søndag den 6. juli 2014

Uge 28 astrologisk set

Uge 28 astrologisk set

Indhold:
Ny astrologiuddannelse i AstrologiHuset
Vandvitalisering i AstrologiHuset – kom og smag vores nye vand!
Esoteriske bøger kan stadig fås for 20 kr.
Claus Houlbergs bogserie nu komplet
Alternativet, det nye parti
Rettelse
Når nyhedsbrevet udebliver
Ugens syner af Kirsten Brun
Ugen, der kommer med Guds finger
Får Sarkozy comeback?
Hvad nu, Christiania?
Ugehoroskoper for alle tegn


Astrologi for begyndere I
Er du interesseret i at blive astrolog – eller kunne du tænke dig at få en større viden til faget Astrologi?
Hvis JA har du muligheden til efteråret, hvor AstrologiHuset opretter et astrologikursus med start i september (nærmere om tidspunkt senere).
Der vil blive en introaften i august, hvor du har lejlighed til at få en orientering om kurset samt få evt. spørgsmål besvaret.
Du binder dig kun for et semester á 10 aftener.
Pris: 1.800,00 kr.
Underviser: Astrolog John Finding


Vandvitalisering – nu i AstrologiHuset, kom og smag vores vand!
Huset kan nu levere – direkte fra leverandør – aggregater til vandvitalisering. Det handler om østrigske VitaJuwels imponerende vandvitaliseringssceptre, hvor huset har en demo i ægte, bøhmisk krystalglas uden tungmetaller – naturligvis håndlavet.  Vitaliseringen sker ved hjælp af ædelsten og krystaller, som er fair handlet og ligger i vand inde i staven, som er hermetisk lukket, hygiejnisk og let at rengøre. Den er også meget enkel i sin anvendelse, og så er staven en fryd for øjet.
Der er 15 forskellige ædelstenssceptre at vælge imellem, specielt udviklet af japaneren Dr. Masaro Emoto. Der er to forskellige kander, låg osv.
Kom og besøg os, så serverer vi et glas vand.
Information på astrologi@astrologihuset.dk


Esoteriske bøger
Vi har stadig en del nye bøger af Alice Bailey til 20 kr. pr. stk. Der er ca. 30 forskellige bøger. Mail, hvis du ønsker en komplet fortegnelse over dem.

Claus Houlberg nu komplet
Claus Houlbergs bogserie om horoskopets symboler er nu afsluttet med den 4. tykke bog om husene. De kan alle købes på www.astroshop.dk

Alternativet – nyt parti
Vi har skrevet en del om det nye parti Alternativet her på bloggen. Det er meget svært at skaffe ca. 21.000 stillere, da processen er lidt besværlig, fordi det skal over folkeregistrene.
Nu er det blevet lidt nemmere, hvis du har adgang til internettet, og her er linket:
http://underskriv.alternativet.dk/
Du kan udfylde denne erklæring online og underskrive med musen eller direkte på en tablet. Man behøver ikke at stemme på et parti for at være stiller, man støtter blot et nyt parti, så det kan blive opstillingsberettiget til Folketinger, og det kan være særdeles vanskeligt.
Vi har skaffet nogle vælgererklæringer og har lagt dem frem i AstrologiHuset, så kan du altid hente dem her.
Der er en vejledning til, hvordan man gør.


Rettelse
Gavrilo Princip var kun 19 år, da han udførte det dobbeltmord, der udløste Første Verdenskrig. Jeg havde skrevet 20 år, og det blev han først en måneds tid efter drabene.

Når nyhedsbrevet udebliver
Vi får en del henvendelser fra abonnenter, der har forsøgt at bestille et gratis abonnement på ugekommentarer og ugehoroskoper for alle tegn, der udsendes hver søndag. Nogle får ikke disse nyhedsbreve, og det skyldes for det meste, at man skal huske at bekræfte sin tilmelding ved at trykke på et link som kommer pr. mail samt at tilføje os i adressekartoteket. Begge dele fremgår af teksterne, når man tilmelder sig.
Kig evt. også i spam mappen i din mail, så kan det være du finder mails fra os som ligger og gemmer sig.
Udebliver ugebrevet efter nogen tids abonnement kan det kun skyldes to ting. Enten er man kommer til at slette det, eller ens spamfilter er blevet mere aggressivt, fx efter en opdatering. Dette kan også ordnes ved at tilføje astrologi@astrologihuset.dk i dit adressekartoteket. Så vil mange spamfiltre tillade at mailen med nyhedsbrevet kommer igennem

Ugens syner af Kirsten Brun
Ugen er stadig under stærk indflydelse af de meget stærke kærlighedsenergier, der tog fat i sidste uge Det betyder, at vi får en uge, som kan byde på forandring og store eventyr. Det er en uge, hvor vi søger nye græsgange, og der er ikke meget, der syntes umuligt. Der drømmes stort denne sommer på en underlig stille måde, hvor det ikke handler om de store forgyldte, materielle drømme, om at få mere af alt. Men det handler om det indre og de værdier, der ligger i at være sammen og opbygge fælleskabet. Det handler om eventyr på det mere drømmende plan, om store verdensomlægninger og frihed. Det er energier, der spreder sig på langt sigt. De er svære at se til at starte med, men de mærkes i stigende grad.

Først i denne uge er en tid for nydelse af hinanden, ikke mindst kærlighedsmæssigt.
I begyndelsen af ugen, er der en meget fin energi af hellighed. Det lyder måske lidt mærkeligt, men det betyder, at vi oplever hinanden på en kærlig og uselvisk måde.
Med kærlighed, eventyr og drømme om fremtiden falder verden så at sige lidt til ro og tingene falder i hak.

I den store verden er der også ro, bortset fra verdens brændpunkter, men ellers er man i feriestemning. Det bliver sommer og sol - og husk glæden.


Ugen, der kommer
Søndag den 6.7. og mandag den 7.7. er temmelig specielle. Der har vi et aspektmønster, der kaldes Guds finger. Det hedder sig, at Gud kan berøre os under sådanne aspekter. Dette kan nok føles nødvendigt, når man tænker på, at der også er mange spændinger på himlen i øjeblikket. Guds Finger består af Saturn (fingeren - planeten i spidsen, som har et 150 graders aspekt til begge sider)). Saturn har altid med karmiske forhold at gøre, så der er en lektion, der skal læres nu, især for dem, som i deres horoskop berøres af de tre planeter. De to andre er Venus (kærlighed, værdier) og Uranus (nytænkning, frihed). Det handler altså om at få nye værdier ind i sit liv, og det er disse to dage – måske tirsdag med – meget fine til. Dog skal man men ikke haste med at tage konsekvensen af sin nye holdning. Den skal så at sige integreres hen ad vejen ved at lade den have sit eget forløb. Tag beslutningen, tag det som det kommer – og se, hvad der sker. Det gælder ikke mindst i kærlighedsanliggender. Giv dit forhold et frisk pust ved at signalere, at du har tænkt dig at gøre noget nyt, at og at du vil drage omsorg for, at det også er godt for din partner. Kærlighedslivet er under omstrukturering, og det er ikke godt, hvis man helt lukker af for fornyelse.
Solen er stadig i spænding til Pluto og tager derefter fat på Uranus og Mars – endnu et tegn på fornyelse. Det skal siges, at Solen også er i harmoni med Saturn, og dette stabiliserer turbulensen, som de stærke spændinger giver. Harmonien er eksakt onsdag.

MANDAG
I dag er Guds finger eksakt, læs i indledningen. Månen står samtidig godt til Neptun, og det kan gøre dagen til noget af et eventyr. Drømme og intuition vil også præge dagen, så afsæt tid til meditation og fordybelse.
Om aftenen står Månen godt til Pluto, hvad der er godt for dybde og passion.

TIRSDAG
Guds finger er stadig lidt aktiv. Det vil især glæde dem, der rækker ud efter denne milde berøring. I dag er Solen i eksakt spænding til Uranus, og det gør, at mange er oprørske og vil have den totale frihed. Det er dagen for udbryderkonger og  –dronninger, som vil bryde ud af ægteskabet eller forholdet – i hvert fald på den måde, det har fungeret på indtil nu. Man ønsker nye værdier indført i livet.

ONSDAG
Kl. 3.24 går Månen ind i Skytter og giver os et par dage med oplevelseslyst, rejser og udvidelse af horisonten. Man skal dog lige passe på med for store doser eventyr omkring kl. 16.00, hvor Månen er i spænding til Neptun. Der kan blive tale om løgn og bedrag fra andres eller ens egen side – selvbedrag.

TORSDAG
Kl 7.14 står Månen flot til Uranus. Dette giver mange lyst til at forny sine følelser eller at eksperimentere med følelseslivet – at opleve noget nyt og spændende. Hvis man ikke er god til at give sin partner morgenmad på sengen, kunne dette være et eksempel på noget, der gør både andre og en selv glad. Kl.13.30 går månen i spænding til Venus, og så kan det skorte lidt på kærligheden.  Brug ikke for mange penge, som kan være et spørgsmål, der kan opstå uenighed omkring. Kl. 17.00 er det hele overstået, og man kan være helt åben og direkte igen efter lidt knas tidligere på eftermiddagen.

FREDAG
Kl. 5.24 går Månen ind i Stenbukken, og så kommer der et par dage med behov for ansvarlighed, stabilitet, tålmodighed og forpligtelser. Det kan være godt at få lavet noget praktisk derhjemme, som måske har trængt til en kærlig hånd gennem længere tid.  Men kl. 17.12 står Månen godt til Neptun, hvilket kan give et skær af en længsel mod romantik og drømme. Men bare rolig, med Månen gennem Stenbukken vil fornuften være til stede som fast følgesvend.

LØRDAG
Fuldmånen er eksakt kl. 13,25, og det giver en urolig eftermiddag på det følelsesmæssige område, hvor følelser har svært ved at trives og udfoldes.. Den er gal lige fra morgenstunden, for allerede kl. 7.45 står Månen i spænding til den elektriske Uranus, som kræver frihed og uafhængighed. Hav derfor ikke for mange planer, der er arrangeret i dag, for mange af disse vil det blive nødvendigt at ændre. Den mest stabile tid på dagen er kl. 8.07 og tiden deromkring, hvor Månen står godt til det stabiliserende Saturn. Om aftenen er det også galt, så det er vist godt, at det er lørdag, hvor mange holder fri. Det tager altid lidt at uroen. Kl. 18.42 står Månen i spænding til Mars, og det kan sætte temperamenterne i kog.

SØNDAG
Så falder der LIDT mere ro over feltet. Månen går ganske vist ind i frihedstegnet Vandbæreren kl. 5.07, men til gengæld går Merkur ind i Krebsen kl. 6.45. Det giver megen kommunikation på det nære område, fx familie og hjem.. Kl. 10.22 står Venus harmonisk til Mars, så er man både social og vil gøre noget for andre, ikke mindst ens partner, som man hurtigt kan få til at blomstre op ved selv at være glad og givende – og at se lidt på tingene. Mange vil være til forlystelser og nydelse samt i det hele taget kvalitetsoplevelser. Gør noget ud af dig selv og nyd at glæde andre.

Sarkozy – gør han comeback?
Den tidligere franske præsident Nicolas Sarkozy er født den 28. januar1955 Kl. 22.00 I Paris. Fødselstiden er oplyst af den tidligere franske sangstjerne Francoise Hardy, som nu er astrolog. Mange vil kende hende fra hendes internationale hit fra tresserne: ”La Maison ou j´ai grandi” på dansk: ”Huset, jeg er opvokset i”. Hvis dette tidspunkt holder – det er ikke korrigeret – er der astrologisk set ikke meget, der kan sætte en stopper for hans comeback. Det skulle naturligvis være hans blakkede fortid med beskyldninger om korruption, men jeg tror han klarer frisag, selv om han ikke har rent mel i posen. Han har ikke de store spændinger i denne tid og det øger muligheden for det comeback, som det ser ud til, at han får.

Christiania færdig?
Vi har tidligere skrevet om fristadens udfordringer ud fra horoskopet for den 26. september 1971 kl. 12.04. Her erobrede aktivister med Jacob Ludvigsen i spidsen området omkring Bådsmandsstrædes Kaserne på Christianshavn.
I 2011 gik Neptun ind i Fiskene og dannede spændinger til både Ascendanten (AC), Jupiter og Neptun. Det var også nogle harmonier i horoskopet, men spændingerne var i overtal. Nu er Neptun gået i gang med en spænding til Saturn i Tvillingerne. Neptun står for stimulanser og står på AC i stiftelseshoroskopet. Derfor er staden præget af Neptuns tåger. Det er en meget fredelig og social planet, men den står også for medicin, stoffer og stimulanser. Derfor er hashmarkedet en evig trussel for fristaden, og det kan ende med at koste den eksistensen. For nylig måtte forfatteren Peter Øvig Knudsen opgive at skrive en bog om fristaden af frygt for repressalier.
Det skal med i denne vurdering, at Pluto i 2008 gik ind i Stenbukken og dermed gik i spænding til sig selv. Et par år senere spændte den Solen (identiteten) op, og nu er den i gang med Venus (økonomi) og Uranus (frihed). Hele miseren er startet omkring 2008, hvor hashmarkedet må være begyndt at eskalere. Det er nu kommet ud af kontrol. Neptun står for hemmeligheder og Pluto for blokeringer og tabuer. Derfor vil der være meget mere uro på de indre linjer, end der kommer frem i pressen. Der har endog været modstand imod at få en cykelsti igennem staden. I den anledning lavede jeg et digt, der stadig ligger på bloggen. Titlen var: I kan ikke køre os ned, vi er en del af os selv…
Det var en humoristisk gendigtning af sangen: I kan ikke slå os ihjel, vi er en del af jer selv. Denne romantik eller nostalgi er nu ved at gå fløjten. Jeg ønsker stadig fristaden alt det bedste, men har efterhånden svært ved at synge med på den gamle sang. Der er ikke plads til både gaden og staden – eller gaden i staden. Pusher Street bliver nødt til at nedlægges, hvis staden skal overleve på en god måde. Og det skal ske i løbet af maksimalt to år, hvor Neptun spænder skæbneplaneten op. Ellers er det bare at lukke og slukke. Man kan ikke have en rå storkapital, der spiller så afgørende en rolle, i en fristad. Valget er naturligvis beboerne, som nu gambler med deres egen fremtid ved at tabuisere det enorme hashmarked. Den eneste mulighed for dem er, at der indføres fri hash her i landet, men det ligger ikke lige for, selv om Neptun også er inde i billedet i Danmarkshoroskopet. Den har løbet en runde på de 165 år, som Danmark rundede den 5. juni i år. Derfor vil der stadig være en debat om fri hash, men der vil ikke være flertal for at indføre det.
Pluto var i spænding til Merkur omkring 2005 og Neptun gik hen over Mars omkring 2004. I den periode må hashsalget være begyndt at eskalere, og den udvikling er yderligere eskaleret fra 2008 og 2011. Især fra 2011 har problemerne tårnet sig op, og det er her overtagelsen af fristaden har stået på gloende pæle. Begge ting er noget, der har skabt turbulens i fristaden. To sager på én gang har været for meget, og tiden er nu inde til at løse den vigtigste lige nu med problembarnet Pusher Street.
Det er også en form for storkapital, at christiannitterne har overtaget det meste af området omkring den gamle kaserne. Dette vil astrologisk set volde stigende problemer for beboerne, som nu sidder i hele to klemmer, der har med kapitalisme at gøre. Der er nærmest tale om en trojansk hest. Nogle vil derfor gå med tanker om at erklære et Christiania version 2 i forsøget på at bevare lidt af fortiden.
Christiannitterne må handle, hvad angår Pusher Street, hvis fristaden skal bestå. Hash-køberne kan hurtigt få dette til at gå i opfyldelse ved at købe hashen andre steder. Det er reelt den eneste effektive måde at gøre det på – rent bortset fra, hvis man anlægger den nye cykelsti der, hvor Pusher Street ligger nu…
 

UGEHOROSKOP uge 28 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk

 

VÆDDER
En meget social uge venter dig. Du nyder at være sammen med andre. Både familie og venner vil nok mene, at du nærmest taler hele tiden, men du er underholdende og godt selskab. Der bliver mulighed for en lille flirt, men det er op til dig at gøre noget ved det.
PS: Pas lidt på dit temperament.

TYR
Du udnytter bedst din energi og dine ressourcer, hvis du fokuserer på allerede igangværende projekter. Vent med at begynde på nye ting, da du ikke orker at sælge eller diskutere med andre. Egentlig trives du bedst i mindre grupper eller i dit eget selskab.
PS: Sørg for alene tid.

TVILLING
Med din charmerende og flirtende fremtoning kan du komme meget langt. Pas dog på, for nogle gange er målet ikke det vigtigste, men processen. Der er hændelser og mennesker, du ikke kan kontrollere, og her må du give slip og prøve noget andet.
PS: Lyt også til andre.

KREBS
Gør hvad du kan for at undgå diskussioner og gniderier mellem dig og andre. Det er ikke helt let at få samarbejde til at glide, hvilket for en stor dels vedkommende skyldes miskommunikation. Du skal dog ikke helt træde tilbage, hvis andre prøver at presse dig.
PS: Du har flere ressourcer, end du selv tror.

LØVE
Selv om du ikke bryder dig om at være i centrum, nyder du virkelig at være sammen med andre. Du får brug for at trække dig lidt tilbage. Der er tanker, du lige skal have styr på. Det er ikke alt, at du skal sige ja til at deltage i.
PS: Der er romantik i luften.

JOMFRU
Tingene kommer let til dig i det daglige, både på hjemmefronten og på dit daglige arbejde. I stedet for at påtage dig mere arbejde, så brug den ekstra tid på dig selv. Hvis du er interesseret, så kan du med held begynde at se dig om efter et nyt job nu.                                                                                                                                          
PS: Du har også held økonomisk.

VÆGT
Kom lidt væk hjemmefra, du trænger til at blive udfordret og få nye input. Du er hurtig til at lære nye ting, og du vil finde det spændende. Konfrontationer mellem dig og andre kan ikke helt undgås. Der er spændinger, som du ikke helt kan komme uden om, så du må være opmærksom.
PS: Læs en spændende bog.

SKORPION
Andre kan opfatte dig som uinteresseret eller direkte arrogant. Det skyldes, at du har brug for at distancere dig lidt fra andre i denne uge. Gør opmærksom på, at du blot har brug for lidt tid for dig selv. Planer og aftaler kan let blive forsinket eller aflyst.
PS: Arranger en date.

SKYTTE
Når du bliver inviteret til noget så tøv ikke, men kast dig ud i det. Du nyder at tale med nye mennesker, og der er mulighed for nye venskaber. Er du single, kan du også møde en dejlig, potentiel partner. Tag fat på nye projekter, der interesserer dig.
PS: Meld dig til et kursus.

STENBUK
Du er god til at hjælpe andre, da du har en superb evne til at se lige ind til kærnen af ethvert problem. Du befinder dig godt sammen med børn, både dine egne og andres. Her vil du være i stand til at slippe dig lidt løs og gøre noget skørt, uden at du føler, du bliver dømt.
PS: Sæt dig delmål, det holder dig motiveret.
I
VANDBÆRER
Du er kreativ og iderig, men du vil helst have tingene på din egne måde. Derfor er du ikke altid helt let at arbejde sammen med. Når det er sagt, så kan du finde på gode projekter i din bolig, som du med held kan udføre sammen med venner eller familien.
PS: Kom også lidt væk hjemmefra.

FISK
Du er god til at være i nuet og bare nyde de oplevelser, der er. Du har til tider brug for at trække lidt tilbage, så du får tid til at tænke og lægge fremtidige planer. Ikke alle vil være enige med dig, men det gør heller ikke noget, da du ikke tager det personligt.
PS: Sæt tempoet lidt ned og slap af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar