tirsdag den 29. juli 2014

Clairviyant politiker i Folketinget

Clairvoyant politiker
Nu er en af Folketingets clairvoyante medlemme sprunget ud af skabet – noget, vi vil komme til at opleve i stigende grad i fremtiden, efterhånden som menneskeheden udvikler sig. Der er altså ikke blot tale om en agurketidshistorie med lidt eller intet indhold, tværtimod.

Det handler om SF´s Meta Fuglsang, så nu får ordet meta-fysik nok en helt ny betydning! I hvert har hun åbnet sin egen clairvoyante praksis, som folketingspolitikere nu kan bruge, og det kan en del nok have et behov for. Visioner er ikke just det, der mest præger vore politikere.

Meta Fuglsang er født den 23. juli 1960 i Svebølle. Hun er advokat af uddannelse og tidligere næstformand for SF og i flere omgange midlertidigt folketingsmedlem. Fra 2. februar 2009 blev hun stedfortræder under Astrid Krags barselsorlov. Hun blev uddannet lærer i 1990 og arbejde som lærer til 1998. Hun blev jurist fra Københavns Universitet i 1994. Fra 1998 arbejdede hun som advokatfuldmægtig og senere som advokat med møderet for Landsretten. Hun var selvstændig advokat 2003-07 og 2008-10 hos Ret & Råd i Glostrup. I 1994-2003 var hun medlem af Vordingborg Byråd, og hun var socialudvalgsformand 1998-2001. Hun har også været integrationsordfører i SF. I 2005 var hun kandidat til formandsposten i SF, men blev slået af Villy Søvndal og Pia Olsen Dyhr.

I juli 2014 sprang hun så på overraskende vis ud som clairvoyant. Nu må vi se, og det så betyder, at hun også springer ud af Folketinget, nu hun har fundet en ny dimension i livet. Vi kender ikke fødselstiden, så tydninger her kan gælde alle, der er født samme dag. Men Neptun (clairvoyance) kunne stå på IC nu. I hvert fald er den progressive Sol i harmoni med erhvervsplaneten Mars, og det giver stort set altid nye, positive græsgange jobmæssigt. Uranus og Pluto spænder karmaplaneten Saturn op, så hun er ude i et karmisk opgør med sin mission her i livet. Det bliver svært at få alt det nye til at harmonere med folketingsarbejde, som ikke her så meget åndeligt over sig – så jeg vil tro, at hun tager sit ”gode tøj” og går ud af politik, senest næste år. Nogle vil sige, at det burde Løkke også have gjort – taget sit ”gode tøj” og gå.


Held og lykke til Meta Fuglsang med sin nye metier. Jeg håber, du vil blive i politik, hvor man i den grad trænger til berigelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar