lørdag den 23. august 2014

Vueltaen


Den 23. august kl,. 19.04 starter løbet i spanske Jerez de la Frontera i Sydspanien – den berømte sherryby.
Det kan godt blive et løb med mange styrt og skader, da Mars/Saturn-konjunktionen i 10. hus tæt på MC står i spænding til hele tre planeter i 7. hus: Månen, Jupiter og Venus. Det er en hård start, selv om det nok ikke er lige så slemt som i Touren, der startede den 5. juli i England, læs evt. om dette.

Hvis ikke der var for Urans grønne ungdom ville jeg sætte ham som vinder, og det kan også godt tænkes. I hvert fald har det det absolut bedste horoskop af alle klassementsrytterne, så han vil ret sikkert ende på podiet, hvor jeg dog anser Froome for favorit (20.5.85), hvis han ellers helt har forvundet skaden fra touren, men det tror jeg. Contador og Valverde har også fine horoskoper, men Contador har nok ikke forvundet SIN skade fra styrtet i Touren, så han kan nok maksimalt få en 3.-4,-plads. Så har jeg helt glemt Talansky, som har et særdeles flot horoskop lige nu, så han vil gøre en rigtig god figur. Faktisk har han et horoskop til podiet eller i hvert fald de fem første. Eneste spørgsmålstegn kan være skaden efter styrtet i Touren.

De stærkeste spændinger tilhører  Aru, Horner (disse to især), Evans, Betancur og Rodriquez, så de vil nok ikke komme på podiet. Pinot og Quintana har også spændinger, selv om de ikke kommer i nærheden af de 5 nævnte, hvad de astrologiske muligheder angår. Pinot vil nok være mest mærket af indsatsen i Touren, mens Quintana godt kan kravle et godt stykke op i klassementet på trods af sine spændinger, men han skal ikke køre uforsigtigt eller tage for mange chancer. Helst slet ingen.

Så er der et par danskere, der kan være spændende at se lidt på. Chris Anker har et kanonhoroskop i det næste års tid. Her er det kun fortiden, der kan indhente ham, men det kan den til gengæld også, nemlig i form af, at hans form og råstyrke ikke er helt på toppen endnu efter den periode, han var i defensiven. Men har er helt sikkert på vej og vil gøre en god figur. Derimod ser det ikke godt ud for Vahlgren, som er hårdt plaget af spændinger, så sejren i Danmark Rundt vil være han bedste resultat i en tid fremover – nok ca. halvandet år. Han skal passe på sig selv som de 4-5 stykker, der er nævnt med spændingerne. Han vil ikke slå til, når man ser på løbet i sin helhed, men kan naturligvis godt have gode dage indimellem.

Podiet ligger altså til en kamp mellem Froome, Uran, Valverde og Quintana, nok i den nævnte rækkefølge med Contador på en mulig femteplads, afhængigt af formen efter skaden. Vi havde jo skrevet i juli, at skaden ikke var så slem igen, og at han med lidt held godt kunne blive klar til Vueltaen. Det er bare lige, HVOR klar han er blevet nu.

PS. Har lige hørt, at Horner er blevet trukket ud af løbet, han ville under ingen omstændigheder heller have kunne gentage sejren fra i fjor.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar