lørdag den 19. juli 2014

Fodbold og Touren

Fodbold og cykling

Noter efter VM - Kroos og Lahm de første

Jeg skrev i mine VM-noter, at flere på det tyske hold har spændinger, ganske vist af den slags, der var sat lidt på ”hold”. De holdt pause. Jeg skrev også, at kort efter VM ville nogle af disse spændinger stikke hovedet frem igen og medføre, at der ville opstå turbulens med skader, klubskifter m.v. – og ikke nødvendigvis lykkelige klubskifter. Selv hvis de bliver i deres klubber kan der komme turbulens. Måske har de svært ved at restituere sig efter VM.
Nu er ikonet Lahm stoppet på landsholdet, da Saturn står på hans Sol i Skorpionen. Og Kroos er skiftet til Real Madrid den 16.7.14. Kroos er den med de største spændinger, så det vil blive et hårdt skifte for ham. Måske kan han ikke vænne sig til ånden i kongeklubben, måske kan han få svært ved at tilkæmpe sig en stamplads, eller han kan blive skadet. Det er ikke til at sige, hvad det er, når vi ikke har fødselstiden, men at der er turbulens, er sikkert og vist. Vi følger ham spændt.  Det er hans tredobbelte konjunktion mellem Solen, Neptun og Saturn, der angribes af både Uranus og Pluto i de kommende 2-3 år, og det tyder på skader in knoglebygningen, især ryggen og knæene. De tre planeter står i Stenbukken, som er knoglebygningen, og Solen står for ryggen, Saturn for knæene. Han skal passe godt på sig selv skal han. Saturn er også autoriteter, heriunder træneren, så der kan godt komme gnidninger her også, måske netop på grund af skader.
Månen er måske også med i alle disse spændinger – eller kan komme det, alt efter fødselstiden. Der venter Den fantastiske spiller en hård tid.

Touren – den slags horoskoper burde forbydes!
Hvis Tourens ledelse i fremtiden ikke lytter til astrologien, vil man ikke kunne undgå katastrofehoroskopet som årets starthoroskop i England. Den slags horoskoper burde ganske enkelt forbydes, når man har mulighed for at vælge en bedre dato. Man kan jo se horoskoper 100 år frem i tiden pog derved finde de optimale datoer ud fra de givne omstændigheder. På den måde kan man drage mere omsorg for ikke at bringe rytternes liv og lemmer er i fare. Det er ganske vist underholdende for publikum, men også her er der mange, der har mistet deres idol og derfor også spændingen i et godt cykelløb. Som dansker er det også noget gylle, at vi har mistet Contador, og at Fuglsang er faldet vildt tilbage på grund af et styrt, pokkers!
Dette års Tour de France begyndte i Leeds, England den 5. juli 2014 kl. 12.00. Det var et særdeles uheldigt horoskop at starte på. Alle ryttere, der får de store spændinger ind At ramme i deres horoskoper, er i ekstra stor fare for styrt og dårlige præstationer – og det vil ikke sige så ligt. Der er ikke noget at sige til, at der har været så mange styrt, ikke mindst blandt de prominente ryttere. Kun Nibali er gået fri, og han fører løbet nu. Det er meget svært at se, hvem der skulle true ham. Dog har han Pluto hen over Jupiter, men det er ikke eksakt – og han har Jupiter i spænding til Pluto i den sidste uge af juli, men det burde ikke betyder et større tilbagefald – dog nok et mindre, men ikke betydningsfuldt et af slagsen. Og til den tid har han sikkert konsolideret sig og lært af alle de andres fejl.
Porte var den nærmeste, men han havde en dårlig dag i går, men ellers et godt horoskop, så jeg tror ikke han falder yderligere tilbage, han henter nok lidt af det tabte tilbage.
Valverde står (eller rettere: sider) fint og vil nok hente et par pladser mere.
Bardet har gjort det strålende indtil nu, men har Saturn på Solen, og det hæmmer ham, så han falder nok lidt tilbage.
Pinot har både Neptun- og Plutospændinger, så han skal køre overordentlig sikkert for at have blot en lille chance for en podieplads, selv om han har gjort det virkelig godt indtil videre. Der er dog tale om længere varende spændinger, så måske kan han være held med at fuldføre, men så vil der følge en længere restitutionsperiode end vanligt, og han skal passe på dopingspøgelset med sin stærke Neptun-spænding.
Van Garderen har ingen spændinger, men stort set ingen aspekter i det hele taget, så det er noget med nærved pog næsten for ham.
Nordmanden Kristoff ser vi nok ikke mere til på grund af en heftig Pluto, som dog ikke er så slem som Thor Hushovds, der første til, at han fornylig indstillede karrieren og stillede cyklen endegyldigt i stativ på det høje plan. Det var fornuftigt, og noget lignende anbefalede vi ham allerede forrige år under Touren. Der var tale om virkelig stærke spændinger gennem lang tid. Kristof har Pluto på besøg i lighed med alle, der er født den 5. juli - Touren er startet på hans fødselsdag i år, det siger noget om spændingerne, der venter ham. Det er nok det mest uharmoniske horoskop, Touren er startet på i mange år. Om det bliver skade eller andet, der sætter en stopper for Kristoff, kan være svært at sige, men Pluto skal man aldrig lade hånd om, så rammer den ekstra hårdt. Man kan få konfrontationer med andre på et sådant aspekt.

Contador – en rent helvede af en kontrakt
Riis skrev kontrakt med Contador den 3. august 2010, formentlig midt på dagen. Vi skrev allerede dengang, at der ville komme meget store udfordringer i kontraktperioden, og jeg skal love for, at det er gået i opfyldelse. Hele seks planeter er i spænding til i hinanden: Venus, Saturn, Mars, Pluto, Uranus og Jupiter. Det kan dårligt være værre, især når Solen også indkasserer en spænding til Månen. Den slags horoskoper burde forbydes i lighed med Tourens horoskop dette år. Det er ellers ikke fordi Contador har store spændinger i sit eget horoskop. Men her er det et elendigt kontrakthoroskop kombineret med et ditto løbshoroskop – og så et etapehoroskop og et øjeblikshoroskop for styrtet, der begge er gale i knolden.
Contador styrtede den 14. juli på Bastilledagen kl. 15.58 med Mars på 12. husspids – man kunne næsten kalde det for 12. Hushovd-spids…og med Mars i spænding til Solen og Jupiter. Men den største misere i denne forbindelse er etapens start kl. 13.30 i Mulhouse. Her står Mars i 1. gus i de to nævnte spændinger, og Saturn (knogler) er i spænding til Månen. Desuden står Uranus på DC i spænding til Pluto og Solen. Man bør ikke være alt for impulsiv eller kraftbetonet, på et sådant etapehoroskop, der har potentialet til at givestore overraskelser (Uranus), som kan vende op og ned på stillingen. Med Mars i 1. hus skal man ikke køre for stærkt, selv om man har lyst til det, og mulighed for det. Contador havde sat sejlede til og var fast besluttet på at vinde denne etape (Mars i 1. hus), men på en nedkørsel gik det helt galt, og han måtte udgå. Han var dog fortsat nogle kilometer og det var på vej op ad Col du Platzerwassel, han måtte give op. Jeg glæder mig til den dag, man vil lytte til astrologien.   
Hvad angår kontrakten fra 2010 har den ikke ført til de store bedrifter, man kunne forvente af den meget stærke rytter, som havde gjort det godt indtil da. Dopingdommen var slem med en udelukkelse fra løb i to år. Og nu, hvor han er i sit livs form, så sker dette styrt. Ser man på Contadors eget horoskop, vil han dog nok komme sig rimeligt hurtigt oven på styrtet, selv om det er en skade af mere alvorlig karakter. Men om det bliver inden Vueltaen er mere tvivlsomt. Styrtet vil under alle omstændigheder sætte ham tilbage i form. Jeg vil tro, at han stiller op i Spanien, men at han mangler noget i at kunne hamle op med Froome, der også styrtede i Touren, men som er meldt klar til Vueltaen.
Det skal dig lige med, at Contador vandt Vueltaen i 2012, så en tour-sejr ER det blevet til siden 2010. Det er dog langt fra nok til at indfri forventningerne. Man skal virkelig huske at undlade kontrakter af den karakter, både for rytternes og alle andres skyld. Husk nu det, Riis.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar