søndag den 27. juli 2014

Uge 31 astrologisk set

Uge 31 astrologisk set

Indhold
Information og tilbud
Mirakelhelbredelser
Nyt fra antikvariatet
Glemte sager i huset
Sport
Morgan Greers englekort
Medicine Cards med kraftdyr
Minimesse i AstrologiHuset
Vandvitalisering – kom og få en smagsprøve
Ugens syner af Kirsten Brun
Ugen, der kommer
Norges terrorfrygt
Syrien
Peaches Geldofs død opklaret
Astrologi i det engelske parliament
Sandra Bullock og fremtiden – 50 år
Ugehoroskoper for alle tegn


Information og tilbud

Mirakelhelbredelser
Har du været udsat for mirakuløst at blive helbredt for en fysisk eller psykisk sygdom hører vi gerne fra dig. Vi fokuserer på emnet i næste nummer af HOROSKOPET og skal i så fald bruge dine astrologiske data. Mere information på: astrologi@astrologihuset.dk

Nyt fra antikvariatet
Eskild Tjalve: Forvandling 60 kr.
Teruo Higa: Effektive mikroorganismer 160 kr.
Deepak Chopra: Troldmandens læge 90 kr.
Shirley McLaine: Alt afhænger af spillet 80 kr.
AIDS and the doctors of death 60 kr.
Curt Doing: Erhvervsgrafologi 90 kr.

Glemte sager i AstrologiHuset
Gennem de seneste måneder er der blevet glemt forskellige ting i huset, fx tøj og en cykelhjelm. Har du glemt noget, eller har mistanke om dette, så mail på inger@astrologihuset.dk

Sport
Der er i denne tid meget sport, der lægges direkte på bloggen, bl.a. om slutstillingen i Superligaen til foråret, som vi allerede så småt er begyndt at kigge på. Her er linket:

Morgan Greers Englekort
Vi har skaffet nogle få eksemplarer af disse kort. Mail til os for information på: astrologi@astrologihuset.dk

Medicine cards med kraftdyr
Vi har nu fået de medicinkort hjem med kraftdyr til 229 kr. Mail astrologi@astrologihuset.dk

Minimesse i AstrologiHuset
Åndelig føde for krop og sjæl. Minimesse afholdes i weekenden 2.8.-3.8. kl. 10.00-18.00. Clairvoyance, healing, astrologi og mange andre ting, i alt 20 stande. Se aktivitetslisten på www.astrologihuset.dk

Vandvitalisering – nu i AstrologiHuset, kom og smag vores vand!
Huset kan nu levere – direkte fra leverandør – aggregater til vandvitalisering. Det handler om østrigske VitaJuwels imponerende vandvitaliseringssceptre, hvor huset har en demo i ægte, bøhmisk krystalglas uden tungmetaller – naturligvis håndlavet.  Vitaliseringen sker ved hjælp af ædelsten og krystaller, som er fair handlet og ligger i vand inde i staven, som er hermetisk lukket, hygiejnisk og let at rengøre. Den er også meget enkel i sin anvendelse, og så er staven en fryd for øjet.
Der er 15 forskellige ædelstenssceptre at vælge imellem, specielt udviklet af japaneren Dr. Masaro Emoto. Der er to forskellige kander, låg osv.
Kom og besøg os, så serverer vi et glas vand. Vi har tilbud på basispakken i de næste to uge. Normal pris 877 kr., tilbud 777 kr. Her er linket:

Ugens syner af Kirsten Brun
Ugen er præget af ro på mange fronter. Dels i vores daglige liv, og dels i vores indre. Det betyder, at vi kan finde os selv. Denne energi har været aktiv siden begyndelsen af måneden, men nu sætter den sig. Det giver en fantastisk følelse af samhørighed – det bare at leve i nuet. Den kommer til at præge de næste mange måneder, selv om tempoet og ambitionerne kommer tilbage i august, men de har ikke den samme betydning, som den har haft. Vi er færdige med at se alting som besværligt og at fokusere på mangler og ulykker. Vi bevæger os fremad mod en meget mere forstående tid, hvor det bliver svært for dem, som har magten. De må finde nye metoder til at løse tingene på.

Tiden bærer tydeligt præg af det intuitive. Vi tænker mere over vores liv og er mere præget af det spirituelle.

Alting har en rytmer eller cyklus. I øjeblikket skifter energien i det store billede. Vi bevæger os fra en cyklus til en anden, og det betyder forandring på alle planer. Det er ikke kun denne uge, men resten af året. Det er også derfor, at verdens ældste konflikt er blusset op igen. Menneskehedens brændpunkt nummer 1 – mellemøstkonflikten, ser ud til at vare noget tid endnu. Ellers er der meget ro i verden. Tingene går langsomt og vi søger indad. Vi tager ikke tager fat i de store, politiske planer.

Ugen er præget af en næsten drømmeagtig indgangsvinkel. Vi tænker efter og reflekterer over livet. Ikke på den dystre måde, men på den undrende og filosofiske måde, hvor livet kommer i første række. Nærheden og følelserne fremfor det materielle. En god uge til at se sine nærmeste i et nyt lys og give mere af sig selv.

Ugen byder også på kærlighed og forelskelse, især fra på onsdag.  Det er en af disse lommer i energien, hvor der er ekstra fokus på forelskelse, og hvor det er oplagt at kigge sig om efter den eneste ene.

Sommeren er i år fyldt af godt vejr og varme. Men varmen fylder ikke kun i vejret. Det fylder i os. Vi bliver varmere, dybere og kærligere. Og heldigvis varer det ved indtil næste efterår. Kristen Brun.


Ugen, der kommer
Det er en lidt uharmonisk uge, vi går i møde, så det er godt, det er ferietid, hvor man ikke begynder på så mange nye projekter. Det er mest på beslutningsniveau, der sker noget, og det er ikke lige så vigtigt som når man sætter et skib i søen rent fysisk. Venus er i spænding til Uranus og Pluto, så man skal passe mest på værdierne, herunder økonomien. Er der behov for en kulegravning eller en gældssanering, så er det med at komme i gang hurtigst muligt. Sådanne projekter er det naturligvis i orden med. Man skal bare ikke danne et nyt firma eller underskrive en større aftale i en sådan uge. I så fald er det vigtigt at undgå nogle af dagene, helst de fleste. Men er det afgørende at starte op, så er det jo sådan, og så er det vigtigt at vælge den optimale dag ud fra de givne omstændigheder. Det vil i de fleste tilfælde være onsdag.

MANDAG
Kl. 8.39 går Venus i eksakt spænding til Pluto. Derfor er mandag den dag, der er mest markant i forhold til de ting, der står i indledningen til de enkelte dage. Det er ikke den dag, der generelt har flest spændinger, men økonomisk og kærlighedsmæssigt set er det en højspændt dag, hvor man skal fare frem med lempe på de nævnte områder. Vær også forsigtig i forhold til, hvad du siger og gør. Det kunne sagtens falde en og anden for brystet, hvis du blot hæver stemmen en lille smule. Ord og handling virker stærkere end vanligt på andre.

TIRSDAG
Kl. 5.37 går Månen ind i Jomfruen og giver et par dage med fokus på nuancer og detaljer. Mange er nøjeregnende, forsigtige og perfektionistiske. Dog ikke lige omkring disse to tidspunkter: Kl. 9.02 går Månen i harmoni med Mars, og tidsrummet omkring dette tidspunkt er en aktiv periode, hvor mange kan få noget fra hånden, og hvor følelserne er direkte, åbne og derfor let tilgængelige. Tingene siges uden omsvøb og alle enkeltheder er med. Der gøres så at sige rent bord. Så er det straks værre om aftenen. Kl. 19.46 står Månen i spænding til Neptun, og så kan der let blive tale om kaotiske eller forvirrede følelser, som er stærke og stritter i mange retninger. Det er svært at sætte ord på, hvad man føler og hvordan man har det, så lad være, medmindre der viser sig nødvendigt.

ONSDAG
Her har vi ugens højdespringer. Kl. 5.15 står Månen flot til Pluto, og så er både følelser og lidenskaber særdeles stærke. Nyd derfor morgenen sammen med din elskede og giv dig god tid, det vil være skønt og give pote. Senere står Månen nemlig meget harmonisk til Venus, kl. 10.26 - så formiddagen er helt fantastisk til at imponere partner, familie eller venner. Og det ser fint ud med både pengesagerne og kærligheden. Kl.15.28 står Månen godt til Saturn, og det virke stabiliserende. Alt i alt den bedste dag i ugen.

TORSDAG
Her er ugens næstbedste dag. Kl. 16.47 står Månen flot til Merkur og begunstiger indlæring og kommunikation. Det er også godt at underskrive kontrakter og i det hele taget lave aftaler sidst på denne eftermiddag. Kl. 18.09 går Månen ind i Vægten og skænker os et par dage med fokus på det selskabelige, det sociale og på andre mennesker i det hele taget, herunder din partner.

FREDAG
Det er en dag med større armbevægelser og de store linjer. Merkur går ind i Løvens tegn kl. 00.46 og her står den i nogle uger. Kl. 6.43 står Venus i spænding til Uranus, og det giver spændinger på det værdimæssige område – i kærligheden og i pengesagerne. Man kan meget let komme op at skændes om penge nu, og det kan ikke svare sig, om jeg så må sige. Vær i stedet ansvarlig i både pengesager og kærlighed. Kl. 12.22 står Venus nemlig i harmoni med Saturn, og det gør sagen noget nemmere. Man kan redde en sag på målstregen. Næsten samtid står Månen godt til Solen, så midt på dagen er så absolut den bedste periode på døgnet. Nyd det med en kvalitetsoplevelse og gå helhjertet ind i sagerne. Sidst på dagen halter det langt mere. Kl. 17.14 går Månen i spænding til Pluto, så pas på ikke at ødelægge aftenen med noget, du troede bare var en kvik bemærkning eller en smart manøvre. Det kan meget vel vise sig at være det stik modsatte. Den mindste ændring i følelser og reaktioner kan sætte tingene i kog.

LØRDAG
Kl. 00.46 står Mars i spænding til Jupiter, og så er der normalt gang i sagerne. Nu falder aspektet midt om natten, og det lægger en dæmper på virkningen. Men det kan så i stedet give en lidt urolig nat, hvor det kan være svært at falde i søvn. Det er jo en oplagt mulighed for at være længe oppe, benyt den.
Det fortsætte med, at kl. 4.58 står Månen i spænding til Venus, som kan give forskelle i følelser os værdier, som man er uenige om. Værre er det heller ikke. Kl. 21.33 står Merkur eksakt på Jupiter, og det løfter stemning til humoristiske højder fyldt med glæde og feststemning.

SØNDAG
Så kommer ugens ”lavdespringer”, hvor humøret kan ryge helt ned og i øvrigt svinge meget i dagens løb – godt det er søndag. Så kan man beslutte at afsætte god tid til at være sammen med sig selv i stedet for at gå ind i dræbende meningsudvekslinger. Kl. 2.01 står Merkur i spænding til Mars, og aspektet holder sig i et par dage eller mere. Alle vil have ret og ingen vil give sig. Gør det alligevel, medmindre du er ualmindelig sikker i din sag. Kl. 4.57 går Månen ind i Skorpionen, og så vil man slet ikke give sig og er særdeles stædig. Kl. 12.33 er den i spænding til Jupiter, og så kan der let ryge nogle finker af panden – for slet ikke at tale om kl. 13.32, hvor Månen står på Mars og bærer ved til bålet med temperamenterne.  Kl.15.11 er Månen i spænding til Merkur, og så er forståelse for andre noget, der er til at tage og føle på – eller skulle man hellere sige: Mangel på forståelse. Dagen ender i fred og fordragelighed. Kl. 17.58 står Månen fint til Neptun og giver en god forståelse og empati for andre mennesker. Men sikken søndag: Højt at flyve, dybt at falde – men heldigvis ender det oftest godt.

Norges terrorfrygt
Jeg stillede her til morgen et spørgsmål til øjeblikshoroskopet. Det skete den 27.7.14 kl. 7.12.47, hvor et væld af planeter står i det fredelige 12. hus – ganske vist er der spændinger til dem, men jeg vil ikke tro, at der bliver terror i Norge i denne omgang. Men da Pluto står i spændinger vil frygten absolut være til stede. Her skal man passe på, at dette ikke bærer ved til bålet, og at man på den måde kommer til at gå terroristernes ærinde. De spiller jo på frygten, og jeg vil tro, at man i Norge kommer til at ændre på de forholdsregler, der gør, at man vil gøre alt for ikke at komme i en situation som på Utøya for tre år siden. Men det er eskaleret for meget, og hvis man ikke lemper det lidt, kan man udefra dirigere med hele det norske samfund, som i øjeblikket er lukket på den måde, at alle skal vise pas for at komme ind i landet. Der er skærpet beredskab overalt. Et sådant beredskab er ikke til at opretholde gennem længere tid. På den måde er nationen i en slags fængsel, hvilket er uholdbart og uudholdeligt. Truslen kan komme frem fra tid til anden i en sådan grad, at nordmændene kan ønske, at Breivik var død og borte, og sådan kan det også godt komme til at gå. Det er ikke nogen hemmelighed, at Breivik ikke har det godt i sin isolationsfængsling, og hvis han holder ud så længe, tror jeg han bliver syg eller forsøgt myrdet i 2015-16, hvor han her en særdeles hård karmisk periode med Neptun i spænding til hans Saturn i fødselshoroskopet.
Noget i den retning kan komme på tale, idet jeg opstillede et øjeblikshoroskop for dette spørgsmål. Her var (27.7.14 kl. 11.37 på Østerbro) MC på Venus, IC på Pluto, DC i nærheden af Uranus, og alle disse er i spænding til AC. Der er altså tale om et storkvadrat, som er den stærkeste spænding i et horoskop. Jeg vil tro, at der i det mindste bliver tale om seriøs sygdom for Breivik i den nævnte periode, måske forårsaget af isolationen.  

Syrien
Vi har tidligere skrevet om både Syriens og Assads horoskoper, som er ret forskellige i disse år. Landets horoskoper er og har været fyldt med spændinger, mens Assad har været forskånet for disse indtil nu. Dette gør, at tolkningen naturligvis bliver usikker. For hvad er vigtigst, landet eller lederen. Svaret må være, at begge dele skal vurderes, og man må sige, at landet lider, mens lederen så at sige svømmer oven på.
Det gør han mest af alt, fordi USA og EU har besluttet ikke at ville røre Syrien med en ildtang. Derfor har han haft frit spil, hvad der naturligvis ikke kan blive ved med at gå. Astrologisk set har Neptun nu taget fat i en spænding til hans Merkur. Senere kommer turen til hans mange planeter i Jomfruen og Fiskene. Hans regime er nu begyndt den opløsningsproces, der vil vare i det næste årti, hvor hans rædselsregime forhåbentlig er slut længe inden. Imens lider landet og dets befolkning, hvoraf mange er flygtet. Neptun står for flugt, og jeg vil vurdere, at Assad selv må tage flugten på et tidspunkt. Spørgsmålet er, om det er nok med én Neptun-spænding, eller der skal flere til. Og om 2-3 år kommer der et væld af disse hen over nogle år, og så er det senest slut med ham. Vi kan håbe, at han kun behøver den ene spænding, men det er langt fra sikkert, når han ikke modarbejdes tilstrækkeligt af Vesten. Men der kommer jo en naturlig grænse der, hvor landet ligger helt i ruiner. Her vil masser af mennesker og kulturværdier være gået endegyldigt tabt. Der kan man se, hvad man desværre også kan bruge harmoniske aspekter til. Nu er Assad helt ligeglad med aspekter i et horoskop, men det bliver han måske ikke ved med at være. Om ganske få år vil han ikke have nogen gang på jord, hvad magt angår. Og måske også, hvad alting angår… nu ser vi foreløbig begyndelsen til enden for den grumme diktator.  
Et godt horoskop betyder altså ikke at man automatisk gør noget godt. Det afhænger af udviklingsniveauet og dermed det moralsk/etiske niveau.

Peaches Geldofs død opklaret
Bonb Geldofs datter, Peaches, døde i april måned i år som ganske ung (25 år) og på meget mystisk vis. Vi skrev dengang, at dødsårsagen kunne være en overdosis af stoffer som følge af Neptuns indflydelse i hendes horoskop. På Ekstra Bladets hjemmeside kunne man den 23. juli læse, at man nu ved, at hun døde af en overdosis herion. Hendes mand har efterfølgende fortalt, at hun var begyndt at tage heroin i februar i år. Retsmedicineren havde dog og funder andre stoffer i Peaches Geldofs blod, bl.a. kodein, metadon og morfin. Læs evt. indslaget fra april, hvor de astrologiske data også er at finde.

Astrologi i det engelske parlament
Det konservativt parlamentsmedlem, David Tredinnick har lagt horoskoper for andre medlemmer af det engelske parlament . Han kæmper for at få integreret astrologien med medicinske behandlinger. Han har brugt 20 år på at studere astrologi og helbredelse og er overbevist om, at det virker. Han er ikke bange for at blive til grin, for han ved, at det virker. Det handler om den indiske gren af astrologien, kaldet Lahiri, som også anvendes af den indiske regering.
Tredinnick har fornylig holdt foredrag på Glastonbury Festival, hvor han var på scenen sammen med astrologen Jonathan Cainer fra Daily Mail. Han er næstformand for regeringens urteudvalg.
Se, det kunne vi bruge noget af her til lands i vores berøringsangst over for alternative behandlingsformer fra politisk hold. Man glemmer totalt, at over en million danskere har prøvet alternativ behandling og at endnu flere er åbne over for det.

Sandra Bullock 50 år
Hun blev født den 26. juli 1964 kl. 3.15 i Arlington, Virginia. Denne skuespiller med den stærke udstråling spænder vidt i sit skuespil. Både hvad angår de mange forskellige roller, hun har haft, og hvad angår hendes præstationer. Hun bevæger sig let fra de sublime præstationer som i The Proposal til den værst tænkelige i All about Steve, hvor hun spillede så rædselsfuldt i 2009, at det indbragte hende en Raspberry Award for den ringeste præstation på det hvide lærred.
At hun har meget stærk udstråling skyldes dels, at hun er født i Løvens tagn, og dels, at hun har Mars/Venus-konjunktion på AC. Begge planeter står harmonisk til Månen (følelser) og Merkur (kommunikation). Hun er fantastisk til at sætte ord på følelser (Månen). Jeg glemme aldrig, da hun i forbindelse med Michael Jacksons død stod frem på tv og beskrev, hvor godt et menneske han var, og hvor meget han betød for hende som ven. Det var meget rørende, og hun virkelig fuldstændig åben, ærlig og oprigtig hele vejen igennem.
At hun kan svinge i sine præstationer er ikke så underligt, når hun har herskeren over 8. hus stående på MC (arbejde, ambitioner) I Fiskene. Venner er 11. hus, hvor Mars hersker. At de betyder meget for hende ses i, at Mars står på AC sammen med Venus (kærlighed). Venus hersker over 12. hus, og det sætter en streg under hendes dybe følelser og intuition. Hun har også healer- og clairvoyante egenskaber på grund af, at 12. hushersker står på AC. Ydermere står healerplaneten Chiron i 10. hus i Fiskene.

Fremtiden
Sandra Bullock har gennem hele karrieren flirtet med grimheden, grovheden og vulgariteten, hvad der kommer af Saturn på MC, den hersker over 8. hus. Men Saturn vil ikke blive ved med sådan aktivitet, så hun står nu i en overgangsperiode i sit professionelle liv, hvor hun må sadle om og tage nogle helt andre roller.
Det næste år ser til at blive lidt mere stille end vanligt. Neptun står på Saturn og MC, og Saturn danner i det næste år flere aspekter, hvoraf de fleste er spændinger. Dette maner til ro og besindighed. Hvis Bullock bare buldrer derudad i det tempo, hun plejer, så giver det bagslag. Da Saturn hersker over 8. hus skal der være plads til ro, eftertanke og transformation. Neptun indflydelse gør, at hun har brug for at trække sig tilbage og fokuserer på den indre verden og dens spiritualitet. Kunst og meditation kan også komme ind i billedet. Og skal bør hun få foretaget en irisdiagnose eller anden alternativ diagnose for at få analyseret sit helbred. Hun kan i den kommende tid ikke holde til så meget, som hun har kunnet indtil nu. Med 6. hus i Skorpionen er det i første omgang underlivet, hun bør få undersøgt. Løven og Saturn tilsiger, at også hjertet og knoglebygningen skal passes på. Neptun står for lymfesystemet, som også må med i undersøgelsen.
Jeg vil anbefale at afsætte tid til en privat og professionel turnaround.
TILLYKKE til Sandra Bullock! – og held og lykke med det spirituelle eller det religiøse. Det kan gøre mirakler for dig.

UGEHOROSKOP uge 31 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
Du kan se frem til en uge, hvor der er en dejlig harmoni i familien. I nyder at være sammen, og du slapper af samtidig med, at du får nye ideer. Der er mulighed for en dejlig flirt, du er inde i en god periode, når det kommer til parforhold. Er du single, så flirt med dem du møder.
PS: Motion får dig til at slappe af.
TYR
Du er fleksibel og ser tingene fra mange sider, hvilket gør dig til særdeles godt selskab. Du får på din egen stille måde alle til at føle sig godt tilpas. Du kan med held begynde på nye gør-det-selv projekter i din bolig eller i haven, hvis du holder ferie hjemme. Ellers kan du starte med at planlægge.
PS: Du kan få nogle gode input fra andre.
TVILLING
Er der områder i din dagligdag, som du ønsker at forandre, så læg planer og tag beslutninger. Du er god til at komme igennem med de ting, som du gerne vil. Du er heldig, når der kommer til økonomi, og du kan gøre en god handel. Har du tid, så find også på noget spændende, aktivt.
PS: Du har brug for tid til dig selv.
KREBS
Du har mange muligheder i denne uge, hvad enten du er på job, eller du holder ferie. Du har samtidig en god ro i dig selv og en virkelig dejlig udstråling. Du vil blive det naturlige midtpunkt i familien og blandt venner. Du er i stand til at fokuserer på det vigtigste, og du kan sige fra.
PS: Kast dig ud i det, du har lyst til.
LØVE
Ikke alle vil have helt let ved at klare din direkte måde at sige tingene på. For ikke at ødelægge harmonien især, hvis du er på ferie, så må du tænke, før du taler. Du har et meget højt energiniveau, hvilket til tider kan gøre dig rastløs og irritabel, vent ikke på andre, men gør også noget selv.
PS: Ikke alle kan følge med i dit tempo.
JOMFRU
Holder du ferie, så undlad at spekulere over job, mål og forhindringer. Det er ikke så meget, du kan gøre ved tingene i denne uge, så hvorfor ødelægge stemningen ved at tale og tænke over det. Du er lidt fastlåst, men det bliver bedre. Der er mange muligheder for sjove og afslappende stunder.                                                                                                                                         
PS: Det er tilladt at dagdrømme lidt.
VÆGT
Beslutninger bliver let truffet over hovedet på dig, men det betyder ikke, at du bare skal indordne dig efter andre. Vær opmærksom og fortæl, hvad du gerne vil. Det er tilladt at sige nej til udflugter eller arrangementer, du bare ikke har lyst til. Du er god til at give råd.
PS: Det er godt med en status.
SKORPION
Ikke meget kommer af sig selv, du kommer til at arbejde for det, du gerne vil opnå. Der sker ændringer inden for din karriere, men selvom du ikke umiddelbart tror det, kan det være til det bedre. Du kan med held lægge karriereplaner for resten af året, så du er klar efter sommeren.
PS: Et godt overblik giver dig succes.
SKYTTE
Glem alt om planer og mål, hvis du kan. Sætter du dig for ikke at gøre noget, vil du nemlig opleve, at der viser sig en masse spændende muligheder. Kast dig herefter over de arrangementer og opgaver, som du finder mest spændende. Du har brug for at komme lidt væk hjemmefra.
PS: Du finder altid en løsning.
STENBUK
Du er inde i en gunstig periode for forandring og skift. Er der noget, du er utilfreds med, også ved dig selv, så har du gode muligheder for at ændre på det. Der er positiv fokus på parforhold, men har du en partner, er denne ikke den letteste at omgås i denne uge.
PS: Undlad at diskutere med andre.
I
VANDBÆRER
Træd et skridt tilbage og tag dig en time out. Undlad at begynde at hjælpe eller arrangere for andre, det vil de nemlig kun blive irriterede over. Når noget aktivt skal aftales, så skal der være enighed, så brug hellere lidt ekstra tid på at få det til at ske. Der er mulighed for en dejlig flirt.
PS: Spændende projekter tiltrækker dig.
FISK
Inden du får set dig om, har du sagt ja tak til mere, end du reelt har lyst til, når det kommer til stykket. Vær selektiv, du har nemlig også brug for tid for dig selv, så du bare kan tænke og slappe af. Du behøver ikke at komme med gode råd, nogle gange er det fint, hvis blot du lytter. 
PS: Du kan fortabe dig i spændende, nye projekter.Ingen kommentarer:

Send en kommentar