lørdag den 26. juli 2014

Superligaens formbarometer og weekendens kampe

Fodboldforskning – hjælp til kampen i aften

Der er et par kamp, jeg behøver lidt hjælp til fra læserne. Det er kampe, hvor Ascendanten ligge SÅ tæt mellem to tegn, at det kan få betydning for kampens resultat, hvis kampen fløjtes i gang nogle få sekunder for sent. Den mest tætte er FCK-FCN lørdag kl. 19.30. Hvis én kunne tage den nøjagtige tid på sekundet, vil det være en stor hjælp. På forhånd tak. Kampen mellem AaB og FCM har straks mere snor. Her skal der ske en 11-12 minutters forsinkelse, før det får betydning.

Nu er der naturligvis den mulighed, at det normalt ikke har nogen betydning med nogle sekunder, heller ikke, selv om AC skifter tegn. Men vi er nødt til, når man forsker, at være åben over for muligheden. Og her kan kampen i aften give et afgørende fingerpeg, om hypotesen holder eller ej. På forhånd tak for hjælpen. Nu er den nævnte sondring måske uden betydning, men det er et andet element, der bliver spændende at se på. Generelt er FCK favorit, uanset om AC står i det ene eller det andet tegn. Men kampen kan alligevel blive spændende, for der er hele 5 planeter i 7. hus (udeholdet) Dette er ekstremt meget, og derfor får vi i aften svar på, hvor meget det betyder med stor fokus på udeholdet. Kan det slå den generelle hjemmebanefordel og astrologiske favoritværdighed af pinden? Det er på forhånd god mulighed for det med det store antal planeter. Jeg vil lade de to fordele gå op mod hinanden og skyde på et uafgjort resultat. Men jeg glæder mig til at få afprøvet et par hypoteser.

De astrologiske favoritter i de øvrige kampe er:

Randers over Hobro
SønderjyskE over Esbjerg
Brøåndny – Silkeborg uafgjort
AaB-FCM udesejr

Kampen FCV-OB blev spillet i aftes og gav en overbevisende hjemmesejr med udeholdet spillet ud af banen. Dette kan kun skylde OB´s krise, for alt tydede ellers på en udesejr astrologisk set, ikke mindst på grund af de mange planeter i 7. hus (udeholdet). Men dette bekræfter blot det faktum, som vi mange gange har været inde på, at naturligvis skal man tage hensyn til de enkelte holds aktuelle form. Og her står det meget skidt til for OB. En ting er trænerens stærke spændinger astrologisk set, men holdet har mistet et par vigtige spillere, og i aften mistede de deres bedste man, som blev skadet relativt tidligt i kampen (Rasmus Falk).  Det er naturligvis forkert at sige, at salg og skadede spillere skyldes trænerens horoskop, men der er helt sikkert en sammenhæng, som kan bruges i fremtidige kampanalyser.

I første omgang arbejder jeg på at blive rigtig god til at forudsige, hvilke kampe, der har de mest potentielle muligheder for  et overraskende resultat. Det vil sige de kampe, hvor et hold er favorit blandt eksperterne, men hvor det andet hold står bedst astrologisk set. Her har vi ret sikkert de største muligheder for overraskelser. Det viser den hidtidige forskning tydeligt.     

Superligaen – det store overblik
Jeg forsøger ihærdigt at få gang i et seriøst og systematisk forskningsprojekt i fodboldresultater – ikke i turneringer, men i klub- og til dels landskampe.
Her er trænernes horoskop af stor betydning, og her er en hurtig gennemgang af horoskoperne uden fødselstider.

FCK 27.2.68
Ståle Solbakken har stadig spændinger i horoskoper, som har været der siden hans tiltrædelse i anden omgang. Pluto slutter med udgangen af i år, men Neptun slutter først med udgangen af næste år, så han får nok at se til. Selv om klubben er udstreget til storfavorit til mesterskabet, ser der anderledes ud med astrologiske briller. De to planeter kan drille noget så eftertrykkeligt, så det igen kun bliver et nærved-og-næsten. Aktuelt har Rurik Gislason brækker ryggen på grund af Neptuns spænding til hans Sol – der er dog også en fysisk forklaring, men den er ikke så vigtig her. Bortset fra, at han nu må undværes sandsynligvis hele den indeværende såsom. Det er også svært at hele helt, når man har Neptun-spændinger.

OB 29.7.66
Troels Bech har sine spændinger, der også var der i sidste sæson, ude af billede med udgangen af januar 2015, så vil det gå lidt bedre. Men det har været en ordentlig tur, han har været igennem, og problemerne fortsætter i nogle måneder endnu og kan ødelægge hele den indeværende sæson.

FCM 24.4.72
Riddersholm har Neptun i spænding til både Saturn og Neptun, altså et gentagelsesaspekt, som også kan gøre det til en udfordring at blive mester for første gang i klubbens historie. Men det VAR også et udfordrende horoskop, de startede på tilbage i 1999.

AaB 29.12.61
Kent Nielsen har et fint horoskop, som vandt mesterskabet i forrige sæson. Nu skal Pluto hen over hans Merkur fra februar 2015. Merkur er dog meget velaspekteret, så blive bliver et enten/eller, nok nærmest ”eller”…forstået på den måde, at han fortsætter sin fremgang, men hvor der bliver mere turbulens omkring ham. Det kan være salg af spillere, der slår rytmen i stykker på holdet, men han er nu alligevel en af bejlerne til mesterskabet.

Brøndby 9.10.73
Thomas Frank har et fint horoskop nu, men far marts 2015 går Pluto i spænding til Solen, som den gør det for alle, der er født den 9. oktober, uanset tidspunkt og fødeby. Derfor er det ekstra vigtigt, at han får begyndt den indeværende sæson optimalt. Nu var han uheldig at møde et veloplagt og velorganiseret FCM i åbningskampen, men jeg vil tro, at de får hentet det forsømte hjem igen. Og da han netop har et flot horoskop nu, vil jeg tro, at han også næste år er blandt de 5 bedste i ligaen. Umiddelbart kan det ligne sølv, men han skal passe på til næste år, og det er også vigtigt at få den nye trup spillet hurtigt sammen.  

Randers 12.12.48
Ligaens ældste træner – Colin Todd - har både Neptun og Pluto-udfordringer at slås med. Han måtte i sidste sæson på operationsbordet med hjertet, men det gik fint, og han skulle nu være fri af den lidelse. Der kan imidlertid opstå en anden slags lidelse – en ligalidelse. Holdet fra pigernes og handskernes by må nok friste en tilværelse i den nederste halvdel af tabellen. Deres sæson start i Esbjerg var dog optimalt, og resultatet passer flot med kamphoroskopet, ligesom Hobros sejr i Odense gjorde det. Skal vi gætte på Randers som nr. 9 til næste forår, medmindre der skiftes træner eller andre væsentlige forhold. Det er det, man aldrig kan vide helt fra sæsonstarten, selv om vi bør kunne udpege de klubber, hvor chancen er der for et trænerskifte, og her er Randers et af de hold.

Esbjerg  5.11.70
Niels Frederiksen får drillerier fra Saturn at mærker i perioden medio august til medio oktober. Her vil det kunne forekomme metaltræthed. Holdet vil være i defensiven, i det mindste i perioder. Derefter er der også enkelte Saturn-perioden, så det er svært for holdet at kommet helt til tops.

FCV 22.9.71
Michael Hansen har Neptun i spænding til Saturn i et år endnu, så der vil han være i defensiven, selv om holdet vil kunne vinde nogle kampe på sin gode organisation. Men de ender nok alligevel  blandt de 4 nederste i tabellen.

Silkeborg 10.6.73
Jesper Sørensen har Pluto-spænding, som dog stopper sidst på året. Derefter bliver der lidt lettere for ham, men holdet får det ikke helt nemt, især i indeværende sæson. Derfor ender de blandt de 4 nederste, når forårssæsonen 2015 blæses af.

FCN 20.5.68
Olafur Kristjansson har et fint horoskop nu, men fra næste forår går Neptun i spænding til Mars i halvandet år. Havde han været spiller, var han blevet skadet eller havde mistet motivationen. Nu må han sikkert nøjes med et nærved-og-næsten resultat, når det afsluttes til foråret. Lidt over midten er det sandsynlige, men han skal samle alle de points, han kan få fat i i denne sæson.

Hobro 26.2.78

Jonas Dahl har det meste af det næste år Neptun i spænding til både Solen og Merkur, så det er ikke den nemmeste opgave, han står med. Det gode ved det er, at begge planeter står fint i fødselshoroskop. Dette gør, at det ikke er lige så problematisk som hvis de havde stået i spænding. Men aspekterne er der, og det gør, at Hobro med lidt held kan undgå nedrykning. Trænerens dømmekraft kommer under pres i løbet af sæsonen. Men jeg har som mariagergenser nu fået et nyt favorithold, men sammen med FCK. Mariager er naboby til Hobro, så I kan regne med at få støtte østfra. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar