onsdag den 9. juli 2014

Guds Finger igen - det rene vanvid

Så kom vanvidskampen over dem alle – var Guds finger med?

I astrologien taler vi om Guds Finger, læs ugehoroskoperne fra i søndags – til forskel fra Maradonas Guds Hånd. Han scorede med hånden ved VM tilbage i 80´erne, vist nok 1986 mod England ved VM i Mexico.
Faktisk er Guds Finger også aktiv i aften, selv om den er på vej væk fra sin maksimale virkning. Det skal nok blive interessant, uanset hvad. Læs også indslaget (kommer på senere i dag) om guddommelige jazzkoncert i DR´s koncertsal mandag, hvor dette aspekt var helt eksakt.  
Mange rekorder er blevet slået ved dette VM i går kl. 17.00 skulle kampen stå Mellem Tyskland og Brasilien, som manglede Neymar og havde anføreren ude – to af de bedste spillere i verden. Jeg skrev, at den, der scorer det første mål, vil vinde – især hvis det blev tyskerne – og det blev det noget så eftertrykkeligt, og egentlig var det ikke underligt, at det blev en vanvidskamp.  Jeg antydede i går, at kampen ville blive meget speciel, men at det skulle være så slående, var ikke til at forudsige.
Der er blevet rykket mange grænser ved VM i Brasilien, og nu ser det ud til, at dette også sker astrologisk set. Der tegner sig efterhånden større klarhed i forskningen i kamphoroskoper, som jo kører som et forsøg. Især turneringer giver sved på panden, for alle hold undtagen hjemmeholder er på udebane!
Derfor skal et udehold så at sige udråbes til at være et hjemmehold, så man kan få tydet horoskopet. Brasilien er det eneste deciderede hjemmehold. Derfor skal man have visse ting på plads i alle de andre kampe, og her sætter jeg favoritten som hjemmehold. Måske skal der også tages hensyn til geografien, der får vi at se i aften. Hvis Argentina mod forventning slår Holland, så skal den geografiske faktor også indregnes. Favoritholdet vil således være behersket af AC.
Kampen i aften har også elementerne der skal til for at skabe en vanvidskamp. Så meget anden, når Månen er i spænding til kaosplaneten Neptun.
Der er ingen tvivl om, at Argentina efter Brasiliens kollaps vil lægge sig ekstra i selen for at undgå et forsmædeligt nederlag. Og et så stort nederlag vil heller ikke komme på tale. Men derfor kan aftenens kamp stadig komme til at indeholde elementer af surrealisme. Det svære i denne kamp er at afgøre, hvem favoritten er. Kan man ikke dette, er det unægtelig sværere at forudsige resultatet.
Uanset hvad, så vil Tyskland efter afklapsning af brasilianerne være favoritter i finalen, så dér er sagen klar. Vi må se, om forudsigelsen af hollandsk sejr i aften holder stik.
Som sagt er udeholdet symboliseret af DC, og i går var det 2 planeter i 7. hus (også udeholdet). Den ene er Jupiter, som er i harmoni med Månen, som hersker over 7. hus (DC). Månen har altid med hjemlandet at gøre, og tyskerne er da også blevet endnu større nationalhelt end ellers. Ud over dette har tyskerne også vunder mange brasilianeres hjerter, og de vil holde med tyskerne i finalen.
Tyskerne er de nye brasilianere, som glemte at spille brasiliansk, hvad de jo er bedst til – så rollerne var helt byttet om som så meget andet ved dette VM – rekordernes mesterskaber.  

Det var det største brasilianske nederlag nogensinde. Den 18. september 1920 tabte de 0-6 til Uruguay. Det største nederlag på hjemmebane var indtil nu 1-5 til Argentina i januar 1939. Tyskerne slog naturligvis også en del andre rekorder. Det var deres største sejr under et VM nogensinde, og Klose er nu den mest scorende spiller i mesterskabernes historie. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar