tirsdag den 15. juli 2014

VM med humor

Tyskland blev vinderen

Kampen mod Argentina var en hård nød at knække astrologisk, det lykkedes dog at komme frem til, at Tyskland var meget svag favorit. Men på grund af de mange fine argentinske horoskoper kunne pendulet NÆSTEN lige så godt have peget på dem, selv om det ville have været en stor overraskelse for langt de fleste ikke-astrologiinteresserede. Havde Messi og hans team fungeret bedre som hold, ville de have vundet.

Vi har nu lært, at det ikke hjælper ret meget, at mange enkeltspillere har fine horoskoper. Det er holdet det handler om, når AC står i Stenbukken i kamphoroskopet, hvor Saturn står i 11. hus (hold, grupper) i Skorpionen (vilje). Dette var tilfældet i flere af de kampe, der blev spillet kl. 16.00 og kl. 17.00 lokal tid i løbet af turneringen.

Vi har også lært, at mange spændinger ikke altid er skidt. Både spillere og træner for Tyskland har en del spændinger i denne tid, men de ramte bare ikke den periode, hvor der blev spillet VM. De kommer så igen efter VM, så der vil være spillere der får en formnedgang eller lettere får skader på grund af den hårde belastning under VM.

Den endelige konklusion på det største astrologiske problem med turneringer må vente. Det er den udfordring, der ligger i, at der i turneringer kun er tale om ét hjemmehold, nemlig værtslandet. Alle andre hold er udehold. Sådan er det ikke normalt ved landskampe, og det giver udfordringer. Det gik dog rimeligt godt ved at sætte favoritterne som hjemmehold, men der er stadig usikkerhed på området. Det skal der arbejdes med i fremtiden. Om to år er der EM, så må vi være klar med notesblokkene.

Vi havde tidligt spottet, at Brasilien havde for mange eksakte spændinger til at kunne gå hele vejen, og at Argentina ville spille sig i form. Det rakte dog kun til sølvet.

Humor
Love at first bite - sorry, third
Først bed han en hollænder i Ajax
Så bed han en serber i England
Og nu en italiener i Brasilien
På et tidspunkt når han hele kloden rundt
I hvert fald hele tandrækken
- Nå, kære Suarez, hvorfor løber du sådan rundt og bider dine kolleger?
- Træneren sagde, at jeg skulle bide fra mig i mit spil!

Brasilien
Nu hedder det et et værtsland længere, men et værstland


Ingen kommentarer:

Send en kommentar