søndag den 27. juli 2014

Superligaen NY UDGAVE

Superligaen NY UDGAVE 

- med bl.a. kampen i går og en nyhed samt en rettelse af data på Jonas Dal

Det nye er mest nederst i indslaget, hvor en ihærdig læser har fundet de nøjagtige tider for kampen i aftes.

Jeg forsøger ihærdigt at få gang i et seriøst og systematisk forskningsprojekt i fodboldresultater – ikke i turneringer, men i klub- og til dels landskampe.
Her er trænernes horoskop af stor betydning, og her er en hurtig gennemgang af horoskoperne uden fødselstider.

FCK 27.2.68
Ståle Solbakken har stadig spændinger i horoskoper, som har været der siden hans tiltrædelse i anden omgang. Pluto slutter med udgangen af i år, men Neptun slutter først med udgangen af næste år, så han får nok at se til. Selv om klubben er udpeget til storfavorit til mesterskabet, ser det anderledes ud med astrologiske briller. De to planeter kan driller noget så eftertrykkeligt, så det igen kun bliver et nærved-og-næsten. Aktuelt har Rurik Gislason brækket ryggen på grund af Neptuns spænding til hans Sol – der er dog også en fysisk forklaring, men den er ikke så vigtig her. Bortset fra, at han nu må undværes sandsynligvis hele den indeværende sæson. Det er også svært at hele helt, når man har Neptun-spændinger.

OB 29.7.66
Troels Bech har sine spændinger, der også var der i sidste sæson, men de er ude af billedet med udgangen af januar 2015, så vil det gå lidt bedre. Måske får han et andet job forinden, det er der fare for. Men det har været en ordentlig tur, han har været igennem både astrologisk set og hvad angår virkelighedens verden. Problemerne fortsætter i nogle måneder endnu og kan ødelægge hele den indeværende sæson. En fyring er sandsynlig.

FCM 24.4.72
Riddersholm har Neptun i spænding til både Saturn og Neptun, altså et gentagelsesaspekt, som også kan gøre det til en udfordring at blive mester for første gang i klubbens historie. Men det VAR også et udfordrende horoskop, klubben startede på tilbage i 1999. De startede fint og spillede Brøndby ud af banen i åbningskampen. Riddersholm er så vidt jeg husker født samme dag som håndspilleren Anne Dorthe Tanderup, Bjarne Riis´ kone, som også har været meget igennem i de senere år, blot på privatfronten.
FCM var lige ved og næsten i sidste sæson, og de vil gøre deres for at rette op på dette, ingen tvivl om det. Det bliver spændende at se, om det vil være tilstrækkeligt.

AaB 29.12.61
Kent Nielsen har et fint horoskop, som vandt mesterskabet i forrige sæson. Nu skal Pluto hen over hans Merkur fra februar 2015. Merkur er dog meget velaspekteret, så det bliver et enten/eller, nok nærmest ”eller”…forstået på den måde, at han fortsætter sin fremgang, men hvor der bliver mere turbulens omkring ham. Det kan være salg af spillere, der slår rytmen i stykker på holdet, men han er nu alligevel en af de sikre bejlere til mesterskabet. Han har det bedste horoskop af alle, men det bliver spændende at se, hvad Pluto næste år kommer til at betyde helt specifikt. Vi har jo ikke fødselstiden og kan fx ikke se, om ændringerne er privat eller på jobbet – eller begge dele. Får han erstattet de solgte spillere på fornuftig vis, er mesterskabet hans.

Brøndby 9.10.73
Thomas Frank har et fint horoskop nu, men fra marts 2015 går Pluto i spænding til Solen, som den gør det for alle, der er født den 9. oktober, uanset tidspunkt og fødeby. Derfor er det ekstra vigtigt, at han får begyndt den indeværende sæson optimalt. Nu var han uheldig at møde et veloplagt og velorganiseret FCM i åbningskampen, men jeg vil tro, at de får hentet det forsømte hjem igen. Og da han netop har et flot horoskop nu, vil jeg tro, at han også næste år er blandt de 5 bedste i ligaen. Umiddelbart kan det ligne sølv, men han skal passe på til næste år, og det er også vigtigt at få den nye trup spillet godt sammen i indeværende sæson.

Randers 12.12.48
Ligaens ældste træner – Colin Todd - har både Neptun og Pluto-udfordringer at slås med. Derfor må holdet fra pigernes og handskernes by nok friste en tilværelse i bunden af tabellen. Deres sæsonstart i Esbjerg var dog optimalt, og resultatet passer flot med kamphoroskopet, ligesom Hobros sejr i Odense gjorde det. Skal vi gætte på Randers som nr. 9 til næste forår, medmindre der skiftes træner eller andre væsentlige forhold. Det er det, man aldrig kan vide helt fra sæsonstarten, selv om vi bør kunne udpege de klubber, hvor chancen er der for et trænerskifte, og her er Randers et af de hold.

Esbjerg 5.11.70
Niels Frederiksen får drillerier fra Saturn at mærker i perioden medio august til medio oktober. Her vil der kunne forekomme metaltræthed. Holdet vil være i defensiven, i det mindste i perioder. Derefter er der også enkelte Saturn-perioden, så det er svært for holdet at kommet helt til tops. Vi skal dog have alle træneres horoskoper til samlet vurdering.

FCV 22.9.71
Michael Hansen Har Neptun i spænding til Saturn i et år endnu, så der vil han være i defensiven, selv om holdet vil kunne vinde nogle kampe på sin gode organisation. Men de ender sikkert blandt de 4-5 nederste i tabellen.

Silkeborg 10.6.73
Jesper Sørensen har Pluto-spænding, som dog stopper fra november. Derefter bliver det lidt lettere for ham, men holdet får det ikke helt nemt, især i indeværende sæson og ender derfor i nederste halvdel.

FCN 20.5.68
Olafur Kristjansson har et fint horoskop nu, men fra næste forår går Neptun i spænding til Mars i halvandet år. Havde han været spiller, var han blevet skadet. Nu må han sikkert nøjes med et nærved-og-næsten resultat, når det afsluttes til foråret. Lidt over midten i tabellen er det sandsynlige, men han skal samle alle de points, han kan få i denne sæson.

Hobro 7.7.74
Jonas Dahl her det meste af det næste år spændinger fra de ydre planeter. Især om et halvt år, når Pluto går i spænding til hans Sol, vil det blive mærkbart. Turbulens vil hærge i halvandet års tid. Saturn er inde i billedet nu, så det ligner noget af en opgave, han har kastet sig ud i. Hobro skal derfor være heldig, hvis nedrykning skal undgås. Trænerens dømmekraft kommer under pres i løbet af alle tre sæsoner. Men jeg har som mariagergenser nu fået et nyt favorithold sammen med FCK. Det er nabobyer, så jeg vil virkelig heppe på de brave hobrogensere, som er stolte som vikinger på grund af vikingeborgen Fyrkat lige uden for byen.

Kampen i går
FCK havde hjemmebane mod FCN, som havde vundet den første kamp. Kampen endte 2-1 til FCK, men der skete noget ærgerligt i de sidste minutter, hvor Stephan Andersen, kiksede bolden, da han ville bokse den væk. Han havde først tænkt at gribe den, men ombestemte sig, og det kostede. Dog ikke mere, end at sejren kom hjem. I denne kamp betød de mange planeter i 7. hus altså kun, at udeholdet fik et trøstmål til slut, men de tabte alligevel med et enkelt mål.

Kampenes nøjagtige starttider
En læser har et radiostyret stueur, som viste, at den sene eftermiddagskamp begyndte kl. 17.01.37, hvilket ikke har den store betydning. Men i aftenkampen var kampstart først kl. 19.32.40 på grund af blomsteruddeling til nogle FCK-spillere. Det betød, at AC skiftede tegn og røg fra Skytten og ind i Stenbukken, hvor Saturn hersker. Saturn står fint i 10. hus harmonisk til Pluto, Venus og Merkur. Dette var altså faktisk en fordel for hjemmeholdet, der på forhånd så ville være endnu større favorit, end hvis AC stod i Skytten – når man ser på dette ene parameter. Der er jo stadig det faktum, at hele 5 planeter stod i 7. hus. Merkur og Venus stod både godt og skidt, men det afgørende har helt sikkert været, at Månen, Solen og Jupiter alle stod i spænding til Mars – og at FCK var forhåndsfavoritter til at vinde kampen. Tak til vores flittige læser. Jeg har spurgt ham, om han vil tage tid på alle de kampe, han ser fra begyndelsen. Håber han har lyst til det.
Han gør venligst opmærksom på, at tv-signalet altid er nogle sekunder forsinket. Det kan man forvisse sig om, hvis man hører sport på P3. Ser man den samme kamp, som man hører, er radioen altid lidt foran. Det vil dog være sjældent, at dette får betydning, men hvis et hold fx er forsinket under transporten, som det skete sidste år, da AaB skulle en tur til Odense, og hvor kampen blev forsinket på grund af en ulykke på motorvejen. Bussen blev så vidt jeg husker næsten en time forsinket, men spillerne tog det i stiv arm, og man er altid i god tid, så kampen blev fløjtet i gang med kun ca. 5 minutters forsinkelse. Nu fik det så vidt jeg husker hverken betydning på den ene eller den anden måde, men det KUNNE det have fået, hvis AC havde skiftet tegn i mellemtiden.  

Det skal lige siges, at tiden på det radiostyrede ud derfor vil være det korrekte – selv om det ikke er på grund af P3, at det hedder ”radiostyret”…

Ingen kommentarer:

Send en kommentar