tirsdag den 1. juli 2014

Korrektion til VM-noterne

Rettelse til VM-noterne 

Tak til en læser for at maile, at stadions/spillesteder – af alle steder – naturligvis skal findes på DMI, som forudsiger vejret under VM i Brasilien. Og det gav nogle spændende afvigelser.
Desværre skal man ind på DMI hver dag, men det må jeg se at få gjort. Det ser dog ikke ud til at give afvigelser resultatmæssigt i ottendedelsfinalerne. Men surrealistiske kampe kommer der under alle omstændigheder, måske også fordi vejret kan spille ind. Varmen er fx et stort problem for alle europæiske hold. Hvis den øges, bliver det ikke sjovt – men det må man jo kunne se på DMI´s hjemmeside…

Argentina-Schweiz
Her står AC nu i begyndelsen af Skorpionen med Saturn i 1. hus og ingen planeter i 7. hus. Nu er det Mars, der hersker over DC (udeholdet), og den står i 12. hus. Dette gør Argentina til en større favorit end før.

Belgien-USA
Nu er Pluto i 1. hus og Solen og Jupiter i 7. hus, så begge herskere er uden spændinger. Altså en meget lige kamp, hvor hjemmeholdet/favoritten Belgien skal passe endnu mere på, når der er 2 planeter i 7. hus. Men jeg tror lige, at Belgierne klarer den.

PS. Det bliver mest i de sene kampe, at der kan komme overraskelser, og denne er en af de sene kampe. Der må heppes på Belgien, så skal det nok gå.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar