søndag den 20. juli 2014

Uge 30 astrologisk set

Uge 30 astrologisk set

Indhold
Ugens syner udgået
Astrosmykker til alle tegn – mænd og kvinder
Ugen, der kommer
Hvilket tegn er jeg født i?
Endnu et flystyrt, NY UDGAVE
Snød døden to gange
Fly fra København impliceret
Talmagi
EU-mødet
Jokke jokker i spinaten
Anders Samuelsen
Dan the Man – Dan Jørgensen
Magi
Dansk Folkeparti og Pluto
Ugehoroskoper for alle tegn

Information om ugens syner
Ugens syner af Kirsten Brun udgår desværre i dag på grund af sygdom.

Astrosmykker
Vi sælger nu nogle meget smukke smykker på Astroshoppen. De findes til både mænd og kvinder. De er fremstillet af de ædelstene, som hører til hvert enkelt stjernetegn. Skal du bruge en oplagt gave til dig selv eller andre, så klik her:

Ugen, der kommer

MANDAG
En harmonisk dag med fine Måne-aspekter. Kl. 16.12 står Månen flot til Solen i Krebsen, der giver tryghed og omsorg. Kl.20.52 står Månen i harmoni med Jupiter, og så er mange glade, optimistiske og humoristiske. Man kører på de høje nagler og er ikke til at slå ud. Det kan højest se sådan UD. Kl.18.36 går Månen ind i Tvillingerne og giver et par dage med megen kommunikation og nysgerrighed. Mange kan lære meget nu.

TIRSDAG
Kl. 4.54 står Uranus stationær og skal til at tænke på at gå baglæns i nogle måneder. Så bliver der udfordring med nytænkning og opfindsomhed, ligesom friheden kan lide et knæk for nogle. Kl. 8.18 er Månen i spænding til Neptun, og det kan give kaotiske tilstande på det følelsesmæssige plan. Man kan ikke stole på, at tingene er, som man tror eller håber – der vil være et illusionsbetonet præg over morgenen. Mange vil sove længe og trække dynen op over hovedet og bare sove videre. Kl. 8.49 står Merkur i eksakt spænding til Pluto, så her har vi altså et ret genstridig dag, hvor man ikke skal starte nye, større projekter op, medmindre det ikke kan undgås. Dagen slutter kl. 23.41 med, at Solen går ind i det storladne Løve-tegn, hvor mange vil tage tingene med overblik og ophøjet ro.

ONSDAG
En rolig dag uden eksakte aspekter. Solen er i dag i gang med at konjugere Jupiter, så der kommer mere optimisme ind i dagligdagen. Mange rejser vil give store oplevelser nu.

TORSDAG
Her har vi ugens højdespringer, hvad kvalitet og glæde angår. Det er en ren fornøjelse, hvad enten man er på job eller på ferie. Dog kan der være nogle strabadser på grund af spændingen til Mars, men det kommer stort set alle fint over. Kl.4.50 går Månen ind i Krebsen og giver os et par dage med omsorg og tryghed på de nære planer. Kl 13.09 står Venus fantastisk til Neptun og giver en drømmende og meget intuitiv og fantasifuld dag, hvor mange ting lykkes, ikke mindst økonomisk og kærlighedsmæssigt. Kl. 19.03 står Månen godt til samme Neptun, så aspekterne vil præge hele døgnet. For at det hele ikke skal være løgn, så fuldendes aftenen med Månens passage hen over hygge- og kvalitets planeten Venus, så lykken vil ingen ende tage. Og for at det hele ikke skal være endnu mere løgn, er Solens aspekt til Jupiter eksakt kl. 22.44. En helt igennem flot dag med få betydningsfulde spændinger. Venus er dog i gang med at trække op til en Pluto-spænding, så hvad angår økonomi skal man nok være lidt forsigtig. Så skal det hele til gengæld nok gå på bedste vis.

FREDAG
En blandet dag med både harmonier og spændinger. Kl. 2.07 står Merkur i spænding til Uranus, hvad der kan gøre en del rastløse og måske vågne op med et sæt. Man kan så få det forkerte ben ud af sengen, og det kan præge en stor del af dagen.  Det hjælper dog rigtig godt på det, at Merkur samtidig står i et stabiliserende aspekt til Saturn, der står for ansvar, tålmodighed og disciplin. Kl. 13.49 har vi nok det uroligste tidspunkt på dagen, hvor Månen spænder samme Uranus op. Men også her er der den samme stabiliserende indflydelse fra Saturn. Kl. 15.53 står Månen på Merkur, og rastløsheden fortsætter noget, men igen redder Saturn det hele, så dagen alt i alt bliver rimelig god. Især for dem, der tager det roligt og økonomiserer lidt med kræfterne.

LØRDAG
Mange vil være store i slaget, da dagen er præger af Løvens tegn. Vi skal dog lige have Mars ind i Skorpionen kl. 4.25, men ellers går Månen ind i Løven kl. 16.55. Kl. 17.26 spænder den Mars op, og så skal man passe på, hvad man siger og gør. Det kan få alvorlige konsekvenser, især på det psykologiske plan. Men det fysiske plan går ikke helt fri, så man bør også lige være opmærksom på ikke at være for overmodig. Husk at træde på bremsen iblandt. Det gælder også om aftenen. Kl. 21.33 står Månen på Jupiter og giver stor glæde, som godt kan være af den mere overstadige art. Derfor bør man også tænke sig om her, før man udfører flyvske handlinger.

SØNDAG
Der er ingen eksakte aspekter i dagtimer, men kl. 00.52 er der nymåne i Løven, og så kan nogle godt tage beslutninger, der får betydning for den umiddelbare fremtid.

Hvilket tegn er jeg født i?
Vi får ofte forespørgsler om, hvilket stjernetegn, man er født i, hvis man er født den dag, hvor Solen skifter tegn.
Svaret er, at det kan være begge de involverede tegn, afhængigt af fødselstidspunktet.
Tidspunktet for disse tegnskift varierer fra år til år, fordi vores ure går forkert, kan man sige. Det er derfor, der er indført en ekstra dag hvert 4. år, og den dag regulerer nogenlunde den ophobede tidsforskel, som er størst, når man er tættest muligt på den ekstra dag. Straks efter den ekstra dag i skudåret begynder uoverensstemmelsen at ophobe sig igen, fordi et døgn ikke er på præcis 24 timer, men kun på 23 timer 58 minutter og nogle sekunder. Det er altså vigtigt at kende BÅDE årstallet og fødselstiden, før man kan taste det ind i computeren og få det nøjagtige resultat.

Endnu et flystyrt - kunne det være undgået? NY UDGAVE
Den 8. marts forsvandt MH 370 totalt og ingen har siden fundet spor af det fly, hvis afgangshoroskoper også er det mest mystiske, jeg har set. Det kan sagtens være bortført eller skudt ned med laserkanon, som vi har skrevet om tidligere. Måske er det parkeret et helt andet sted. Der er i hvert fald tale om et forsvindingshoroskop af hidtil uset dimension.
Det er noget andet med MH 17, som skulle have afgået fra Amsterdam Schipol kl. 12.00 den 17. juli, men det skulle være blevet forsinket til kl. 12.30. Kl. 12.00 har hovedakserne præcis lige skiftet tegn (fra bevægelige til kardinale tegn). Venus er horoskophersker og står meget tæt på MC i spænding til Månen, som hersker over MC. Venus hersker også over 9. hus (lange rejser), men den er i harmoni med Mars. AC er i tiltagende spænding til rejseplaneten Merkur. Denne spænding er næsten helt eksakt kl. 12.30, hvor Merkur står meget tæt på MC, som på den måde bliver spændt dobbelt op – ikke nogen god udsættelse af flyafgangen. Planeten for skudvåben (Mars) er nu i 1. hus i stedet for 2. hus og præger derfor horoskopet mere, ikke mindst på grund af de to spændinger til Jupiter (lange rejser) og Solen (selve flyvningen). Mars hersker over DC og 8. hus (død). Jupiter hersker over 3. hus, der også har med rejser at gøre, og Solen hersker over 11. hus (grupper, passagererne).
Horoskopet er et helt andet end det fra den 8. marts, men der er ikke tale om den heldigste udsættelse af en flyafgang, og havde man ventet yderlige 15-30 minutter, ville flyet sandsynligvis ikke være blevet ramt. Nu mistede man i stedet enhver kontakt med flyet kl. 14.15 hollandsk tid. Her passerede MC Jupiter, der er spændt op, og AC er på vej hen over Mars, som også er anspændt. Desuden er Månens spænding til Merkur nærmest helt eksakt. Flyet burde derfor grundet den russisk-ukrainske konflikt være dirigeret uden om Ukraine. På den måde kunne ulykken være undgået.

Fly fra København impliceret
Her kommer der noget interessant ind i billedet. Kun ganske få minutter efter MH17 fulgte et andet fly i samme luftkorridor eller hovedvej. Det kom fra København, hvorfra det var afgået kl. 12.45, hvor AC var i spænding til Pluto (død). Det var også et malaysisk fly, vistnok fra samme selskab. DC står tæt på Uranus, som igen er i spænding til MC. Det er et horoskop, som er farligere end det andet flys, og måske var det det fly, missilet var tiltænkt. Hvis ikke det første fly var blevet skudt ned, ville det andet i hvert fald have været i overhængende fare for det samme!
Det er ganske utroligt, at man har fortsat med at flyve over Ukraine på trods af krigen.

At undgå ulykkesfly – snød døden to gange!
Jeg kender personligt til mennesker, som har aflyst en rejse og derved undgået en ulykke. Det mest markante tilfælde var et ældre ægtepar fra min vej, som skulle have været med det fly, der forulykkede ved Dubai i 1972. Jeg boede indtil 1970 i Dragør og kendte kaptajnen på flyet. Alle omkom, da maskinen fra Sterling Airways fløj ind i en bjergside.
Har du prøvet at aflyse eller komme for sent til et fly, som forulykkede, hører jeg meget gerne fra dig.
Der findes et menneske, der må have rekorden i at undgå flyulykker, i hvert fald inden for det samme flyselskab. Det handler den professionelle hollandske cykelrytter Maarten de Jonge, som er født den 9. marts 1985. Han har ved begge malaysiske flyulykker ændret sin billet i sidste øjeblik. Det reddede hans liv i to omgange. De Jonge er født i det både heldige og intuitive tegn, Fiskene. Det skal siges, at han i denne tid er heldig astrologisk set. Han har den progressive Sol i harmoni med Uranus (næsten helt eksakt). Progressive Venus er i harmoni med Jupiter – en klassiker, hvad held og lykke angår. Hvad angår transitter er der ingen aspekter den 17. juli, men Jupiter har lige sluppet en harmoni med Saturn (skæbne). Måske er det den, der gjorde, at han måtte ændre billetter i sidste øjeblik.
Med hensyn til ulykken i marts i år var der i denne måned heller ingen aspekter transitmæssigt, men de nævnte heldige progressioner var det også i marts.
Anderledes var det med den passager, der jokede med den rejse, han skulle ud på med MH17. Han sendte en sms med teksten: Skulle flyet forsvinde, så ser det sådan her ud”. Han havde vedhæftet et billede af en vragdel fra et fly. Man bør ikke joke med den slags, så kan man bære ved til bålet.

Malaysian Airlines horoskop
Flyselskabet er ifølge sin egen hjemmeside grundlagt den 1. maj 1946 i Kuala Lumpur. Det vil sige, at Pluto (død, omstrukturering) er gået i gang med at udløse et T-kvadrat Mellem Merkur (rejser, kommunikation), Saturn, Jupiter og Chiron). Det er noget af en udfordring at komme igennem, og det kræver formentlig en omstrukturering af selskabet, hvis man vil undgå lukning. Under alle omstændigheder viser disse aspekter, at man er ude i meget store udfordringer i de næste 4-5 år. Det var noget i den retning, SAS var igennem for nogle år siden. Det kan give så mange dønninger, at det kan mærkes i mange år frem.

Talmagi
Der er mange 7.- og 17-taller, der går igen i denne sag. Flyet blev skudt ned den 17.7. 2014 i den 17. time af døgnet lokal tid (kl. 16.20).  

EU mødet
Jean Claude Juncker blev valgt den 15. juli, sandsynligvis kl. 12.30 i Bruxelles – mødet var begyndt kl. 10.00. Men de andre topposter kunne ikke besættes på mødet den 16. juli, hvor mødet var planlagt til den 16. juli kl. 18.30 og dernæst blev udsat til kl. 20.00 for at vinde tid, men det gik meget trægt på grund af uenighed om fordelingen af posterne mellem øst og vest. Det var interessant nok også lige mange planeter i den østlige og den vestlige horoskophalvdel – både på det ene og det andet tidspunkt. Man valgte rimeligt hurtigt at afbryde mødet og begynde på en frisk om et par måneder. Men Juncker har både nu og det næste halve år masser af Saturn-spændinger, så det bliver noget af em omgang for ham at komme igennem den proces – hans sidste på posten.
Italieneren Federica Mogherini udgjorde et stridspunkt, da hun er både vesterlænding og uerfaren, hvad angår arbejdet i EU. Det østlige Europa ville ikke have hende. Så står Thorning meget bedre, og jeg tror stadig, at hun kan komme ind som en kompromiskandidat og blive valgt. Det er en once-in-a-lifetime mulighed for hende, men hun er nødt til at SIGE, at hun ikke er kandidat. Mogherini har Pluto og Uranus i spænding til Venus, så hende bliver det næppe.

Jokke har jokket i spinaten – midt i agurketiden!
Ifølge mange jyder har kornprinsen (kronprinsens broder) jokket godt og grundigt i spinaten ved at flytte fra Jylland til København og tjene mange millioner på det. Jyderne, (især sønderjyderne) føler sig svigtet, men Joachims begrundelse synes ædel. Han vil tættere på sin familie og leder nu efter et passende hus, sikkert i den nordlige ende af København.
De væsentligste spændinger er at den progressive AC lige har været i spænding til Saturn, og så er man ofte i defensiven – eller i decideret krise. Neptun er også i spænding til Mars i 6. hus, og så plejer det også at være tid at skifte job. Man skal også passe godt på sit helbred i en sådan periode. Det vil sige i det næste halvandet år. Han skal heller ikke køre alt for hurtigt i sine biler, og ej heller ryge for mange cigaretter.
Og så råder jeg altid huskøbere med dette aspekt til at tjekke ekstra godt efter elementer, der har med vand og fugt (Neptun) at gøre. Det kan være kloakker, råd, svamp, utætheder, dårligt indeklima, skjulte rør osv. Måske kan der endda være et spøgelse eller to, der helst skal fordrives på det rigtige måde, så de kan få fred – og så de ikke forstyrrer de nyindflyttede for meget.
Det går jo ikke at jokke dobbelt i spinaten, selv om man er Tvilling. Og man skal heller ikke gerne til at afsynge den alternative nationalmelodi med ny tekst: Kong Christian stod i råd og svamp…

Anders Samuelsen igen
Vi har tidligere skrevet et indslag om dobbelt-Løven Samuelsen, som har Neptun- og Plutospændinger i denne tid. Neptun er lægernes og hospitalernes planet, og der fik han lige trådt i spinaten. Han har igen – ikke overraskende - stillet forslag om en nedsættelse af topskatten. Men begrundelse var godt nok noget speciel her i en tid med lægefejl fra lægevagten på grund af for mange timers arbejde. Frisk og frejdigt begrundede Samuelsen forslaget med, at så ville flere læger være mere motiveret til at tage flere vagter!
Set i lyset af den seneste sag fra lægevagten i Sønderjylland, hvor en læges træthed førte til en ung kvindes død af en blodprop, så er det noget beskæmmende med en sådan begrundelse. Lægen var kort sagt indisponeret og ude af stand til at vurdere både patientens symptomer, som skreg til himlen, og egen træthed.
Ifølge lægeforeningen er det op til hver enkelt læge at vurdere, hvor træt man er. Det svarer til at give en spritbilist lov til – ja, besked på selv at vurdere, hvor fuld han er!
Ingen journalister har i agurketiden opdaget Samuelsens spinatjokkeri. I hvert fald har ingen taget sagen op, så vidt jeg kan se. Det kan jo være, at det sker efter agurketidens ophør. Man må ikke håbe, at det er et udtryk for, at journalister generelt er blevet mere ukritiske.

Dan Jørgensens spinat med lidt humor på toppen
Madministeren – The Mad Minister - var også lige ved at jokke i spinaten, vel at mærke af hensyn til nationens sundhed. Han udtalte, at supermarkederne måtte sørge for at fjerne slik fra hylderne ved kasseapparaterne. Det fik mange op af stolen, ikke mindst mange borgerlige politikere, der hylder friheden for den enkelte til fx at vælge, hvor sundt, man vil leve. Eller det modsatte, det skal staten bare blande sig udenom. Butikkerne vil heller ikke makke ret, for det er en kendsgerning, at de tjener mange flere penge ved at lege slik-pushere. Det skal de jo have frihed til, selv om det er på den nationale sundheds bekostning. Men hvad, det ER jo agurketid, efter at have spist en sund agurk, har man vel ret til noget sødt?

Engelsk undersættelse – Dan English…
The Mad Minister
Wants no slick at the boxes
Even not the mad boxes (madkasserne, red.)

Ikke mere spinat – men usædvanlige kendsgerninger, eller?
August 2014 byder på noget, der ifølge internettet ikke er sket i hele 823 år! Måneden har 5 fredage, 5 lørdage og 5 søndage. Det sker kun, fordi den 1. august er en fredag. Men måske er der så alligevel tale om en agurketids-joke. Man SKULLE da tro, at det sker hver gang, den 1. august falder på en fredag. Der ER da i hvert fald altid 31 dage i den måned…

Dansk Folkeparti – besøg fra Pluto
Vi har et par gange i løbet af det seneste års tid skrevet om Pluto, der er på besøg i DF´s horoskop fra den 6. oktober 1995. Alle forløb, der er startet den 6. oktober har i denne tid besøg fra Pluto, uanset sted og tidspunkt. Pluto har endda også fat i Merkur, der står tæt på Solen her. Derfor skrev jeg dengang, at det ville give en nedgang i meningsmålingerne eller andre problemer af konfrontatorisk art - internt, eksternt eller begge dele. Nedgangen i meningsmålinger har vi endnu til gode, men interne problemer har der været nogle af i flere kommunalbestyrelser, hvor ”landsbytosser” har lavet rav i den. Når Pluto er aktiveret, kommer der også ofte ting frem fra fortiden, som har været blokeret eller fortrængt, og her er det landsbytosserne, som partiet en overgang syntes at være sluppet af med, men som nu er begyndt at røre på sig igen. På lidt over et halvt år har 11 byrådsmedlemmer ifølge Politiken den 17. juli forladt partier som følge af mere eller mindre kuriøse sager, som indikerer, at partiet ikke er helt stuerent endnu, i hvert fald ikke et parti i kommunalpolitisk forstand.
Der har fx været tale om trusler mod embedsmænd, indbyrdes skænderier på byrådsmøder og manglende partidisciplin. Medlemmerne af byrådene har enten frivilligt eller ufrivilligt – og nogle gange under stor dramatik – forladt byrådene i de pågældende kommuner.
I Middelfart blev Svend Åge Nielsen ekskluderet af partiet i juni for at være røget så uklar med en partifælle, at et tredje byrådsmedlem havde været nødt til at sætte sig imellem de to kamphaner.
I Slagelse blev Tonny Borgstrøm ekskluderet på grund af magtkampe i maj måned. Han havde kritiseret en partifælle så højlydt under et byrådsmøde, at Venstre-borgmesteren måtte skride ind.
Under endnu mere dramatik i Sønderborg blev Lars Dyhr Hansen opfordret af partiledelsen til at trække sig, hvilket han gjorde. Han havde truet kommunens tekniske direktør med at ville klippe fingrene af hende. I flere andre kommuner har byrådsmedlemmer fra DF meldt sig ud i protest mod andre gruppefæller.
Udmeldelser er dog ikke kun noget, der sker i DF. I Socialdemokraterne har 9 medlemmer forladt diverse byråd, men her er der vel at mærke tale om tre gange så mange byrådsmedlemmer. Hos SF har to forladt byrådet, men Enhedslisten holder sig for god til den slags. Her er tallet et stort rundt nul.
Noget af forklaringen skal nok søges i, at DF fik et så godt valg, at mange nye og uprøvede medlemmer blev stemt ind. Dette er ikke noget, der ligefrem mindsker muligheden for udfordringer. Det topstyrede parti forsøger hele tiden at rydde op i problemerne rundt omkring i landets 98 kommuner, men det er ikke så let en sag i et vildtvoksende parti. 
Men astrologisk set er det lige efter kogebogen. Pluto vil rydde op i gamle strukturer, og den tid er ikke forbi endnu. Jeg vil tro, at partiet har toppet i meningsmålingerne. Der kan eventuelt komme et midlertidigt boost igen, hvis partiet erklærer sig regeringsparat, men det bliver af mindre styrke. Man vil se, at kommer de i regering, vil vælgertilslutningen hurtigt skrumpe noget. Og visse magtkampe kan nå ind på Christiansborg. Vi skal huske, at Uranus lige nu også er i spænding til Solen, og det er den til og med februar 2015, så der går lidt over et halvt år med oprydningskrævende turbulens i partiet. Kun ved at slå hårdt ned på uroen, kan den tøjles. Thulesen Dahl har et angreb fra Neptun der spænder hans Mars op i nogle måneder I foråret 2015 går Saturn også til angreb på Mars (handling, energi), så han vil givetvis komme under pres i det næste års tid. Han vil dog klare ærterne, men ikke helt så overbevisende, som det har været tilfældet indtil nu, hvor han næsten har kunnet gå på vandet. Han skal til at indstille sig på nye tider, hvor det er klogt at tjekke ud, hvor bundgarnspælene er placeret.
En ting er sikkert. Et DF i regering vil være et helt andet DF. Det bliver spændende at se, hvad de beslutter. Hvor modig er Dahl, når det kommer til stykket. Man kan ikke se, hvad han vælger, ”kun” konsekvensen af hans valg. Jeg vil tro, at han holder sig væk fra regeringsmagten, i hvert fald i første omgang. Det er for risikabelt, især hvis valget udskrives før tiden. Nu må vi se, om Mette Frederiksen kommer ind som statsminister. Bliver Thorning siddende, vil jeg vurdere, at valget kommer i første halvdel af 2015, sikkert til foråret. 

Og så lidt humor i beskeden dosis
DF er et topstyret parti!
Ja, der er ganske selvmodsigende!
Hvad mener du med det?
Jo, formanden hedder jo Dahl
Jeg forstår slet ikke!
Jo, et topstyret parti skal formanden i det mindste hedde Bak, men gerne Bjerg!

UGEHOROSKOP uge 30 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
Du har alt mulig grund til at være glad: Det er, som om, du har løbet en lang maraton og nu endelig er kommet i mål. Du vil opleve, at tingene lykkes bedre for dig, og at du får mere vind i sejlene. Det går godt med kærligheden og parforholdet, og du kan tillade dig at slappe lidt af i sommervarmen.
PS: Pas på de søde sager, det sætter sig.
TYR
Det er en perfekt uge at hold ferie i. Du holder af at være sammen med dine nære, og du hygger dig i det daglige. Du tænker mange tanker, og dine ideer er spændende. Projekter i din bolig vil blive både kreative og interessante - du kan få tingene til at ske.
PS: Du vil nyde lidt smalltalk.
TVILLING
Du kan være både utålmodig og impulsiv, hvilket vil irritere dem omkring dig. Især kan det komme til gniderier imellem dig og din partner. I kan også blive uenige over økonomi og penge, hvor meget skal I bruge og på hvad. Jo længere hen på ugen du kommer, jo bedre vil tingene glide for dig.
PS: Vær fleksibel og lyt til andre.
KREBS
Når du føler, at andre taler hen over hovedet på dig og ikke inkluderer dig i fælles beslutninger, så sig fra. Det skal dog gøres på en pæn og diplomatisk måde, ellers opstår der dumme magtkampe, hvilket ødelægger stemningen. Du holder af, når der sker noget, og du kan bruge mange penge på sociale aktiviteter.
PS: Ugen er gunstig for kærlighed og romantik.
LØVE
Din energi vokser, og du kaster dig lystigt ud i nye projekter. Det er dog en god ide, hvis du også lige sørger for, at du får afsluttet nogle, da du ellers vil miste overblikket. Er du på ferie, så behøver der ikke hele tiden at ske noget, der skal også være tid til en lille status og eftertanke.
PS: Sæt tempoet bare lidt ned.
JOMFRU
I denne uge er der stor fokus på samarbejde og på at få tingene til at glide i fællesskab. Du holder af at have mennesker omkring dig, og du taler gerne meget, og med dem du møder. Du bliver meget inspireret og motiveret, af det du ser og oplever, der skal ske noget.                                                                                                                                        
PS: Arranger noget spændende.
VÆGT
De mennesker du har omkring dig har mange ideer og planer, men forventer, at du får tingene til at ske. Det er ikke helt let, for tidsplaner bliver forskubbet og forsinkelser opstår. Du behøver ikke hele tiden at være den, der har ansvaret, der skal også være plads til, at du kan slappe af.
PS: Lav klare aftaler, så der ikke opstår misforståelser.
SKORPION
Du kaster dig gerne ud i nye, spændende opgaver. Du er kreativ og holder af at lære nyt. Du kan derfor være meget optaget af det, der sker omkring dig, og du kan glemme familien lidt. Det er svært for dig at finde ro, da du holder af at være på farten. Du har ydermere mange projekter, du gerne vil i gang med.
PS: Find en balance og husk at slappe af.
SKYTTE
Hvis det er muligt, så tag ud at rejse. Du vil virkelig nyde at komme lidt væk fra dagligdagen. Der kan opstå mindre misforståelser imellem dig og de mennesker, der er omkring dig, men det løses let. Der er harmoni imellem dig og din partner.
PS: Lad dig ikke stresse af andres planer.
STENBUK
Det er ikke alle, du møder, som du kommer lige godt ud af det med. Det skyldes, at du har en meget direkte og ligefrem måde, du siger din mening – og det er ikke alle, der kan klare dette. Du er også hård ved dig selv, alt for hård. Find dine positive briller frem, der er meget at være glad for!
PS: Tæl dine sejre og glem dine nederlag.
I
VANDBÆRER
Er du på job i denne uge, vil du få mere travlt end forventet. Har du ferie, så holder du af, at holde dig aktiv med diverse projekter og oplevelser. Du tager gerne førertrøjen på, og finder på noget spændende og socialt for dig selv og dem omkring dig. Det bliver sjovt!
PS: Du kan udvide dit netværk.
FISK
Nogle ting du har planlagt, kan blive dyrere, end du har budgetteret med. Derfor gør du klogt i, at spare bare en lille smule, når du kan. Ikke alt går helt som forventet, men du kan søge hjælp og gode råd hos dem omkring dig. Hæng dig ikke i småting, men se på det store billede. 
PS: Har du ferie, så husk at stoppe op og nyde det!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar