søndag den 13. juli 2014

Uge 29 astrologisk set

Uge 29 astrologisk set

Indhold

Vandvitalisering – kom til prøvesmagning. Tilbud på Intropakken
Nyt fra antikvariatet
Ugen, der kommer
Ugens syner af Kirsten Brun
Paul Mahler Dam gået over
Guds Finger
Åh, den ”krise”
VM-fodbold
Den Islamiske Republik
Ugehoroskoper for alle tegn af Lykke Larsen


Vandvitalisering – tilbud og prøvesmagning
Nu er alle aggregater til vandvitalisering lagt på www.astroshop.dk – husk at du kan komme og prøvesmage vores vitaliserede vand.
TILBUD: 100 kr. i rabat til de 10 første kunder: Intropakke med scepter, kæde og kande: Normalpris 877,00. Nu kun 777,00 kr.
Link til Vita Juwel forside:

Link til Vita Juwel Intro-pakke:

De personlige børnebøger
Husk, at de nu kan leveres i en helt ny udgave med helt nyt eventyr, hvor barnet bliver havprins eller havprinsesse – hovedperson i et eventyr.

Nyt fra antikvariatet
Kristian Kristiansen: Mystikkens Danmark 70 kr.
Salermo: Shamanens datter indb. 70 kr.
Diane Mariechild: Heksemor: 50 kr.
Den indviede vender tilbage, indb.: 60 kr.
Marion Dampier-Jeans: Mit liv med ånderne: 60 kr.
Karen Kingston. Ryd op i dit rod (Feng Shui): 75 kr.
Anne Mette Hare: Tolkning af erhvervshoroskoper 50 kr.
Moberg: Medicinsk astrologi: 40 kr.
Claus Houlberg: Det astronomiske grundlag: 50 kr.
Ove von Spaeth: Den Forsvundne tronarving – attentatet på Moses (ny bog, udsolgt fra forlaget): 130 kr.

Ugen, der kommer
Der er ikke de helt store og bemærkelsesværdige ting i denne uge. Dog er mandagen ret speciel, da Mars og Venus stadig kører et flot parløb i skønneste harmoni.  Og så er der den krølle på det hele, at Månen går ind og blander sig harmonisk i et smuk trekant. Mange vil finde behag i hinandens selskab, og dagen er rigtig god, hvis man vil fri til sin udkårne. Læs senere i teksten for mandag.

MANDAG
Dagen begynder med to modsatrettede energier. Månen står godt til Uranus og giver nytænkning og en god fornemmelse – og behov - for frihed. Men den er også i spænding til langsomhedens planet, Saturn, der også kan give en fornemmelse af at være fanget eller stækket. Man kommer ligesom ikke nogen vegne, og morgensurhed kan være en national disciplin på denne mandag.
Om aftenen er det fuldstændig anderledes. Her er der meget fine kærlighedsenergier. Her er der to tidspunkter, der er gode, hvis man vil fri til sin udkårne eller invitere ham eller hende på en rejse eller anden spændende oplevelse. Vil man ramme tiden helt eksakt, er det kl. 19.37. Her står Månen flot til Mars, så er man en kvinde, der gerne vil fri, er det her. Er man en mand på frierfødder, så er den eksakte tid kl. 21.23, hvor Månen står ganske vidunderligt til Venus. En aften, der er som skabt til hygge og kvalitetsoplevelser, som gerne må være overraskende og impulsive.

TIRSDAG
Kl. 4.40 går Månen ind i Fiskene, og så står den på drømme og fantasier i et par dage. Kl. 8.07 står Månen flot til Merkur. Det giver en trang til at kommunikere om følelser, og gør man det, vil man opleve lydhørhed fra andres side. Begynd dagen stille, gerne med meditation eller en naturoplevelse. Det samme er på en måde tilfældet omkring kl. 16.25, hvor Månen står på Neptun – og så er ikke et øje tørt. Ud i naturen, også hvis det bliver regnvejr. Det kan der komme en meget stor oplevelse ud af, og det må meget gerne være ved vandet.

ONSDAG
Dagen begynder langsomt, men sikkert og stabilt. Månen står godt til Saturn, som også står for ansvar og tålmodighed. Så er det dagen, hvor Jupiter skifter til Løven, hvor den vil være i et års tid. Det giver et behov, for glæde og store armbevægelser – og for at være i centrum. Kl. 20.13 står Månen godt til Solen. Hav en rigtig god aften med drømmene, fantasien og længslerne i fokus. Du kan få en fantastisk helhedsoplevelse – at være ét med universet. Mange vil føle sig som værende noget ganske særligt.

TORSDAG
Kl. 6.07 går Månen ind i Vædderen, og så skal der ske noget. Mange er nu mere kontante og bedre til at sætte ord på følelserne – man er mere modig og initiativtagende. Straks efter, kl. 6.23, står Månen i harmoni med Jupiter, så dagen starter med glæde, optimisme og begejstring. Spring ud af fjerene og start dagen med en ordentlig krammer. Kl. 14.25 står Månen i spænding til Merkur, og det lægger en dæmper på den fine start på dagen, men kun i få timer. Her er kommunikationen ikke den bedste, og man må tage sig sammen for ikke at blive misforstået. Mange kan let komme til at gøre – eller sige - noget forkert.

FREDAG
Kl. 10.37 står Månen på Uranus, og så er det en virkelig impulsiv dag, hvor man lige skal passe lidt på ikke at være FOR hurtig i vendingen – træd ikke for mange over tæerne. Lunten er kort. Det gælder nok især dem, der er født i Vædderens, Vægten, Krebsens og Stenbukkens tegn. Jo længere hen på døgnet, man kommer, jo mere ro falder der over energierne. Venus går kl. 16.06 ind i Krebsens tegn. Så kommer der nogle uger med fokus på nærhed, tryghed, familie og hygge.

LØRDAG
Kl. 7.36 står Merkur i eksakt harmoni med Neptun. Både fornuft og intuition er nu i harmoni i nogle dage, men næsten samtidig kører der et helt andet aspekt, nemlig en spænding mellem Solen og Mars, der står for vrede og irritation. Mange er rastløse, og der er tale om meget blandede energier. Det er bedst at tackle aggressivitet med lys eller helt undlade at reagere på negative energier. Glid i stedet af på dårlig energi. Men der er hjælp på vej. Kl. 10.42 går Månen ind i det fredelig og nydende Tyrens tegn, og kl. 12.34 står Månen flot til Tyrens planet, Venus, hvilket også styrker freden og hygge. Dog skal Månen kl. 11.54 lige forbi spændingen til Jupiter, som kan være noget flyvsk og ustabilt. Dog ikke mere end at Tyrens og Venus´ fine energier nok skal få bugt med løjerne.

SØNDAG
Kl. 8.31 står Månen i harmoni med Pluto. Det kan få lidenskaberne til at springe ud i fuldt flor på morgenkvisten. Dybe følelser og stærk tiltrækning står på dagsordenen. Kl. 17,21 står Månen i spænding til Saturn og giver mere træghed og stædighed. Tålmodigheden kan blive sat på prøve. Kl. 22.35 står Saturn stationær og begynder nogle måneders direkte vandring igen efter længere tids baglæns vandring. Det har givet bøvl med ansvar, forpligtelser og disciplin, herunder selvdisciplin. Nu vil det blive bedre, da planeten nu går den rigtige vej.  

Ugens syner af Kirsten Brun
Ugen er stille. De sidste ugers gode energi vil forsætte. Det er en rigtig kærlighedsuge, hvor der er god til at finde den rigtige eller fri til sin udkårne. Man er sammen på kryds og tværs, og det vil give mange gode stunder.
Bortset fra midt på ugen forstår vi også hinanden meget bedre. Så: Spot på kommunikationen, og få talt om alt det, vi ikke får talt sammen om ellers.
I den store verden er der også noget roligere end ellers. Gaza-krisen går i sig selv igen. Dog forsvinder den desværre aldrig helt.

Fokus er på familien, det gælder også politikere, så også her er der ro på. Altså en uge i al fordragelighed med smilet som bærende element. Det bliver ikke bedre.


Astrolog Paul Mahler Dam er gået over
Landet har nu mistet en mere af de gamle, fremtrædende astrologer. Paul Mahler Dam var en særdeles markant skikkelse i dansk astrologi, og han døde præcis den dag, hvor Guds Finger var helt eksakt i horoskopet. Nemlig den 7. juli. Læs evt. under den dato i forrige ugebrev.

Mahler Dam har holdt utallige foredrag og kurser samt skrevet en del bøger og mange artikler, herunder flere i Astrologimagasinet HOROSKOPET, som kan dokumentere gennem en artikel af Paul Mahler Dam, at han forudså terrorangrebet på World Trade Center i 2001. Artiklen er fra slutningen af 1990´erne. Mahler Dam udgav i nogle år sit eget astrologiske tidsskrift, Orions Flamme.

Jeg havde den glæde at møde Paul ved nogle lejligheder. Jeg besøgte ham i fagligt øjemed en gang i hans og Annelises hjem i Glostrup tilbage i 80´erne. Annelise døde for nogle år siden, hvorefter Paul solgte huset og flyttede til Høng, hvor sønnen Sigvard bor med sin familie.

Skriv gerne til os, hvis du kendte Mahler Dam personligt eller har anekdoter om ham. Materialet vil blive overgivet til Astrologisk Museums mindesider. Og vi vil på HOROSKOPET naturligvis også skrive en fyldig nekrolog til næste nummer.
Kære Paul, vi ønsker dig en god rejse til alle de andre stjerner…

Mere om Guds Finger i mandags
Et eksempel på effekten af en Guds Finger i horoskoper er koncerten i DR Koncertsal den 7. juli, formentlig er det startet kl. 20.00. Koncerten var en del af Copenhagen Jazz Festival, og i Politiken kunne man læse, at ”…øjeblikkets intensitet buldrede fra scenen…”. Et andet citat fra samme helsidesartikel: ”Når først Gregory Porter for alvor bliver opdaget uden for jazzmusikkens kreds, bliver han et fænomen uden grænser. Så god er han!”

Artiklen indledes sådan: ”Gregory Porter gav en formidabel koncert og fik det helt store skulderklap af mesteren Stevie Wonder selv”. Wonder havde sendt en sms til arrangøren af koncerten, der sad og spiste middag forud for koncerten. Han fik pludselig travlt, da han skulle skaffe plads til Wonder og hans 1o mand store følge. Der var totalt udsolgt til koncerten, så Wonder med følge måtte tage til takke med kongelogen, der var eneste mulighed. Det var Wonder blevet meget beæret over. Koncerten blev et ”Wonder” af en koncert, og hele salen sitrede af positiv energi – øjeblikkets intense energi. Publikum blev først klar over, at Wonder var til stede, da Porter kaldte ham op på scenen i 3 forsøg. Wonder proklamerede, at Porter var den, der skal bære lysfaklen videre efter ham – og nu er den arvefølge på plads. Det siger sig selv, at det blev til flere ekstranumre og en publikumsoplevelse uden lige. En Guds Finger værdig!

Åh, den ”krise”     
Den 12. juli kunne man i Politiken læse, at krisen vender tilbage i april 2015. Der er ikke nogen seriøs begrundelse for, at det skulle være lige præcis i den måned. Professor Arturo Bris nævner 8 punkter, som vil udgøre hovedårsagerne til krisens tilbagevenden næste år. Alle sammen punkter, vi har nævnt her på bloggen gennem de senere år, hvor Pluto vandrer gennem Stenbukken og arbejder på at få tingene til at fungere, så bobler ikke opstår på sigt. Gamle, stive mønstre nedbrydes.
1.     Aktieboblen. Det siger (astro)logisk set sig selv, at en ny krise vil komme, når der er ubalance i tingene. Vi bryder konstant naturens lovmæssigheder, og så VIL det gå galt. Hovedårsagen til dette er, at det er unaturligt at tjene penge på den måde, det sker nu med fortjeneste for øje. Og igen må jeg gøre opmærksom på noget, ingen vil se i øjnene, især ikke politikere, der skal genvælges til en ny valgperiode. Det er Jordens overbefolkning. Når noget så grundlæggende som befolkningstallet er ude af kontrol og stiger alt for meget, så VIL der opstå befolkningsbobler, aktie- og andre økonomiske bobler, herunder boligbobler. Planeterne og naturens love arbejder på at få os manet til fornuft og ikke opføre os så totalt bevidstløst, som det er tilfældet nu med forbrugerræs osv. DERFOR er krisen nødvendig som regulator. Her skal vi huske, at der jo nærmest ikke er tale om nogen krise. Vi lider kun lidt nød, fordi vi vælger at leve på en så høj levefod, at benene dårligt kan nå jorden. Der skal der ikke meget til, før det går galt – det er en meget sårbar situation, vi har bragt os selv i ved at lade naturen betale prisen for vores såkaldte behov for forbrugsgoder og høj levestandard. Derfor skal vi ikke slå rekorder på aktiemarkedet længere, og den mekanisme vil Pluto vide at få bragt til ophør, for det går fuldstændig galt. Hvis ikke Pluto kan nå dette job i tide, vil vi få bobler, som vil blive større og større og til sidst vil briste med et brag så stort, at det giver mindelser om en supertsunami. Det er en sådan effekt, vi styrer lige lukt imod, men vi hygger os og musikken spiller, men vi som en anden Titanic sejler lige lukt mod den selvvalgte katastrofe.
2.     Det kinesiske skyggemarked. I Kina er der en statsøkonomi, der opfører sig som en markedsøkonomi. Disse kan ikke kontrolleres og har ingen konkurrence. De låner mange penge og dette system kan kollapse. Det har vi skrevet om, bl.a. i artiklen ”Kinas Pluto”. Kina begyndte en Pluto-periode for et par år siden, og så kan alt ske. En udvikling sættes i gang i en sådan periode, og her vil Kina komme til at indse, at de har skaltet og valtet med naturen på en forkert måde, nemlig gennem respektløs regulering. Pluto er forbi spændingen til Solen, men skal også forbi både Merkur og Neptun, og alle tre planeter står i 8. hus. Pluto er i gang med at lave det kinesiske system om, og den er først færdig med det grundlæggende arbejde om et par år.
3.     Energikrise
4.     Ny boligboble, som vi også har skrevet ville komme, især i storbyer
5.     Konkurser i aktieselskaber. Sådan vil det naturligvis gå, da selskaber har for meget gæld – som igen er et unaturligt, menneskeskabt system, som skal udryddes. Men det er der ingen, der vil – i hvert fald ikke tilstrækkeligt mange, for så vil vi gå ned i levestandard og indtjening. Dette er en nødvendighed, som ikke mange vil indse. Især ikke dem, der sidder på flæsket, og det er jo de fleste.
6.     Krig og konflikter, især i Ukraine
7.     Øget fattigdom. Uligheden vil også uundgåeligt stige som følge af et forkert system, bygget på et forkert fundament. De store økonomiske magtkoncentrationer vil tjene mere og mere, og dette provenu går naturligvis fra de fattige til de rige.
8.     Absurd rige selskaber – alle disse punkter har vi været inde at analysere astrologisk. Det er blot effekter af et forkert system, som bliver nødt til at kollapse, før vi kan forstå alvoren og naturens lovmæssigheder, som altid vil sejre til sidst. Den ellers så dygtige økonom Jesper Rangvis har kommenteret alle punkter i artiklen i Politiken. Men hans analyse viser, at han slet ikke har det mindste styr på, hvor udviklingen er på vej hen. Han analyserer udelukkende ud fra det eksisterende system, og derfor vil det vise sig, at analyserne er helt galt afmarcheret. At krisen stadig er til stede, ses af, at Tysklands økonomiske lokomotiv ikke har så meget kraft, som det HAR haft tidligere. Og en af Portugals største banker, Banco Espirito Santo, er i krise. Ja, den hedder virkelig Helligåndsbanken, og man tiltrækker jo det, man indeholder. Der er religiøs krise i verden, og så vil selv helligåndens bank lide derunder…

 VM i fodbold
Holland vandt bronzen, men hvad med i aften?

Det blev Holland, der løb med den ligegyldige tredjeplads, og de var sat op til kampen og vandt med 3-0 over tamme brasilianere. Sejren lagde vi på bloggen lørdag eftermiddag.

Astrologisk set er vi i et kamphoroskop afhængig af at have et hjemme- og et udehold, ellers kan man ikke tolke horoskopet. Dette var ikke noget problem i Brasiliens kampe, heller ikke den i går. Problemet er, at alle andre hold end Brasilien er på udebane i en sådan turnering. I dag er både Tyskland og Argentina udehold og står derfor lige på det punkt. De står også lige, hvad angår det at være nået frem til finalen, Tyskland dog på en langt mere overbevisende måde. Derfor kan de ikke undgå at blive udråbt til klare favoritter. Derfor satte jeg tyskerne til hjemmebanen i analysen i går.

Men så fik jeg en drøm i nat, der tydede på, at Argentina har hjemmebanefordel på grund af de mange argentinske tilskuere, der vil være i forhold til tyskerne, da argentinerne bor meget tættere på ja, grænser faktisk op til Brasilien. Dette kan så igen blive opvejet af, at mange brasilianere ikke holder med Argentina, der jo vandt VM netop i Brasilien for et par årtier siden.  Det vil brasilianerne aldrig glemme. Måske betyder drømmen, at det NORMALT vil være sådan, at det nærmest beliggende land vil have hjemmebanefordel på grund af flere tilskuere i forhold til et fjernere beliggende land.

I hvert fald betød drømmen, at jeg igen har kastet et blik på kamphoroskopet med Stenbukken på AC. Saturn er hersker over AC og står i 11. hus (grupper, hold). Det vil sige, at det hold, der har den bedste holdånd vil vinde. Da Saturn står i Skorpionen vil fight og vilje også være vigtige ingredienser. Sådan er det naturligvis næsten altid, så jeg måtte også lige kaste et blik mere på argentinernes hold, som har de bedste horoskoper i sammenligning med tyskernes. Noget bedre endda, men det betyder ikke automatisk, at de så vinder, men at der er et stort vinderpotentiale, hvis man ellers bruger dette potentiale. En ting er at have et potentiale, noget andet er at bruge det. Gør de det, kan de faktisk godt vinde. De mange fine aspekter hos argentinerne, herunder træneren, kan betyde, at de er heldige i afgørende situationer. Men en ting er sikkert og vist, nemlig at argentinerne ikke har brugt deres store potentiale indtil videre. Hvis de tager sig sammen, kan de altså vinde meget knebent, måske efter omkamp og straffesparkskonkurrence.

Når der er så meget tvivl, vil jeg vælge at konkludere, at argentinerne får ære af kampen, 
men tyskerne hiver sejren hjem. Og så vil jeg glæde mig til at have med kampe at gøre, hvor der altid er et hjemme- og et udehold. Det er heldigvis kun i turneringer, man bliver kørt lidt rundt i manegen på grund af tvivlen om ude- og hjemmebaner.

Jeg glæder mig også til at få flere erfaringer med horoskoper for turneringsresultater. Men jeg tror desværre, at der kun findes den hårde vej, som går over langt over 100 spillerhoroskoper for hver turnering. Det kan stresse selv den mest garvede og flittige astrolog. Allerede i aften bliver vi lidt klogere. Nogle af os dog først i morgen tidlig, hvor en ny arbejdsdag venter. Derfor er vi nogle, der er gået til køjs, når kampen fløjtes i gang.

Læs evt. nogle af de mange indlæg om emnet på bloggen.

PS. Normalt lægges sportsindslag direkte på bloggen i ugens løb og udsendes ikke med ugebrevet, da de fleste abonnenter ikke er det fjerneste interesseret i sport. Jeg gør dog en undtagelse med verdensmesterskabet i fodbold. Jeg skal nok undlade at udsende indslag om Tour de France, så disse vil man kun kunne finde på bloggen. Det samme gælder generelt også min forskning i horoskoper for ulykker og katastrofer, hvor der går menneskeliv tabt. Det er mit håb, at astrologien på et tidspunkt vil blive i stand til at forudsige de perioder, hvor man bør udvise ekstra agtpågivenhed, fx i trafikken. Så vil man måske kunne undgå nogle tabt af menneskeliv og derved bidrage til øget sikkerhed i trafikken.

Den islamiske Republik
Den blev proklameret den 29. juni, men jeg har ikke tid og sted. Ved nogen dette, vil jeg være taknemmelig for at få informationerne. Under alle omstændigheder er Solen på vej til at fuldende til storkvadrat til Mars, Pluto og Uranus. Det vil sige, at vold og voldsomhed kan stå højt på dagsordenen. Venus er samtidig i spænding til Neptun, der står for det religiøse. Samlet set kan der være tale om religiøs fanatisme med en sådan kombination.
Der er tale om et såkaldt kalifat, men her er der tale om en konstruktion, vi aldrig har set før. Det er ikke en af de fredelige af slagsen.

UGEHOROSKOP uge 29 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
Der er stadig stor og positiv fokus på kærlighed og parforhold, især omkring weekenden. Du nyder at være hjemme, men tager også gerne på ferie sammen med familie eller gode venner, men det skal ikke være alt for aktivt. Du har brug for at slappe af, nyde noget god mad og shoppe lidt.
PS: Positive tanker bør fylde dit hoved lige nu.
TYR
Hvis det er muligt, så tag på en lille udflugt, hvis du altså ikke holder ferie. Du nyder at komme lidt ud, og især at møde andre mennesker. Du er særlig social, så du kommer til at kede dig i dit eget selskab. Du får gode ideer, som du senere med held kan føre ud i livet.
PS: Hyg dig med en god bog.
TVILLING
Du bliver let distraheret, hvilket resulterer i en del ufærdige projekter. Det vil i den grad irritere resten af familien, så begræns dig lidt, for husfredens skyld. Det kan knibe lidt med kommunikationen, men er du opmærksom, så kan du forhindre større bølgegange.
PS: Bruger du lidt for mange penge?
KREBS
Du tiltrækker spændende og positive mennesker, og det bliver en dejlig social uge. Du har selv en optimistisk tilgang til tingene, men det er også nødvendigt, lige at stoppe op og gøre status. Når det er sagt, vil du være mere succesfuld og heldig end ellers – nyd det!
PS: Vær gerne lidt egoistisk.
LØVE
Tingene går ikke så hurtigt, som du ønsker, til trods for grundig planlægning, kan du ikke tvinge dine opgaver og projekter igennem. Hvis du holder ferie, så fyld ikke din kalender helt op, der skal være plads til impulsivitet og til at lave ”ingenting”.
PS: Hæng dig ikke i ubetydelige detaljer.
JOMFRU
Forhåbentlig er det en stille periode på jobbet, for det er ikke meget, du vil nå. Du falder let i snak med andre, og du vil ikke være så engageret. Har du ikke sommerferie nu, så tag som minimum et par korte dage. Find gerne på noget socialt, sammen med andre, selv om det koster lidt.                                                                                                                                          
PS: Slip ikke overblikket helt.
VÆGT
Det er muligt at afslutte allerede igangværende opgaver. Selv om andre er i feriehumør, så gælder det ikke dig. Du kan let og elegant begynde på nye projekter, både på jobbet og hjemme. Du nyder at være sammen med andre, men forvent ikke samme energi.
PS: Du er ikke så påvirkelig som tidligere.
SKORPION
Holder du ferie så vær lidt ekstra kulturel, du vil i den grad nyde at opleve og se noget. Du kan også med held arrangere en tur som turist i din egen by i weekenden. At være sammen med gode venner vil inspirere dig og give dig fornyet energi. Du er meget udadvendt.
PS: Der er ikke meget, du ikke kan.
SKYTTE
Du har masser af kreative ideer, og er der noget, der ikke er, som du gerne vil have det i din bolig, fritidshus eller andet, så tag fat. Du er spændende at være sammen med, for du finder hele tiden på noget nyt. Du nyder at foretage dig noget impulsivt, gerne sammen med gode venner.
PS: Der er flirt i luften.
STENBUK
Når der er noget, der interesserer dig, så glemmer du hurtigt alt om tid. Du bliver så opslugt, at dem du omgiver dig med, vil blive noget irriteret. Brug din charme, så bliver de hurtig gode igen. Et godt råd er, at tænke før du taler, det kan spare dig for en del gniderier.
PS: Du møder spændende mennesker.
I
VANDBÆRER
Det er ikke helt let for dig at få noget fra hånden. Du hygger dig, og holder af at tale med andre, og så går tiden hurtigt. Det vil i sidste ende stresse dig lidt, da du ikke kan nå det, du skal. Lav derfor ikke alt for mange aftaler, der skal være tid til at være impulsiv og til at lave ingenting.
PS: Du er meget efterspurgt.
FISK
Din impulsivitet kan godt blive lidt kostbar. Du køber mere, end du har brug for, når du lige bliver grebet af øjeblikket. Spar lidt sammen, til der er noget, du virkelig ønsker dig. Du bliver let opslugt af andres projekter, og du vil meget gerne hjælpe, men husker du nu også dit eget? 
PS: At være ude i naturen gør dig afslappet.Ingen kommentarer:

Send en kommentar