onsdag den 2. juli 2014

VM-noter 2.7.

VM-noter
Det gik som forventet i går, hvor Argentina og Belgien vandt. Jeg skrev , t der kunne være noget surrealistisk over især den sene kamp, og holdt stik. Belgien-USA endte 2-1 efter et drama næsten uden lige. Jeg skrev også, at kampene har en tendens til at starte henholdende og ende livligt. I Belgiens kamp skete kom det surrealistiske frem omkring midnat ifølge pressen. Det var særdeles livlig med det ene angreb efter det andet. Alene Belgien havde i den ordinære spille 30 målchancer, hvoraf de 20 var inden for rammen. USA havde kun 5, hvoraf de 4 var inden for rammen. I den forlængede spilletid på en halv time lyder statistikken på, at Belgien havde 38/27 og USA 13/9 – fuldstændig vildt og et veritabelt skydetelt i den forlængede spilletid. Det afgørende mål til 2-0 faldt i det 105. minut, det vil sige det sidste minut af 1. halvleg af den forlængede spilletid. I 2. halvleg scorede USA til 2-1 – det første mål under VM mod den belgiske fantommålmand.

De kommende kampe
4. juli kl. 13.00 lokal tid I Rio: Frankrig – Tyskland
4. jul kl. 17.00 i Fortaleza: Brasilien – Colombia
5. juli kl. 13.00 lokal tid i Brasilia: Argentina – Belgien
5. juli kl. 17.00 i Salvador: Holland – Costa Rica

Tyskland- Frankrig
Saturn er i 1. hus, så der vil blive spillet sikkert i starten med Saturn i 1. hus, der begunstiger Tyskland. Frankrig har det bedste trænerhoroskop, men Tyskland har spillet bedst, så vi har igen en lige kamp, hvor Tyskland vinder til sidst, men det er så snert, at der KUNNE blive en overraskelse. Men jeg tipper på tyskerne.

Brasilien – Colombia
Her vinder Brasilien, men igen er det snert, for der er kun én planet i 1. hus, mens der er 2 i 7. hus. Det opvejes dog af Brasiliens hjemmebanefordel/favoritværdighed. De skal lige stække fantomet Rodriques, som har nogle spændinger nu, så sæt den rigtige mand på ham, og sejren er brasiliansk.
Efter ca. 25-30 minutter kan afgørelsen i realiteten falde. AC passerer den eksakte spænding mellem Solen og Pluto, og DET vil ikke gå stille af. Der kan være drama, hvor en skade eller en dommerfejl kan få betydning for tresten af kampen. Det er her, jeg ville tage en vandpause, hvis man ellers gør dette i de sene kampe. Det har været en nyskabelse ved at VM at give spiller en drikkepause. I hver flad i de tidlige kampe, når temperaturen bliver ulidelig som den var for nogle dage siden.

Argentina – Belgien
Igen Saturn i 1. hus, derfor nogenlunde samme beskrivelse som Tyskland – Frankrig. Men her er hersker over 7. hus Venus, som står fortrinligt og det kompenserer for manglende planeter i 7. hus (udeholdet). Så her er der virkelig tale om en reel overraskelsesmulighed. Messi blive nødt til at være mere på dupperne, ellers går det ikke. Denne kamp vil vise os tydeligt, om man kan sætte en hjemmebanefordel lig med en favoritværdighed. Ingen af holdene er jo reelt på hjemmebane, så vi kan astrologisk set få syn for sagn i denne kamp om, hvem der skal betragtes som ”hjemmehold”.

Holland – Colombia

Igen har vi en planet i 1. hus og 2 i andet, men hersker over 7. hus er Månen, som ganske vist får et helt fantastisk aspekt til Venus, men så er den ellers også med i en meget stærk spænding: Storkvadratet mellem Mars, Pluto, Solen og Uranus. Costa Rica vil virkelig spille deres chance, men mod en så stærk overmagt som van Gaals tropper og hans fine horoskop, så er det sejren hollandsk. I denne kamp skal vi nok regne med, at der bliver kæmpet lige fra start, allerede efter 8-11 minutter står AC på Pluto. Det gør den i realiteten lige fra starten af kampen. Efter et kvarter står DC på Solen, så her skal vi regne med, at der bliver blæst til drama fra første minut, og at sejren grundlægges i det første kvarter. Også afslutningen af første halvleg og begyndelsen af anden (de første minutter) kan der ske noget dramatisk.