fredag den 18. juli 2014

Flystyrt, EU-mødet og Dansk Folkeparti

Endnu et flystyrt - kunne det være undgået?
EU-mødet
Dansk Folkeparti – besøg fra Pluto

Malaysian Airlines – igen
Kunne ulykken været undgået?
Den 8. marts forsvandt MH 370 totalt og ingen har siden fundet spor af det fly, hvis afgangshoroskoper også er det mest mystiske, jeg har set. Det kan sagtens være bortført eller skudt ned med laserkanon, som vi har skrevet om tidligere. Måske er det parkeret et helt andet sted. Der er i hvert fald tale om et forsvindingshoroskop af hidtil uset dimension.
Det er noget andet med MH 17, som skulle have afgået fra Amsterdam Schipol kl.. 12.00 den 17. juli, men det skulle være blevet forsinket til kl. 12.30. Kl. 12.00 er Hovedakser præcis lige skiftet tegn (fra bevægelige til kardinale tegn). Venus er horoskophersker og står meget tæt på MC i spænding til Månen, som hersker over MC. Venus hersker også over 9. hus (lange rejser), men den er i harmoni med Mars. AC er i tiltagende spænding til rejseplaneten Merkur. Denne spænding er helt eksakt kl. 12.30, hvor Merkur står meget tæt på MC, som på den måde bliver spændt dobbelt op – ikke noget god udsættelse af flyafgangen. Planeten for skudvåben (Mars) er nu i 1. hus i stedet for 2. hus og præger derfor horoskopet mere, ikke mindst på grund af de to spændinger til Jupiter (lange rejser) og Solen (selve flyvningen). Mars hersker over DC og 8. hus (død). Jupiter hersker over 3. hus, der også har med rejser at gøre, og Solen hersker over 11. hus (grupper, passagererne).
Horoskopet er et helt andet end det fra den 8. marts, men der er ikke tale om den heldigste udsættelse af en flyafgang, og havde man vantet yderlige 15-30 minutter, ville flyet sandsynligvis ikke være blevet ramt. Nu mistede man i stedet enhver kontakt med flyet kl. 14.15 hollandsk tid. Her passerede MC Jupiter, der er spændt op, og AC er på vej hen over Mars, som også er anspændt. Desuden er Månens spænding til Merkur nærmest helt eksakt. Flyet burde derfor grundet den russisk-ukrainske konflikt være dirigeret uden om Ukraine.
På den måde kunne ulykken være undgået. Men så kommer der noget interessant ind i billedet. Kun ganske få minutter efter dette fly kom et andet fly i samme luftkorridor eller hovedvej – og det kom fra København, hvorfra det var lettet lige der, hvor AC var i spænding til Pluto (død). Hvis ikke det første fly var blevet skudt ned, ville det andet have været i overhængende fare for det samme! Det er ganske utroligt, at man har fortsat med at flyve over Ukraine på trods af krigen.

EU mødet
Jean Claude Juncker blev valgt den 15. juli, sandsynligvis kl. 12.30 i Bruxelles – mødet var begyndt kl. 10.00. Men de andre topposter kunne ikke besættes på mødet den 16. juli, hvor mødet var forsøgt var planlagt til den 16. juli kl. 18.30 og dernæst blev udsat til kl. 20.00 for at vinde tid, men det gik meget trægt på grund af uenighed om fordelingen af posterne mellem øst og vest. Det var interessant nok også lige mange planeter i den østlige og den vestlige horoskophalvdel – både på det ene og det andet tidspunkt. Man valgte rimeligt hurtigt at afbryde mødet og begynde på en frisk om et par måneder. Men Juncker har både nu og det næste halve år masser af Saturn-spændinger, så det bliver noget af em omgang for ham at komme igennem den proces – hans sidste på posten.
Italieneren Federica Mogherini udgjorde et stridspunkt, da hun er både vesterlænding og uerfaren, hvad angår arbejdet i EU. Det østlige Europa ville ikke have hende. Så står Thorning meget bedre, og jeg tror stadig, at hun kan komme ind som en kompromiskandidat og blive valgt. Det er en once-in-a-lifetime mulighed for hende, men hun er nødt til at SIGE, at hun ikke er kandidat. Mogherini har Pluto og Uranus i spænding til Venus, så hende bliver det næppe.

Dansk Folkeparti – besøg fra Pluto
Vi har et par gange i løbet af det seneste års ti8d skrevet om Pluto, der er på besøg i DF´s horoskop fra den 6. oktober 1995. Alle forløb, der er startet den 6. oktober har i denne tid besøg fra Pluto, uanset sted og tidspunkt. Pluto har endda også fat i Merkur, der står tæt på Solen her. Derfor skrev jeg dengang, at det ville give en nedgang i meningsmålingerne eller andre problemer af konfrontatorisk art - internt, eksternt eller begge dele. Nedgangen i meningsmålinger har vi endnu til gode, men interne problemer har der været nogle af i flere kommunalstyrelser, hvor ”landsbytosser” har lavet rav i den. Når Pluto er aktiveret, kommer der også ofte ting frem fra fortiden, som har været blokeret eller fortrængt, og her er det landsbytosserne, som partiet en overgang syntes at være sluppet af med, men som nu er begyndt at røre på sig igen. På lidt over et halvt år har 11 byrådsmedlemmer ifølge Politiken den 17. juli forladt partier som følge af mere eller mindre kuriøse sager, som indikerer, at partiet ikke er helt stuerent endnu, i hvert fald ikke et parti i kommunalpolitisk forstand.
Der har fx været tale om trusler mod embedsmand, indbyrdes skænderier på byrådsmøder og manglende partidisciplin. Medlemmerne af byrådene har enten frivilligt eller ufrivilligt – og nogle gange under stor dramatik – forladt byrådene i de pågældende kommuner.
I Middelfart blev Svend Åge Bilesen ekskluderet af partiet i juni for at være røget så uklar med en partifælle, at et tredje byrådsmedlem havde været nødt til at sætte sig imellem de to kamphaner.
I Slagelse blev Tonny Borgstrøm ekskluderet på grund af magtkampe i maj måned. Han havde kritiseret en partifælle så højlydt under et byrådsmøde, at Venstre-borgmesteren måtte skride ind.
Under endnu mere dramatik i Sønderborg blev Lars Dyhr Hansen opfordret af partiledelsen til at trække sig, hvilket han gjorde. Han havde truet kommunens tekniske direktør med at ville klippe fingrene af hende. I flere andre kommuner har byrådsmedlemmer fra DF meldt sig ud i protest mod andre gruppefæller.
Udmeldelser er dog ikke kun noget, der sker i DF. I Socialdemokraterne har 9 medlemmer forladt diverse byråd, men her er det vel at mærke tale om tre gange så mange byrådsmedlemmer. Hos SF har to forladt byrådet, men Enhedslisten holder sig for god til den slags. Her er tallet et stort rundt nul.
Noget af forklaringen skal nok søges i, at DF fik et så godt valg, at mange nye og uprøvede medlemmer blev stemt ind. Dette er ikke noget, der ligefrem mindsker muligheden for udfordringer. Det topstyrede parti forsøger hele tiden at rydde op i problemerne rundt omkring i landets 98 kommuner, men det er ikke så let en sag i et vildtvoksende parti . 
Men astrologisk set er det lige efter kogebogen. Pluto vil rydde op i gamle strukturer, og den tid er ikke forbi endnu. Jeg vil tro, at partiet har toppet i meningsmålingerne. Der kan eventuelt komme et midlertidigt boost igen, hvis partiet erklærer sig regeringsparat, men det bliver af mindre styrke. Man vil se, at kommer de i regering, vil vælgertilslutningen hurtigt skrumpe noget. Og visse magtkampe kan nå ind på Christiansborg. Vi skal huske, at Uranus lige nu også er i spænding til Solen, og det er den til og med februar 2015, så der går det meste af et år med oprydningskrævende turbulens i partiet. Kun ved at slå hårdt ned på uroen, kan den tøjles. Thulesen Dahl har et angreb fra Neptun der spænder hans Mars op i nogle måneder I foråret 2015 går Saturn også til angreb på Mars (handling, energi), så han vil givetvis kommer under pres i det næste års tid. Han vil dog klare ærterne, men ikke helt så overbevisende, som det har været tilfældet indtil nu, hvor han næsten har kunnet gå på vandet. Han skal til at indstille sig på nye tider, hvor det er klogt at tjekke ud, hvor bundgarnspælene er placeret.
En ting er sikkert. Et DF i regering vil være et helt andet DF. Det bliver spændende at se, hvad de beslutter. Hvor modig er Dahl, når det kommer til stykket. Man kan ikke se, hvad han vælger, ”kun” konsekvensen af hans valg. Jeg vil tro, at han holder sig væk fra regeri ngsmagten, i hvert fald i første omgang. Det er for risikabelt, især hvis valget udskrives før tiden. Nu må vi se, om Mette Frederiksen kommer ind som statsminister. Bliver Thorning siddende, vil jeg vurdere, at valget kommer i første halvdel af 2015, sikkert til foråret. 

Og så lidt humor i beskeden dosis
DF er et topstyret parti!
Ja, der er ganske selvmodsigende!
Hvad mener du med det?
Jo, formanden hedder jo Dahl
Jeg forstår slet ikke!
Jo, et topstyret parti skal formanden i det mindste hedde Bak, men gerne Bjerg!Ingen kommentarer:

Send en kommentar