tirsdag den 8. juli 2014

Semifinaler

Brasilien møder den 8. juli kl. 17.00 lokal tid Tyskland, og den første halve time bliver meget afgørende, da AC er i spændinger, især kl. 17.08 lokal tid og kl. 17.26. Det hold, der scorer først, vinder kampen, og det ser ud til at blive Brasilien. Der er dog den usikkerhed i det, at deres bedste mand, Neymar, ikke er med, og det er bestemt ikke til brasilianernes fordel. Til gengæld har de hjemmebanefordel, som kan blive afgørende. Men en vildt lige kamp, som vil blive dramatisk ud over alle grænser. Pluto står meget tæt på AC, og det giver en herrefight, hvor det hold med mest gejst og vilje vil vinde. Mange spillere vil kaste sig ud i opgaven nærmest med dødsforagt, og det kan give et par udvisninger. Her skal især tyskerne passe på, men gør de det, kan de sagtens vinde. Det er kort sagt en kamp, der kan gå til begge sider, men hvor jeg håber på Brasilien, som jo også har hjemmebanen. Men de skal finde en god erstatning for Neymar. Det siges at blive Willian, som er hæmmet af at have Saturn i spænding til Solen, og så skal men ikke gå for meget til stålet, for så risikerer man en skade, en udvisning eller simpelthen, at han ikke er for svær at stække for tyskerne.
Jeg vil med dødsforagt tillade mig at håbe på hjemmeholdet, men det kan lige så godt gå til den anden side. Der er to planeter i 7. hus, og Jupiter er den ene. Den er i harmoni med månen, hvad der også kan gøre, at tyskerne scorer først. Sker dette, er kampen lukket. Hvis Brasilien scorer først, er det ikke helt udelukket, at tyskernes vilje kan blive afgørende. En vildt lige kamp, som jeg glæder mig til at se.

I morgen møder Argentina Holland, og horoskoperne for de to kampe er mange fælles træk, bl.a. er den første halve time ret afgørende. Og det er en lige kamp, som dog har den skavank for argentinerne, at de har en særdeles vigtig mand skadet, nemlig di Maria. Dette kan gøre udslaget her, så jeg vil skyde på at Holland vinder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar