torsdag den 24. juli 2014

Contador, Riis, humor og holdets horoskop m.m.

Contador, Riis og holdets horoskop

Vi skrev tidligere, at Contadors skade ikke ville være så slem som først antaget, og at han måske kunne være klar allerede til Vueltaen. Det kan dog være tvivlsomt, om han når at hele så meget, at han kan være med, da Vueltaen allerede er i næste måned.

Hvad angår hans kontrakt med Riis fra 2010 er jeg af en af vores trofaste læsere blevet gjort opmærksom på, at kontrakten blev ophævet i forbindelse med Contadors dopingdom. Den blev i realiteten først genoptaget efter straffens udståelse den 5. august 2012. Den blev underskrevet den 8. juni 2012, men man måtte vente til de to år, som straffen lød på, var udstået. Der er derfor den nye kontrakt, der er gældende, også astrologisk. Alligevel siger den første kontrakt noget om de to parters kontraktlige forbindelser generelt set. Det skal her tilføjes, at den nye kontrakt astrologisk set er væsentlig bedre end den første, selv om den stadig lader noget tilbage at ønske. Solen og Venus er begge i spænding til Mars, som ikke er afspændt på nogen måde, og det er aldrig godt for kontrakter og aftaler, som enten kan blive brudt eller ende i ødelæggende konflikt.

I Contadors horoskop var både Venus og Merkur i sin progressivitet nået frem til at spænde både Saturn og Pluto op på det tidspunkt, hvor han havde udstået straffen. Med disse planeter involveret er man altid i defensiven, ofte på grund af for mange opgaver eller krav, som Contador angiveligt havde i forbindelse med at rejse verden tynd i forsøget på at skaffe nye sponsorer til holdet, der var trængt på økonomien. Det er svært at sige nej i en sådan tvangsbetonet periode og det faktum fik altså Contador til at slide med andre opgaver end de sportslige i en sådan grad, at hans forberedelse til TdF i 2013 kom til at lide under det.

Denne periode synger nu på sidste vers efter at have plaget Contador siden 2010. Derfor er meget af karmaen (Saturn) nu udtjent, og han kan begynde på en frisk fra dette efterår. Han skal dog lige klappe (jern)hesten og have lidt tålmodighed lidt endnu, da der er mulighed for, at Neptun er i spil i horoskopet for den nye kontrakt, nemlig en spænding til AC. Dette glæder dog kun ved en underskrivelse midt på dagen. Men bare for en sikkerheds skyld, nu han også har været så grueligt meget igennem.
Selv om det lysner nu for Contador, er der en anden faktor, der kan få indflydelse på hans karriere. Ørnen er jo en vigtig person for Con(ta)doren og har derfor indflydelse på ham. Vi har skrevet meget om Riis og de Pluto-spændinger, han var på vej ind i – og de er der for fulde gardiner nu, hvor han har mistet muligheden for en Tour-sejr. Riis er født den 3. april og har derfor besøg af Pluto i spænding til hans Sol i lighed med alle, der er født den dag, uanset årstal og fødeby. Det var virkelig godt, at han fik solgt holdet til Tinkoff i tide. Det er en højt at flyve, dybt at falde periode igen, ligesom dengang dopingen blev afsløret, og som vi havde skrevet om flere år i forvejen. Det er jo vigtigt at komme med nyhederne, før de sker. Når de først ER sket, er det jo nemt nok. Og så er de i realiteten allerede for gamle. Who want yesterday´s papers? Eller for den sags skyld today’s papers? Det er en oplagt mulighed, at Riis nu igen har en dopingsag under opsejling, vi må vente og se.
Vi skal også se lidt på holdets horoskop(er). Vi har fundet fem til, at Team Home Jack & Jones, som holdet hed fra begyndelsen, er stiftet ved en festmiddag i Kongens Lyngby den 16. januar 1998, som kan være startet kl. 19.00. Jeg hører MEGET gerne fra læsere her, hvis nogle skulle have været med ved den pågældende lejlighed. Det er specielt selve præsentationen af holdet, jeg er interesseret i tidspunktet for, men også begyndelsen og afslutningen af arrangementet som helhed.  

Man må sige, at det er et spændende horoskop, man startede med, og at det blev et godt projekt set over en kam. Dog er Månen (rytterne, personalet) i spænding til Pluto, så der er i det hele taget mange udskiftninger og nye konstellationer, der venter holdet, men noget af kvoten er nu opbrugt og man kan komme ind i mere stabile tider. Dog vil 2015 byde på turbulens også, da Pluto er i spænding til Saturn (krise), og den går aldrig stille af. Men foreløbig glæder jeg mig til at få bekræftet dato og evt. starttid for holdet.
Og så er der det nye horoskop efter Tinkoffs køb af holdet, og DET er specielt, så det batter! Mange vil huske, at jeg skrev en del her på bloggen om de ganske særlige konstellationer, der var på himlen ved årsskiftet, som var hele eksakte, da vi gik ind i det nye år ved midnat. Det er svært at forestille sig flere spændinger i et horoskop end her, hvor stor set alle planeter er spændt op. Og her overtog Oleg Tinkoff holdet efter at have underskrevet et par dage forinden. Det skal blive spændende at se, hvilket horoskop, der virker stærkest af de to. Jeg vil stadig mene, at horoskopet fra 1998 er lig med fødselshoroskop, da det kun var holdejeren, der blev skiftet ud, ikke holdet som sådan. Men et køb har sit eget horoskop, og HER kommer de mange spændinger ind i billedet. Måske vil det vise sig, at Tinkoff alligevel var for kontroversiel til et cykelhold i verdensklasse – eller måske sælger han holdet videre om ikke så længe. Eller det kan blive sværere for holdet at levere resultater. Vi må håbe, at horoskopet fra 1998 er det, der er operativt.
Tinkoff er født den 25. december 1967 i Sibirien (Polysajevo). Et godt bud på en fødselstid kunne være kl. 21.00. Så får han AC i Løven og kan føre sig frem på det store plan. AC er i spænding til Venus, og guderne skal vide, at han ikke altid er lige taktfuld. Mars står på DC, og det giver ham nogle temperamentsmæssige anfald indimellem. At han har masser af penge vises af Jupiter på 2. husspids. Den danner stortrigon med MC, Solen og Merkur. Pluto står også i 2. hus velaspekteret, så penge kommer han nok aldrig til at mangle. Lige nu er Neptun dog i spænding til Jupiter, og så er der mange udgifter. Man må ikke håbe for holdet, at han bliver straffet af EU i lighed med de mange rige russere, som får konfiskeret deres penge som følge af konflikten i Ukraine. Det nok heller ikke, da det er det eneste aspekt, der tyder på noget sådan, ud over progressive Venus til Månen – men dette er kun, hvis den anslåede fødselstid holder.

Majka – balalajka!
Majka har vundet etaper og kører nu i bjergtrøjen, det er fantastisk. Og Rodgers har vundet en etape, så der er kommet noget godt af af Contadors exit. Majka er den store vinder, og også astrologisk set får han et vildt gennembrud nu. Det eneste, der kan stoppe dette, er en eventuel dopingdom. Han har dog ikke været mistænkt officielt, men han har lige overstår nogle særdeles krasse spændinger, hvor Pluto har spændt hele 4 planeter op i et T-kvadrat. Herunder Neptun, som står for stimulanser. Pluto skal lige helt forbi spændinger til Merkur, som er den sidste, men den har toppet og siger endeligt farvel i efteråret. Hvis der skulle ske ham noget skidt, vil det være relateret til spændingerne, som har været der i de seneste ca. 3 år. Godt, at han ikke slog igennem i den periode, det kunne have kostet ham dyrt. Nu er han helt parat, og vi ønsker ham tillykke og håber det allerbedste for en super sportsmand. Han er født 12.9.89 i Polen.

Stillingen
Vi forudså nedturene for Richie Porte og en Bardet, der gik lidt tør for kræfter, men van Garderen burde kunne nå lidt højere op, medmindre hovedakserne er i spænding. Dem kender vi ikke, da fødselstiden mangler. Men en plads eller to burde han kunne køre hjem, men podiet er uden for rækkevidde.
Pinot har meget stærke spændinger (født 29.5.90), især fra Neptun. Derfor vil det være en stor overraskelse astrologisk set, hvis han kommer på podiet, selv om han ligger nr. 3 nu. Peraud har langt større chancer med sit meget flotte horoskop, der lover gennembrud.
Forslag til slutstilling:
1.     Nibali
2.     Valverde
3.     Peraud
4.     Pinot
5.     Van Garderen

A la Vuelta – Ørnen og Condoren
El Con(ta)dor pasa à la Vuelta?
No, el Con(ta)dor no pasa!
Y l`águila?
Si, l`águila pasa!
Con estimulante?
No, sin estimulante á esta hora!
Og dog
Måske er det kun, fordi han er holdt op med at cykle
og derfor ikke bliver testet
Oversæt gerne selv til spansk, kan ikke mere!

Masser af fugle
Touren er det rene pip!
Hvad mener du?
Der er både ørne, kondorer – og så en Fuglsang…

Det er det rene fuglemandssnak!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar