onsdag den 6. august 2014

Fodbold i aften

Eurofodbold
Kl. 20.00 i aften spiller FCK returkamp mod Dnipro fra Ukraine, go det kan blive svært for københavnerne, selv om de spillede 0-0 på udebane i sidste uge og derfor er favoritter til at gå videre. Men her skal de passe godt og grundt på, hvis man skal se astrologisk på det. Herskeren over 7. hus Månen står i 11. hus (hold), og den står meget flot. Det gælder i denne kamp om at fungere som en helhed, og her står udeholdet bedst. Hjemmeholdet må bede til, at hjemmebanefordelen kan hamle op med udeholdets fordele. Jeg holder på en udesejr her.
Vigtige tidspunkter i kampen (Plus/minus 3-4 minutter) er: kl. 20.30, 21.18, 21.26, 21.35.

Dinamo Zagreb – AaB

Kl. 20.45 spiller AaB i Kroatien i aften, og det ligger til en beskeden hjemmesejr til kroaterne. Kampen bliver sandsynligvis afgjort fra kampens 10.-25. minut. Det vil sige i perioden 20.55-21.10. Det kvarter er vigtigt for kampen.