lørdag den 12. juli 2014

VM-noter - kampen om metallet

 Kampen om metallet – VM-noter

Brasilien – Holland spilles den 12. juli 2014 kl. 17.00 lokal tid. Der er to planeter i 1. hus (hjemmebanen) og 2 i 7. hus (udebanen). Det bliver altså en væsentlig mindre ulige kamp end brassernes kamp mod den tyske overmagt.

Men så er der noget ganske specielt ved kampen her. Herskeren over DC står i 1. hus. Det betyder normalt, at udeholdet vinder. Nu er der bare det ved det at Månen er denne hersker, og den står i stærke spændinger, som dog mest er aftagende. Det kan komme til at handle om publikum (Månen), hvis de ikke er helt på hjemmeholdets side, kan det gå galt igen. Dog ikke lige så galt som sidst.

Kampens horoskop er præget af usikkerhed og kaos. Holland har på forhånd sagt, at kampen er uden betydning, og Brasilien vil meget gerne vinde respekten igen, så de er mest motiveret. Ser man på spillernes horoskoper, har jeg flere gange skrevet, at Brasilien ikke kan blive mester, da ret mange spillere har spændinger. Men noget af det samme gælder hos hollænderne, dog ikke i lige så høj grad. Hvad angår trænerne har van Gaal det bedste horoskop.

Det er altså en ret lige kamp, hvor jeg vil vurdere, at Brasilien vinder noget af den tabte respekt tilbage og har den største motivation. Derfor har de en chance, men alt i alt vil Holland vinde, hvis de kan holde motiivationen. Brasilien har Neymar skadet, og det er ikke godt, for alt spillet gik næsten gennem ham.

Jeg vil skære igennem og lade kamphoroskopet tale for sig selv og holde mig til min selvopfundne teori, at hvis herskeren over 7. hus står i 1. hus, så betyder det normalt udesejr. Så håber jeg bare, at hollænderne har motivationen.

Tyskland – Argentina
Den 13. juli 2014 kl. 16.00 lokal tid spilles finalen. Der er en planet i hvert hjørnehus, så kampen er ret lige, når vi sætter tyskerne som hjemmebane.

Herskeren over AC (hjemmeholdet) er Saturn, og den får to harmoniske aspekter og en ganske lille spænding til Månen

Var kampen startet kl. 17.00 som normalt ville udeholdet være favorit, altså Argentina som vinder. Så ville Jupiter også være i 7. hus (udeholdet), og det ville gøre udslaget her.
Derfor vinder Tyskerne. Den eneste usikkerhed er valget af, hvem der har hjemmebanefordelen – se disse overvejelser i et tidligere indslag her på bloggen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar