onsdag den 22. april 2015

"Hyggespisning" i rød blok


I går skulle der angiveligt have fundet et verbalt opgør sted på Restaurant MASH i det inder København, hvor Rød blok skulle snakke om situationen op til valget. Dog stod hovedretten ikke på valgflæsk, men de røde spidser fik røde bøffer – og måske MASHed potatoes og SPIDSkål?
På et tidspunkt skulle Pia Olsen Dyhr have forladt middagen i vrede efter en snak med statsministeren. Skal vi se astrologisk på det har Thorning det bedste udgangspunkt, idet Pia Olsen Dyhr, ligesom alle andre, der er født den 30. november, uanset årstal og sted, har Neptun i spænding til Solen.

Neptun står for misforståelser og forvirring, så det er let at komme til dette i farten. Jeg vil derfor tro, at der er tale om en overreaktion fra Pia Olsen Dyhrs side.


Det vil sikkert på et tidspunkt blive opklaret, hvad der skete, men indtil videre er der ingen kommentarer fra de to kombattanter. 

PS. Måske var de plankebøf, de spiste - i hvert fald gik Dyhr planken ud - men det KAN naturligvis også have været tale om Dyhre-bøffer. Helt billige har de i hvert fald nok ikke været...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar