onsdag den 30. juli 2014

Kampene i aften

AaB- Zagreb 30.7. kl. 20.15

En spændende kamp, som sikkert bliver ret lige. I hvert fald får vi har afprøvet noget specielt. Herskerne over hhv. AC og DC står harmonisk til HINANDEN, nemlig i sekstil. Det burde give en god kamp. De to herskere står harmonisk i øvrigt, så der er ikke meget at hente her til forhåndsbedømmelsen af kampen. Vi må se på, at Pluto og Neptun står i 1. hus (hjemmebanen). Pluto er overvejende spændt godt op, mens Neptun er i harmoni. Pluto hersker over MC og 9. hus (udland). Selv om Pluto er spændt op tyder dette godt for AaB. Neptun her over 2. hus (værdier), heller ikke dårligt.
Så har vi her igen et tilfælde af mange planeter i 7. Hus (udebanen). Det har vist sig tidligere, at dette ikke nødvendigvis har den store betydning. Især ikke, når planeterne er i spænding, hvad flere er her. Solen, Merkur og Jupiter er i spænding til Mars. Venus er med i et T-kvadrat, men er eller i harmoni med Saturn, og det kan godt vise sig at være afgørende sammen med, at Merkur er i harmoni med MC.
O.k., der er så mange elementer i denne kamp, at den er ret umulig at bedømme. Den kan godt ende uafgjort, da mange faktorer opvejer hinanden.

Dnepropetrovsk-FCK, spilles i Kiev kl. 19.00 lokal tid på grund af borgerkrigen i Østukraine
Selv om begge hold på en måde er på udebane her, er der dog ikke tvivl om, at hjemmeholdet er 1. hus. Et vigtigt element i ethvert kamphoroskop er 11. hus og herskeren herover, som her er Jupiter. Heldigvis står den i 7. hus (udeholdet), men den er desværre uharmonisk placeret i spænding til Mars.
Igen er AC- og DC-herskere i sekstil til hinanden, hvilket ofte giver en lige kamp i et horoskop, der ikke afviger meget fra horoskopet for AaB-kampen, så et X kunne være et godt bud, selv om begge godt kan ende med hjemmesejre. Vi får afprøvet 2 stærke teorier, der i horoskoperne er vejet op imod hinanden, nemlig hjemmeholdenes fine hersker Neptun, der vejes op mod de mange planeter i 7. hus sammen med en gunstig placeret hersker over Descendanten (7. hus).
Eneste nævneværdige forskel på de to horoskoper er, at Saturn skifter hus. Det betyder normalt, at der desværre er størst mulighed for hjemmesejr i Kiev-kampen, da 10. hus er et hjørnehus.

Konklusioner på kampene

Konklusionen er, at det er to ret lige kampe, som bør helgarderes, da energierne stritter i alle retninger på en og samme tid. Kampen i Ålborg kan måske lidt hurtigere ske noget afgørende, da AC står på Pluto efter ca. 8 minutter, mens AC først når hen på Pluto efter 15-20 minutter i Kiev-kampen. AC på Pluto plejer altid at sætte gang i noget, der kan få afgørende indflydelse på resultatet. Det er især i Kiev-kampen, det er tilfældet, da MC samtidig står på Saturn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar