og selv tage ansvaret for at få rettet mangler op – hvis man ellers er interesseret i at beholde sit forhold. Er dette ikke tilfældet, er denne uge fortrinlig til at tage et opgør, ikke mindst med sig selv, for at få besluttet, om forholdet er gangbart set ud fra ens egen betragtning. Indser man ikke egne fejl eller mangler, er det højst sandsynligt, at ens partner vil påpege dem og kræve forbedringer. Nogle vil altså få stillet stolen for døren. Der er dog den gode ting ved det, at Venus står flot til Uranus (nytænkning). Derfor vil mange også finde en vej ud af udfordringerne.
Hvad angår internationale forhold kan ugen få stor betydning. Der skal ikke meget til for at udløse den helt store konflikt, når krigs- og karmaplaneten (Mars og Saturn) er i spænding til værdiplaneten Venus. Nato vil sikkert sende utvetydige signaler til Putin. Vi skrev allerede da Rusland invaderede Krim, at den vil falde i russiske hænder. Vi skrev også, at Rusland ville invadere Østukraine og forsøger at overtage dette område. Selv kendere af Rusland og Putin bedyrede, at dette ikke ville ske.  
Naturligvis kunne det ske med samme begrundelse som for Krims vedkommende. Putins profession og spidskompetence er at være diktator, og det er populært i Rusland, hvor folket kræver en magtfuld leder. Her gør det ikke noget, hvis det handler om en MEGET magtfuld leder. O.k., nu kan der jo findes en løsning endnu, men Putin vil helt sikkert gå efter mindst en slags koalition i det østlige Ukraine. Eller rettere: Han vil gå efter en overtagelse, men må nok nøjes med et kompromis, når Nato har talt. Men først kan der godt komme en større konflikt, for er der noget, Putin ikke vil, så er det at give sig. Der skal derfor findes en kattelem til ham i håbet om, at han vil tage imod tilbuddet. Vil han ikke dette, så er Helvede løs. Med eller uden lastbilkonvoj – nu er DEN jo vendt om i det mindste, og det tager noget af presset væk i første omgang. Det betyder ikke, at så er situationen løst, og måske har lastvognskonvojen blot været et PR-stunt, som skal bane vejen for en større invasion.
Send gerne lys ned over kloden i denne uge, så vil det hjælpe.

En vrimmel af eksakte aspekter
Kort sagt vrimler det med eksakte aspekter planeterne imellem. Der er tre andre dage med hver ét eksakt aspekt. Dertil kommer Månens aspekter, så det er virkelig en uge af stor betydning, både individuelt og kollektivt. Hvad angår det individuelle gælder det mest dem, hvor aspekterne rammer ind i fødselshoroskopet og derved udløser mønstre i dette.
Læg mærke til, at ikke mindre end 5 aspekter er eksakte mandag - og 6, hvis man regner Månens opposition til Neptun med. Men den falder så sent på døgnet, faktisk lidt over midnat, at vi springer den over. Men det er alligevel ekstremt mange eksakte aspekter – nok de fleste, der statistisk set kan forekomme på en enkelt dag. Læs under mandag.

MANDAG
Her har vi virkelig ugens mest aktive dag, og det gælder så at sige hele døgnet. Ved 16-tiden er der nymåne i Jomfruen. Det betyder, at mange vil tage fat på nye opgaver i dag – eller beslutte at gøre det. Det kunne fx være relevant at foretage en efterårsrengøring med tilhørende oprydning i skuffer og skabe. Der er sikkert en del, der med fordel kunne køres på genbrugsstationen eller på anden måde foræres væk.
I dag går Månen ind i Jomfruen kl. 11.33 og giver et par dage med akkuratesse og fokus på detaljerne.
Merkur i harmoni til Mars giver en aktiv kommunikation og mange har behov for (og er gode til) at formidle. Venus står godt til Uranus og tager nogle af udfordringerne væk fra den spænding, der er nævnt i indledningen øverst. Merkur står godt til Saturn, og dette virker også formildende. Kommunikationen kan ikke gå helt galt med dette aspekt.
Men så er det jo også i dag, at den i indledningen nævnte spænding topper. Med de mange harmoniserende afspændinger vil mange kunne tage problematikker op og få dem endevendt og gennemdiskuteret. En virkelig usædvanlig dag, kan man roligt sige. Ved at tage dette alvorligt, kan meget opnås.

TIRSDAG
Nu følger tre dage med lidt mindre aktivitet, selv om de fleste aspekter fra i går stadig er ret aktive. Månen står kl. 10.08 i harmoni med Pluto, og det giver meget stærke følelser og lidenskaber. På grund af jordtegnene er det ikke noget, der opstår pludseligt, men noget, der bygges langsomt op. Især, fordi Venus også er i eksakt spænding til Saturn, og så kan det være svært at tale om følelser og kærlighed, som kan være knappe ressourcer på en dag som denne.  Det er alvorligere opgaver, der er i fokus. Det handler om pligter, ansvar og disciplin mere end glæder og nydelse. Pas også lige på pengene og lad være med at købe, hvis du er i tvivl. Læs også indledningen, da dette aspekt er en del af et større aspekt, og læs også under i morgen.

ONSDAG
I dag er Mars/Saturn-konjunktionen eksakt, og begge spændinger til Venus virker og i dag og nogle dage frem. Derfor er der de mere kedelige, men meget nødvendige, dyder, der står på dagsordenen. Tålmodighed, forsigtighed, ansvar, disciplin og så fremdeles. Omkring midnat går Månen ind i Vægten, som er et mæglende og forstående tegn, som ønsker retfærdighed og derfor vil prøve at gyde olie på vandene. Det kan der også sagtens blive brug for, når Nato har sendt sine signaler.

TORSDAG
Aspektmæssigt er det en stille dag, hvilket dog ændrer sig om aftenen. Først står Månen meget flot til Jupiter og giver et behov for fest, glæde og humor, men det skifter ret hurtigt over til mere konfronterende energier, når Månen går i konflikt med jalousi-, magt- og begærplaneten Pluto, som står for de hårde og mere negative følelser.

FREDAG
Denne morgen står Månen i spænding til Uranus, og det giver uro og stress. Det kan blive en overraskende morgenstund, hvor en situation pludselig kan vende helt om til det modsatte af det forventede. Kl. 18.00 står månen fantastisk til Venus, og så kan der skrues op for det hyggelige og værdibetonede. Det stimulerer kærlighed og kvalitet på bedste vis. Når det er sagt, skal man huske på, at det er den eksakte dag for spændingen mellem Solen og Neptun, eksakt kl. 16.33, men det virker hele dagen og i nogle dage efter.

LØRDAG
Kl. 10.53 går Månen ind i Skorpionen, så nu får vi et par dage med dybe, intense følelser, som hurtigt skal blive meget passionerede og viljebetonede. Kl. 22.41 står Månen flot til Neptun, så det er en drømmende aften med fokus på fantasi og intuition.

SØNDAG
Tidligt om morgenen står Månen i spænding til Jupiter, så det kan for flere blive en mere flyvsk denne morgen, end søndagsmorgener er flest. Kl. 8.09 står Månen godt til Pluto, og så vil mange have behov for at være dybe og passionerede. Derfor vil en god omgang lagengymnastik falde i ret god jord nu. Det er noget helt andet om aften, hvor Månen står på Saturn. Så vil mange være trætte efter at have udført dagens slid og pligter. Man orker simpelthen ikke mere, nu vil man tidligt til køjs og bare hvile ud i et forsøg på at være nogenlunde klar til mandag morgen. Tag det stille og roligt søndag aften, ellers kommer du til at føle den gamle talemåde på din egen krop, nemlig, at: Hastværk er lastværk. Nå men det skulle jo heller ikke være det sværeste på sådan en søndag aften.

Irma 128 år
Irma har lige haft 128 års fødselsdag – er grundlagt den 23. august 1886, måske kl. 8.00 om morgenen. Hvis nogen kan finde det i Irmas annaler, er det velkomment: Hvilken åbningstid var der dengang?
Under alle omstændigheder er det et særdeles effektfuldt og vedholdende horoskop, Irma holder sig. Eneste alvorlige aspekt er Solens spænding til Neptun og til dels Månen og Pluto. Ingen af disse spændinger er dog eksakte, men spændingen til Månen og Pluto er i tiltagende. Det er heller ikke af vejen med et par spændinger, det kan faktisk være ganske kærkomment i et så super(markeds)harmonisk horoskop, der nærmest kalder på lidt modstand. Det er det, der gør stærk og holdbar.
Opløsningsplaneten Neptun udløser netop denne spænding i disse tider. Det begyndte i 2010/11, hvor der i hvert fald har været ugler i mosen på grund af beslutningen om at flytte Irma-delen væk fra Coops hovedsæde i Albertslund og til Rødovre, hvor det ligger i dag. Det var en beslutning, der førte til den navnkundige Alfred Josephsens afgang den 3. april 2012. Han var øverste leder af kæden, og det har givet flere interne dønninger i organisationen, end man har mærket udadtil. Irma har efter Josephsens tilbagetræden ikke ligget i toppen, hvad angår konkurrencen om at være landets bedste større arbejdsplads, som kæden var i slutningen af Josephsens ”regeringsperiode”.
Jeg aner ikke, hvordan Irmas indtjening har været i de senere år, men holder startdagen, så kan der i hvert fald ikke være tale om en større fremgang, men maksimalt en stagnation.
Jeg hører meget gerne, hvis du ligger inde med – i denne forbindelse - vigtig information om kæden.  
Det er bemærkelsesværdigt, at Irma har mange planeter i 9. hus, men dette kan skyldes, at der i begyndelsen af 1900-tallet blev oprettet butikker i både Hamborg, Kiel og Flensborg. De er dog alle lukket igen.
Stifterne af kæder var ægteparret Schepler, og da Carl Schepler døde i 1942 var der 110 butikker i kæden. Irma er den næstældste dagligvare kæde i verden, kun overgået af engelske Sainsbury´s fra 1869.

UGEHOROSKOP uge 35 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
Du har en tendens til at tage tingene meget seriøst i denne tid. Slapper du lidt mere af, vil du opleve, at alt går meget lettere. Du holder af at være social, men du vil også have brug for at komme lidt væk fra det hele og bare være dig selv. Der er i den grad mulighed for romantik.
PS: Det skal være sjovt, arranger noget.
TYR
Det er en særlig god uge til at samarbejde med andre, selvom det ikke altid vil være lige let. Udfordringerne skyldes ikke dig, men andre kan være noget ufleksible. Det bliver dog en produktiv uge, hvor du med held også kan kaste dig ud i nyd projekter, det giver energi.
PS: Ryd op omkring dig, det skaber overblik.
TVILLING
Du vil føle dig meget social, men der er ikke så mange spændende arrangementer, som du kan kaste dig ud i. Det kan knibe med kommunikationen, da du ikke rigtig bliver hørt eller forstået. Har du en partner, vil denne dog støtte dig. Hjemme kan du slappe af.
PS: Få om nødvendigt sagt undskyld.
KREBS
Se på dine projekter; måske er der et par stykker, du hurtigt kan afslutte. Der skal skabes plads til nyt. Du kan med held lægge planer for resten af året, men husk at tage eventuelle involverede parter med på råd. Planlægning er vigtig, det giver dig nemlig succes.
PS: Du må være fleksibel.
LØVE
WOW  - en dejlig uge venter dig. Du har en særlig charmerende og optimistisk udstråling, som tiltrækker andre mennesker. Du kan udvide dit netværk, finde en partner eller få nogle nye venner – det er op til dig at række ud efter det, du ønsker dig. Fokuser mest på dig selv.
PS: Det er o.k. at være lidt egoistisk.
JOMFRU
Du kan ikke nå alt; derfor er det en god ide, at du lige tænker dig om, inden du siger ja til noget. Du har mange ideer, og du kaster dig gerne ud i nye ting. Forberedelse er vejen til succes, så har du nu tænkt på alt? Der er mulighed for en lille, hemmelig flirt.                                                                                                                                          
PS: Du får god støtte fra dem, du omgiver dig med.
VÆGT
Motivationen er ikke helt god; derfor kan det blive svært for dig, at komme i gang med de ting, du skal. Du kan løse dette ved at arbejde sammen med andre. Det er gennem andre, du får de bedste ideer, og kommer længst. Find tid til gode venner, du vil nyde jeres tid sammen.
PS: Du skal tage tid til at slappe af.
SKORPION
Vent ikke på andre, så spilder du tid. Du kan virkelig nå langt med dine opgaver, da du arbejder både fokuseret og nærmest er utrættelig. Du må godt slække lidt på dine meget høje krav til dig selv. Slap af og nyd det, du laver. Tag også en chance eller to.
PS: Find også tid til familien.
SKYTTE
Det kræver en større indsats og mere tid end ellers for at opnå de resultater, du gerne vil. Det er bare en af de uger, hvor tingene tager længere tid, og du møder nogle bump på vejen. Slip frustrationerne, så det ikke går ud over andre. Det er ikke alt, du skal sige.
PS: Det bliver en god weekend.
STENBUK
Du får sagt ja til for meget, hvilket i sidste ende gør dig stresset. Du må være hård, når du prioriterer dine opgaver. Planlæg noget dejligt sammen med din partner, der er en virkelig dejlig harmoni imellem jer. Der er mulighed for en dejlig og spændende flirt og ny romance.
PS: Forkæl dig selv lidt.
I
VANDBÆRER
Hold dig ikke tilbage, ugen er virkelig optimal til at stifte nye bekendtskaber og til at pleje dit netværk. Der skal også være tid til impulsive aftaler, det nemlig bliver sjovt og meget spændende. Du keder dig hurtigt, så sørg for, at din dag bliver så afvekslende som muligt.
PS: Brug ikke alt for mange penge.
FISK
Du behøver ikke at gøre alt selv. Du kan med held bede familie eller venner om at give en hånd med. Der vil være ting, som du ikke kan nå, så du må prioritere. Du må helst ikke presse dig selv for hårdt, da du ikke har energien til det, men også skal slappe af.  
PS: Vær åben og imødekommende.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar