søndag den 12. april 2015

Uge 16 astrologisk set

INDHOLD:
Ugen, der kommer
Pension og ulighed – punktum for debatten
Link til tv-udsendelse om valgets udskrivelse
Har forudsigelserne holdt stik?
Dong
Corydon(g) med humor
Andreas Lubitz
Putins Pluto
Øjeblikshoroskop om Putins viden om nyt mord
Klaus Rifbjerg – udvidet nekrolog med horoskop
Amerikansk valgkamp
Politiskud og Cuba
Tivolis åbning
Humor
Ugehoroskoper for alle tegn

Ugen, der kommer
Det er et større tema i denne uge, som gør, at man kun skal sætter større ting i værk, hvis det ikke kan være anderledes. Venus bevæger sig ind i spændingen til Saturn, og så er det altid op ad bakke. Og så er der den vigtige krølle på dette, at kvadratet mellem Saturn og Neptun udløses, så realiteterne er oppe imod illusionerne. Det vil sige, at man skal være særdeles velforberedt, hvis man skal få noget ud af møder, aftaler, beslutninger og gennemførelser. Både højre og venstre hjernehalvdel skal tages i brug, og det er absolut bedst med sonderende møder og brainstorms. Onsdag er den helt gal, for her blander Månen sig ind i løjerne gennem sin konjunktion med Neptun. Her kan man nærmest komme galt af sted, selv om man har forberedt sig seriøst.  Hvis du er i tvivl, så lad være, det er det bedste råd i denne uge. Man bør under alle omstændigheder undlade at hoppe på kønne ord og fine filosofier. Det vil ofte ende med et: ”og så vågnede man”.  Kan man holde sig på dydens smalle sti, er det afgjort en kæmpe fordel i tilfælde af, at en beslutning eller en aftale bare SKAL etableres. Men som altid: Det er mest dem, hvor spændingerne rammer ind i ens eget horoskop, der er udsatte og kan blive taberne i en sådan uge.
Læs også det lange indslag under søndagen, som også har med ugen som helhed at gøre. Det bliver en noget speciel weekend, hvor det er vigtigt, hvad og hvordan man griber tingene an.

MANDAG
I dag er de i indledningen nævnte forhold klart i sin vorden. Månens spændinger ender op i et T-kvadrat til Mars og Jupiter, så det er en blanding af energier, hvor vrede og aggression blander sig med meget fredelige energier. Man springer op som et får og falder ned som et lam. Men alt i alt er det en meget lumpen dag, især midt på dagen og om eftermiddagen, men i realiteten skal man være vagtsom hele dagen og undgå kævl og strid bedst muligt. Der er dog et par meget interessante tidspunkter, hvis man absolut SKAL udføre noget – og det kan jo ikke undgås for alle.

TIRSDAG
Denne dag er særdeles fornuftig at tage i anvendelse, hvis vigtige ting skal udføres. Månen står godt til Solen, og det danner altid noget, der er godt for helheden – og til Merkur, som er godt for kommunikation og forståelse, og det er mest om aftenen, hvor Månen går ind i Fiskene kl. 22.12. Merkur går ind i Tyren lige efter midnat, og så sænker freden sig over land og by – for at ændre sig brat i morgen.

ONSDAG
Læs i indledningen, der står det hele. Eneste eksakte harmoni i dag er Månens sekstil til Mars sidst på eftermiddagen, og det hjælper lidt på de mange spændinger, men det forslår alligevel kun lidt i den store sammenhæng, som hele indledningen handler om, og som kulminerer netop i dag.

TORSDAG
Her har vi en nogenlunde rolig dag uden eksakte aspekter, men spændingerne rumsterer i nærheden. Kl. 23.00 går Månen ind i Vædderen og giver et par dage med energiudladninger og stærke energier. Men som sagt er der grund til at tage sig i agt.

FREDAG
Her har vi en af ugens to mere fredelige dage – eller hvad man nu skal kalde det. Den fulde fred må vente lidt med tre planeter i Vædderen i tillæg til de mange spændinger. I dag er der dog en del fine tidspunkter, hvor man kan starte sine møder eller udføre sine handlinger.
Månen står flot til den stabiliserende og fornuftige Saturn, til den energiske Mars og til den glade, humørfyldte og optimistiske Jupiter, som mest er aktuel altid i aftentimerne. I dag står Pluto stationær i Stenbukken og begynder langsomt at gå i den rigtige retning igen, så der snart kan blive udskrevet valg. Både individuelt og kollektivt. Der er valg, som ikke er blevet truffet tidligere, som nu begynder at SKULLE tages.

LØRDAG
Kl. 20.57 er det eksakt nymåne i Vædderen, og Månen er i de næste par uger i tiltagende. Det vil sige, at den bevæger sin mod fuldmånen, og de allervigtigste implementeringer bør ske, når Månen er i tiltagende. Ved midnat går Månen ind i Tyren og giver behov for et par rolige og nydende dage, selv om guderne skal vide, at det ikke er det letteste på sådanne aspekter. Og i dag er Mars i eksakt spænding til Jupiter, hvilket giver flyvske og aggressive energier.

SØNDAG
I dag finder vi hele 6 eksakte astrologiske faktorer, og det kan give en af mest de urolige søndage i årets løb. Vi må håbe, at der bliver solskin hele dagen, det hjælper altid på energierne. Men vejret plejer at blive blandet med så mange forskelligartede aspekter på én og samme dag. Den fredelige, men også drilske, Neptun, er i fokus. Merkur står flot til den og giver mange en stærk fantasi og intuition. Dette understreges af, at Månen om eftermiddagen står godt til Neptun. Men Venus er til gengæld i spænding til den. Derfor er de drilske energier mest knyttet til værdier som økonomi og kærlighed, hvor man skal passe godt på ikke at opføre sig som en elefant i en porcelænsbutik. Neptun i den negative udgave står for løgn, bedrag og utroskab, så køb ikke en brugt bil i dag, og helst heller ikke en ny. Der kan være risiko for, at det er en mandagsmodel, hvor det kan vise sig, at hydraulikken eller andre bildedele, der har med væsker og flow at gøre, hurtigt vil blive slidt. Pas på skjulte fejl eller mangler, også i købskontrakten. Mange har lyst til at handle eller indgå aftaler i dag, især om eftermiddagen, hvor Månen står på Merkur (handel, aftaler, kontrakter), men som sagt må du passe på, især hvis spændingerne rammer ind i dit personlige horoskop. Om aftenen udløser Månen spændingen mellem Mars og Jupiter, så det kan blive både en turbulent dag og en flyvsk aften. Derfor er det godt, at det er søndag – men pas alligevel lidt på og få slappet så meget af som muligt. Gå en lang tur, se en film eller mediter et par gange i løbet af dagen, så samarbejder du med energierne – og dermed med universets enorme kræfter. Og på den måde kan mange alligevel få en god søndag ud af det – og nogle endda en fantastisk dag. Det gælder nemlig altid om at samarbejde med energierne. Husk, at hverken energier, planeter eller horoskop er skabt for at genere folk. Men netop for, at vi skal lære at samarbejde med dem. Dette samarbejde med universet kaldes også visdom.

Pension og ulighed - punktum for den debat
Jeg er meget glad, fordi jeg nu har fået lejlighed til at forklare nærmere, hvad der sker på min blog. Som astrolog forsøger man naturligvis at vurdere nutiden og fortiden astrologisk, men meget af det jeg skriver er møntet på fremtiden. Således også det seneste indslag med pensionerne i staten og i det private erhvervsliv samt lighedsspørgsmålet., som automatisk udlægges som et økonomisk/materielt anliggende og derfor handler om penge, og ikke om den åndelige side af sagen, hvor ulighed skal ses på en helt anden, og langt mindre ”målelig” måde. Alle stadier er nemlig her lige ”gode”, uanset om man er begynder eller fortsætter. Noget, der i dag automatisk ville blive udlagt som ulighed, fordi der tænkes i løn og penge. I den åndelige verden er der nærmere tale om en belønning til gavn for en selv og dermed for helheden.

Link om valgets udskrivelse på tv
http://youtu.be/5vBj8zVA7yU

Her kan det måske have gået lidt for hurtigt med at skyde på datoen, som jeg sagde, ville blive den 19. maj. Det vil sige, at valget i så fald skulle blive udskrevet den 28. april, og det er måske utænkeligt. Jeg havde glemt, at Merkels besøg kan påvirke datoen, som så måske skal udskydes en uge. Det skal hænge sammen i praksis, så enten må valget eller Merkels besøg udskydes, og her vil Thorning i så fald vælge af aflyse Merkels besøg. En sådan aflysning vil signalere handlekraft, hvad der er en fordel i en valgkamp.
Da Ekstra Bladet ringede, nævnte jeg 2 datoer, nemlig den 12. eller 19. maj, men konkluderede, at den 19. var mest sandsynlig. Maj vil være måneden, hvor valget enten udskrives eller afholdes. Jeg nævnte også for Ekstra Bladet, at Løkke har Saturn-spænding i marts og april og han vil være meget presset. Hvis Thorning lytter til horoskopet, skal valget udskrives i april, hvor Thornings horoskop er bedre end Løkkes, selv om hun også har Saturn inde i billedet, men på en meget mere tjekket måde. Den står på Merkur og udløser dens meget flotte aspekter i hendes horoskop. På denne måde kan astrologien anvendes i planlægningen af valg, møder, beslutninger osv.
Vi blev af Ekstra Bladet også spurgt, men det blev vist klippet fra, om valgets vinder, og her skød jeg på Løkke i et tæt opløb, men tilføjede, at han ville gå af i årets løb, måske lave en ”Krag” og gå af lige efter valget og overlade formandsposten til Kristian Jensen.
Klik på videoen og se de tre resultater. Der er også en tarotlægger og en clairvoyant, der byder ind. Tarotlæggeren skyder på den 12. maj, som jeg også havde fat i, men den clairvoyante siger den 31. august. Det bliver spændende at følge.
PS. På YouTube finder du lige efter indslaget om valget et indslag fra Radio 24/7 fra for næsten 4 år siden med Mads Brøgger som vært. Man kørte et forsøgsprogram, som blev kaldt for ”Sandsynlighedsbureauet”, hvor to fremtidsforskere, en clairvoyant og en astrolog (undertegnede) var med. Her skulle vi så svare på en række spørgsmål, hvor et af dem var SF´s deltagelse i regeringen. Her forudså jeg, at SF ville forlade regeringen, hvad der viste sig at komme til at holde stik et par år senere.

Tidligere forudsigelser – har de holdt stik?
Der har i den senere tid været bragt en del stod i pressen, hvor vi her på bloggen eller i Astrologimagasinet HOROSKOPET har forsøgt at vurdere og forudsige, hvordan det ville gå med dette og hint. De seneste sager er den aktuelle debat om Scandinavian Star, hvor HOROSKOPET i 90´erne tog sagen op og konkluderede, at der var lus i skindpelsen, og at der sandsynligvis var tale om forsikringssvindel.
Man har ikke efterforsket i ledelsens rolle i sagen, og denne har scoret mange millioner forsikringskroner på skibsbranden, hvor en dansk lastvognschauffør fik skylden, men det er nu draget alvorligt i tvivl, da manden døde og havde en promille på 1,7%. Det er derfor fysisk umuligt, at han kunne have sat skibet i brand.
Igen er det afgangshoroskopet fra Oslo den 7. april 1990 kl. 21.45, der er i fokus astrologisk set. Mars (ild) står eksakt på IC i spænding til Pluto. MC er dermed også i spænding til Pluto (død) i dennes eget tegn, Skorpionen – og i 1. hus (selve skibet). Desuden er Solen i spænding til både Saturn (skæbne), Neptun (alkohol, vand, bedrag) og Uranus (pludselige hændelser).
Selv om der er nogle harmonier i horoskopet, så er de nævnte spændinger tilsammen alvorlige nok til at øge risikoen for ulykke eller katastrofe. Jeg vil mene, at sagen snart vil blive opklaret, for i denne tid står Uranus og Pluto i spænding til Solen i 6. hus i Vædderen. Herved udløses alle Solens tre spændinger til de tre nævnte planeter i Stenbukken. Pluto går i konjunktion til disse en efter en, Den har været henne over Uranus, og nu står den på Neptun. Om 3-5 år står den på Saturn, og så kommer den endelige konklusion – senest.

Dong
Vi beskæftigede og for nogle ganske få år siden indgående med situationen i Dong og den senere overtagelse af Goldman Sachs.
Dong er stiftet den 27. marts 1972 under navnet Dansk Naturgas. Derfor var Pluto for 2-4 år siden i spænding til Solen – som det er tilfældet for alle andre forløb, der er startet den 27. marts, uanset årstal og sted. Bestyrelsesformanden hed for to år siden Frits Schur, og han fyrede den daværende direktør Anders Eldrup på gråt papir. Vi vurderede lige efter denne begivenhed, at Schur ville slippe dårligt fra sagen på grund af stærke spændinger i hans horoskop – og at der ville komme belastende ting frem om sagen på et senere tidspunkt.
Der er kommet lidt hen ad vejen, men nu er det lige kommet frem i en ny bog, at Schur spillede dobbeltspil ved fyringen af Eldrup. Og det stemmer meget flot overens med både Schurs og Dongs horoskoper. Inden afskedigelsen havde han i flere måneder i forvejen set sig om efter en ny direktør. Bjarne Corydon sagde dengang, at fyringen var et bestyrelsesanliggende, og han har ingen kommentarer til de nye oplysninger i bogen ”Det bedste bud”, som handler om aktiesalget til Goldman Sachs. Det er i den forløbne uge også kommet frem, at der eksisterer et hemmeligt (Neptun) notat i forbindelse med Dong-salget. Måske det vil sætte Corydon i et problematisk lys.

Corydon(g) med humor – få nyhederne, før de sker
Vi har et motto her på redaktionen, som lyder: Få nyhederne, før de sker. Dette er naturligvis meget vovet – men ikke desto mindre vores målsætning, som aldrig vil blive totalt opfyldt. Det er helt umuligt at opnå en hitrate på 100%.
Bjarne Corydon er et eksempel på dette. For et par år siden var finansministeren cool og sad sikkert i sadlen, men vi skrev dengang, at han snart ville få besøg af Neptun. Dette besøg er nu godt i gang, og det samme kan man sige om Corydons genvordigheder. Neptun symboliserer interessant nok netop olie og gas - og dermed Dong. Man kan vist roligt sige, at han gled i olien, som en anden regering engang gjorde i begyndelsen af tresserne, hvor den gled i smørret.
Vi gav for et par år siden finansministeren et nyt kælenavn, nemlig Bjarne Corydong. Navnet blev senere brugt af andre dele af pressen, herunder Politiken. Til gengæld kom radiojournalister lige et mulehår først med navnet Don Corydone.
Corydon er født den 1. marts 1974 – og alle, der er født den 1. marts har i øjeblikket besøg af Neptun – så man kan roligt kalde ham for en Nep-tunfisk, som er i gang med at blive forvandlet til plukfisk, hvis han ikke får sig viklet ud af snøren som en anden slørhale. Måske skal han snart have et nyt kælenavn: Plukfisken, eller måske Nilfisken, hvis han må gå af efter at have støvsuget Dong for aktier.  

Andreas Lubitz igen
Vi skrev efter flyulykken i Frankrig, at de menneskelige faktorer – og naturen - var fremherskende i forbindelse med flykatastrofen i de franske Alper den 24. marts. Stoffer kunne også være en del af forklaringen. Det er nu kommet frem, at han dels var under behandling for selvmordstanker, og dels have forsøgt at tilsætte et vanddrivende stof i kaptajnens kaffe, så kaptajnen hurtigt skulle på toiletbesøg – træde af på naturens vegne. Måske har Lubitz også selv været påvirket af medicin eller andet stof, det vil vise sig.
Vi skrev tidligere, at det kunne have fået betydning, hvis flyet var blevet forsinket blot ca. 5-10 minutter mere end den time, det i forvejen blev forsinket på grund af problemer med næsehjulet. Så ville afgangstidspunktet hovedakse være sluppet endeligt fri af AC´s spænding til Neptun (stoffer, væsker). Så ville kaptajnen lige have kunnet nå et toiletbesøg inden afgangen, så Lubitz ikke havde kunnet slippe af sted med sin katastrofale ugerning.
Den sorte boks har afsløret denne ordveksling mellem kaptajn Patrick Sondheimer og Andreas Lubitz:
  • Jeg havde ikke tid til at gå på toilet, inden vi startede.
  • Du kan bare gå, når du vil, svarede Lubitz, og det gjorde kaptajnen, så snart flyet havde nået sin marchhøjde.
Hvis man på den måde anvendte astrologien mere, kunne man måske undgå nogle af katastroferne.


Den tjetjenske forbindelse – Putins Pluto
Mordet på oppositionspolitikeren Nemtsov lige i nærheden af Kreml ligger lige til højrebenet: Putin har kenskab til mordet på trods af benægtelserne. Putin er prorektor på Løgnerskolen og lystløgner. Det ved russerne, og de tager det helt køligt og vedbliver at være loyale over for Putin – i hvert fald indtil de bliver trætte af, at han ikke leverer økonomiske resultater. Selv dette kan de måske også tilgive, men de vil ikke blive ved med dette i én uendelighed. Nu har Putin, som ofte beskrevet i nyhedsbrevet og på bloggen, besøg af Pluto, og så går det ud over økonomien, og der kan også udløses magtkampe, hvad det også er svært at finde ud af med den mur af løgne, fordrejelser og hemmeligholdelser, der omgiver Putin, som har et vildt hemmelighedshus. I 12. hus befinder sig en konjunktion på 4 planeter, herunder den naturlige hersker over 12. hus, nemlig Neptun, der står i konjunktion til både Merkur, Saturn og Solen. Alle fire er de i spænding til Uranus (nytænkning, frihed). Denne spænding gør, at enten bliver man meget lidt nytænkende, for ikke at sige forstokket – eller også bliver man decideret revolutionær, hvad man ikke kan sige om systemets mand, Putin. De fire planeter er også i harmoni med Mars, machoplaneten over dem alle. Manden kan indfange tigre med de bare næver og spiller hele tiden på det maskuline. Måske dyrker han også martial arts, som er typisk Mars - kampsport. Ordet er direkte afledt af krigsplanetens navn. Han vil være Superman og har magt- og agentplaneten Pluto stående tæt på MC i Løven, så han er drevet af både storhed og stolthed. Han vil bringe Rusland tilbage til fordums stolthed og styrke. Dette understreges af, at Pluto også står i harmoni med firebanden af planeter i og omkring 12. hus., som også er løgnens, manipulationens og fordrejelsernes hus. Putin er en kamæleon og en ulv i fåreklæder.

Øjeblikshoroskop
Jeg opstillede et øjeblikshoroskop på, om Putin havde kendskab til mordet på Nemtsov, og Pluto stod lige nøjagtig den 9. april 2015 kl. 7.00 på Østerbro så tæt på MC som i Putins eget horoskop. 7. hus er i øjebliksastrologien ”det adspurgte”. Og Pluto hersker over 7. hus, så Putin har både kendskab til mordet og sandsynligvis endda bestilt det hos sin gode ven og allierede, den tjetjenske leder Kadyrov, som styrer sit land med hård hånd, og gør som Putin, nemlig som det passer ham. Han påtog sig derfor opgaven at opklare mordet. Således besluttet gik han på Instagram kort efter anholdelsen af den formodede morder og forklarede og bekræftede sit personlige venskab med morderen, som han beskrev som en sand, russisk patriot, der som alle muslimer blev chokeret over Nemtsovs store støtte til Charlie Hebdo efter terrorangrebet. Jo, sådan skal det gøres, selv om Nemtsov kun havde givet støtten i et enkelt blogindlæg. Putin har sandsynligvis bedt Kadyrov om at gøre det beskidte arbejde at beordre Nemtsov likvideret. Så gode venner er de vist, men snart kan man nok sige: VAR de vist, for de har begge besøg af Pluto, og så ser tingene ikke ud, som de plejer. Når to venner/allierede begge har Pluto inde i billedet, må de på den ene eller den anden måde skilles. Det kan fx ske på den måde, at den ene mister magten, så det hidtidige samarbejde stopper. Og her er det den tjetjenske leder, der nok sidder på det yderste mandat, selv om han kan regne med vennen Putins støtte. Kadyrov er født den 5. oktober 1976 i en tjetjensk landsby.
I de to venners optik ser mordet på Nemtsov ganske enkelt sådan ud. Sagen er opklaret, og den kommende retssag er en formel tilståelsessag, som altså er arrangeret hele vejen igennem, hvad de naturligvis aldrig kunne drømme om at indrømme – man er vel venner, og hvad har man venner til? HVIS Putin helst havde været mordet foruden, som Kreml lader antyde, så er han i det mindste medskyldig på den måde, at opklaringen skal forhindres – og det er mistænkeligt i sig selv. Nu er det jo også begået, og så må vi se at komme videre – og for Guds – det vil sige Putins – skyld uden en dyberegående undersøgelse – og uden en opklaring.
Det er genialt iscenesat – tjetjenere er de traditionelle skurke i russernes øjne, så det kan næsten ikke andet end at være dem – heller ikke selv om bestilleren måske alligevel skulle findes i Kreml…
Men nogle skår i samarbejdet vil vise sig i løbet af indeværende år, når Pluto trækker i arbejdstøjet, hvad der allerede er sket. Pluto er nemlig i realiteten altid på vagt. Det interessante er, at den OGSÅ arbejder ret godt bag kulisserne og så let som ingenting kan bryde usynligt ind bag Kremls mure, og så kan der falde brænde ned.
Nu skal det lige tilføjes, at Putin ikke er nogen almindelig leder, som på det horoskop, Putin har nu, ville næsten enhver anden leder miste magten, i det mindste midlertidigt. Dette vil nok ikke ske for Putin, selv om der godt kan komme et kupforsøg.
Putin arbejder meget langsigtet og strategisk. Problemet er, at han er gammeldags og lever i en helt anden verden. Selv om dette også gælder mange russere, så er der noget, Putin bliver nødt til at anerkende. Nemlig, at et par af hans synspunkter skal opdateres, hvis han vil sig selv det bare nogenlunde godt. Den russiske bjørn og Putin må vågne af sit vinterhi, men det sker sikkert ikke, og den russiske økonomi vil så blot fortsætte nedturen.
Putin vil nok blive genvalgt, men så er det også slut med befolkningens tålmodighed.
Putin er født den 7. oktober 1952 og har derfor Pluto i spænding i de næste par år, hvor det skulle gå meget mærkeligt til, hvis han skulle få løst de økonomiske udfordringer. Hvis han ikke skifter spor, så kan han direkte føre landet ud i forarmelse, så mere end én valgperiode mere får han ikke.

Klaus Rifbjerg – udvidet nekrolog
Flere havde ikke modtaget nekrologen fra i søndags, så jeg har medtaget teksten her.
Klaus Rifbjerg er gået over efter længere tids sygdom. Jeg havde netop i søndags citeret Rifbjerg i ”Ugen, der kommer”, hvor han døde dagen før, lige på måneformørkelsen. Et par uger tidligere havde vi solformørkelsen, og vi er mange, der virkelig har kunnet mærke de stærke energier i den forbindelse.
Det var en udsøgt fornøjelse at få lov til at møde Rifbjerg ved to lejligheder. Første gang var i forbindelsen med min udgivelse af bogen Astrologiens verden, som senere er omdøbt til Astrologiens univers. Ved Gyldendals forårsreception i 1989 fik jeg en god snak med Rifbjerg, som villigt gav mig sine fødselsdata, så jeg kunne udarbejde hans horoskop. Han inviterede mig i den forbindelse ind på sit kontor i Klareboderne ved Købmagergade.
Mødet blev på flere måder markant. Dels i kraft af den stærke personlighed, Rifbjerg besad. Og dels skulle det vise sig, at mødet fandt sted på en ganske speciel dag. Da jeg gik ind gennem porten til forlaget, lagede jeg mærke til, at der stod et par vagter inde i gården. Det tænkte jeg dog ikke videre over, da jeg skulle dreje af, inden jeg kom helt ind igennem porten – op til Rifbjergs kontor, hvor der ikke var nogen vagt på. Jeg blev hjerteligt modtaget, og Rifbjerg spurgte, om jeg havde bemærket noget særligt ved min ankomst, og jeg kunne nævne de to vagter.
Han fortale så, at netop den dag, som jeg, så vidt jeg husker, var den 30. oktober 1989 – var udgivet en bog i største hemmelighed for at ikke risikere at virke provokerende. Det var Salman Rushdies ”De sataniske vers”, der udkom på Samlerens Forlag, som var en del af Gyldendal. Heldigvis forløb udgivelsen uden uro af nogen art på selve dagen.

Horoskopet
Som samfundsrevser MÅTTE han have specielle aspekter til Merkur, og den stod sammen med Mars på Descendanten i Stenbukken. Han var derfor både sej og sejlivet – og stod virkelig fast på sine meninger og holdninger.
Rifbjerg blev født den 15. december 1931 på Amager (København S). Han havde derfor Krebsen på Ascendanten. Jupiter – Skyttens planet – kan lige akkurat nå at forblive i 3. hus (kommunikation). Jeg kan huske, at jeg lidt drillende betegnede ham som ”en mand af få tusinde ord”. Det syntes han var sjovt. Vi havde i øvrigt en rigtig god snak, og Store Klaus, som han blev kaldt, var meget åben over for astrologien, selv om han intet vidste om emnet. Han havde kun lige bladret lidt i min bog, inden jeg kom.
Det er Månen, som er horoskophersker, og den står i 10. hus (mål) i Fiskene (fantasi, kunst). Den står i spænding til Neptun, men får hele tre harmonier fra hhv. Mars (energi, arbejde), Merkur (kommunikation) og til AC.
Rifbjerg var meget præget af vandtegnene, især Månen. Selv i døden blev Månen vigtig, idet han døde på dagen for måneformørkelsen. Og Neptun havde nu løbet en halv runde og står på netop Månen, da sygdommen tog til, og døden indtraf. Neptun udløste derved oppositionen mellem Månen og Neptun og dannede derved at såkaldt repetitionsaspekt, da Måne/Neptun-forbindelsen findes i fødselshoroskopet. Sådanne aspekter ar altid særligt vigtige i et horoskop.
Uranus og Pluto angriber også hans Venus på 8. husspids (død, transformation) nu. Venus står sammen med skæbneplaneten Saturn, og begge er de i spænding til Uranus, så der var masser af spændinger i Rifbjergs horoskop, da døden indtraf den 4. april.

Amerikansk valgkamp
Helt modsat af dette er, for bare at tage et grelt eksempel finansiering af valgkampagner, som naturligvis er hentet fra USA. Nærmere betegnet fra den primærvalgkamp, som er ved at gå i gang. I første omgang er der nu en slags ”primær primærvalgkamp” i gang, hvor stenrige republikanere skal beslutte – via deres enorme indtægter – hvem de vil have, at befolkningen skal stemme på. Ganske udemokratisk, men meget amerikansk – og det er sådanne forhold, Pluto er i gang med at rydde op i. De rige amerikanere er lige nu ved at blive kørt over af de styrtende rige. Her kan eksempelvis nævnes en kasinomagnat, der igen har meldt sig på banen, og det kan gøre valgkampen både blodig og langvarig.
I alt 4-5 rige republikanere kan mønstre de ca. 30 millioner dollar, en republikansk valgkamp koster for at kunne betegnes som ”seriøs” – altså næsten en kvart milliard kr. Kasinomilliardæren Sheldon Adelson gav i 2012 20 millioner dollar til kandidaten Newt Gingrich, som denne spenderede på at kaste smuds på den senere kandidat Mitt Romney. Tænk, at bruge så mange penge på noget så negativt – og det er Pluto i gang med at rydde op i.
Men han er ikke den eneste. Brødrene Charles og David Koch satser på at bruge et sted mellem en halv og en hel milliard kr. på hele valgkampen. Der er heldigvis ingen garanti for en valgsejr på trods af de enorme summer. Også her har Pluto en finger med i spillet, og den slags studehandel vil naturligvis blive helt elimineret i løbet af de kommende år. Flere og flere amerikanere vil indse, at penge regerer deres verden og tage afstand fra dette udemokratiske - ja, næsten diktatoriske system, hvor en meget lille gruppe mennesker via deres checkhæfter dikterer, hvem resten af befolkningen får lov til at vælge imellem.

Jeb Bush
Det er netop på grund af de enorme støttepenge – ekstra vanskeligt at forudsige, hvem der vælges som republikanernes præsidentkandidat, men ud fra horoskoperne, står Jeb Bush med den største chance af dem, der var på banen indtil slutningen af 2014, hvor vi vurderede kandidaternes muligheder her på bloggen. Hvad angår den tredje Bush´s valgkamp, kostede det 700.000 kroner at få adgang til et fundraising- arrangement for nylig i Texas. Det blev afholdt i en lokal finansmands hjem på 2.300 m2 – vurderet til 215 millioner kr. – vel at mærke kun det næstdyreste i Dallas-området. Til gengæld kunne de, der ville slippe 100.000 dollars være med til en kort rundbordsdiskussion med Bush, og de kunne endda møde hans bror, den tidligere præsident George W. Bush. Og dette var kun et af 6 lignende arrangementer på stribe med Next stop Florida. Men 100.000 dollars er småpenge i det store regnskab. Det er den dyreste mudderkastning på kloden. Men det bliver heldigvis bedre og bedre tider at satse på Pluto - og det er endda helt gratis. Det bliver altså dyrere og dyrere at modarbejde Pluto – og det får naturligvis en ende, lige som al anden lignende galimatias. Jeg vil heppe på Pluto, så kan amerikanerne ”jebbe” på Bush, som ikke vil ende som ”Jeppe” i baronens seng.
Jeg vil ”skyde” på, at Bush og Clinton, som skal kæmpe om præsidentposten. Blot nu med nogle andre fornavne end i tidligere valgkampe. Denne gang vil det være med en Clinton som vinder.

Politiskud og Cuba
Der bliver skrevet amerikansk historie for tiden. For nogle dage siden skød en politimand en person, der løb væk fra ham for at komme i sikkerhed efter at have begået en mindre færdselsforseelse. Der var bare lige den hage ved det hele denne gang, at mordet blev filmet, så politimanden, der nåede at komme med en falsk forklaring om mandens truende adfærd - nu kan politimanden vente på sin dom, og denne gang skulle den sidde lige i skabet – uden tvivl af nogen art. Ingen er så vidt vides tidligere blevet dømt for et sådant mord.
I Panama mødtes den amerikanske præsident og Cubas leder for første gang i 60 år og trykkede hånd som tegn på en normalisering af forholdet mellem de to fjender. Både på den amerikanske og den cubanske side af befolkningen er der fraktioner, som helst var tilnærmelserne foruden. Men nu er der en helt ny udvikling i gang og den første færgerute er allerede i etableringsfasen og kommer i gang i september, hvis alt går efter planen.
I USA´s horoskop står transit Pluto i spænding til både Solen (selve landet) og Saturn (myndigheder, ledelse). Det er ikke alt, der går let ”over there”. Obama har det overmåde svært med at navigere med det republikanske flertal i Kongressen. Raceuro er Pluto, som symboliserer den sorte farve, så der vil komme mere uro i løbet af i år, hvor uligheden vil blive udstillet. Der bør handles på det, men igen vil der være bøvl med Kongressen. Det bliver i det hele taget et turbulent år for amerikanerne, også på det økonomiske område, hvor den stærke dollar kan blive noget af en udfordring for eksporten.

Tivoli åbent
Den 1. april kl. 11.30 åbnede Tivoli op for den længste sæson nogensinde. Den går frem til 20. september, og det er næsten et halvt år. Åbningen skete ikke på de allerbedste aspekter. Solen og Uranus er begge i spænding til Pluto, og det gør, at ikke alle de på forhånd stillede forventninger indfries. Det kan være indtjeningen, der bliver mindre i forhold til den forlængede sæson. Månen er i spænding til både Saturn og Neptun. Dette kan gå lidt ud over besøgstallet, måske på grund af vejret – eller fordi flere og flere mener, at Tivoli har solgt sin sjæl til store kasser og glashuse uden atmosfære.
Venus, Merkur og Jupiter står dog ret godt i horoskopet, og det hjælper på det. Det bliver spændende at følge, hvad der er for en sten i skoen, sæsonen vil bringe. Det kan udmærket være noget, der mest kan ses til næste år.   
Måske vil den enorme tulipanmark på 400 m2 have en god indflydelse på sæsonen. Der er også kommet et hyacintbed med 16.000 blomster ved hovedindgangen, der vil bringe glæde.

Humor
  • Cæsar er død
  • Napoleon er død
  • Kennedy er død
  • Og selv føler jeg mig faktisk også lidt sløj
 

Breaking - Politiet indrømmer


Politiet i South Carolina har hårdt presset indrømmet, at det var forkert at skyde en mand, fordi den højre bremselygte ikke virkede på hans bil. Det undskylder dog politimandens handling lidt, at manden var sort. Politiledelsen medgiver altså, at der var tale om en overreaktion. Politimanden burde have nøjedes med at give ham én på kassen.


UGEHOROSKOP uge 16 - 2015 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk

VÆDDER    Intet kommer uden, at du arbejder for det. Du vil heldigvis føle dig klar til at yde en ekstra indsats, og dette gælder også økonomien.
PS: Vær åben og tal med dem, du omgiver dig med.

TYR    Du har virkelig mange personlige ressourcer, som du kan trække på. Du vil opleve, at andre kommer til dig for at få råd og vejledning, men sørg for dit eget først. Du får også masser af ny energi, så du skal bare kaste dig ud i at realisere dine mål.
PS: Du må holde, hvad du lover.

TVILLING   Det bliver en uge, hvor du ikke helt er i førersædet, og det bryder du dig ikke om. Du må være fleksibel og indordne dig, samtidig med, at du ikke har kontrol over tingene. Alt dette er noget af en prøvelse, og det stresser dig. Find på noget, du kan forkæle dig selv lidt med indimellem.
PS: Begynd ikke på noget nyt.

KREBS    Du kan drømme store drømme, men det bliver også muligt for dig at føre dem ud i livet. Det gælder blot om, at du får struktureret og prioriteret. Du er god til at samarbejde med andre, og du bliver inspireret af en god snak. Derfor bør du også være udadvendt og opsøgende.
PS: Der skal også være plads til sjov.

LØVE    Hvis der er noget, som du har gået og ventet på, eller tidligere arbejdet hård for, vil du nu se resultaterne. Mulighederne åbner sig for dig, især på dit arbejde. Der er vigtige beslutninger, som du må træffe, og dem bør du bagefter kommunikere ud til dem omkring dig.
PS: Du kan få et stort gennembrud.

JOMFRU    Det kan stresse dig, når der sker ændringer, som du ikke selv har igangsat. Og når tingene virker udmærket nu, hvorfor så ændre på dem? Vær åben, så bedres tingene. Du kan let lære nyt, og du vil faktisk nyde det.
PS: Din partner vil overraske dig.

VÆGT   Enten må du se igennem fingre med de ting, som andre foretager sig, og som virkelig irriterer dig, eller du må arbejde alene. Du vil dog blive frustreret, da aftaler kan blive aflyst og forsinkelser kan opstå. Alt i alt en udfordrende uge, hvor du må tælle til ti et par gange.
PS: Der er dejlig harmoni i parforholdet.

SKORPION   Du har ikke let ved at bede andre om hjælp eller råd, men det er netop det, der skal til. Du kan faktisk bruge andres erfaringer til meget lige nu. Du møder nye, ressourcestærke mennesker, og du vil have held til at udvide dit netværk. Du får meget ud af at være social.
PS: Er du single, er der romantik i luften.

SKYTTE   Du lader dig let opsluge af det, du beskæftiger dig med, og glemmer alt omkring dig. Det er godt for, der sker en masse på dit daglige arbejde, der vil kræve din fulde opmærksomhed. Der er romantik og kærlighed i luften, som kræver din opmærksomhed.
PS: Du kan være lidt for kritisk.

STENBUK   Udfordringer, som du har haft på hjemmefronten, vil langsomt opløses. Der vil ikke være så meget stress på som tidligere. Nye projekter kan tage fart, og det bliver ikke kedeligt. Du må dog sørge for at have et godt overblik, hvis de skal lykkes. Du har også brug for alenetid.
PS: Du nyder at bruge tid sammen med børn.

VANDBÆRER   Er der noget, du har ventet på, vil det nu kunne ske, så du kan komme videre. Der er gode gennembrud i vente. Familie og bolig vil optage dig meget. Du nyder, når I bruger tid sammen, og endnu mere, når I er sammen om fælles projekter. Brug weekenden på gør-det-selv-opgaver.
PS: Gennemgå dit budget.

FISK   Tempoet stiger i løbet af ugen, og du kan ende med at blive stresset. Du har dog masser af energi, så du skal nok nå dine ting, og mere til. Familie og dem, du ellers omgiver dig med, kan ikke helt følge med; de har brug for mere ro. Der er derfor vigtigt, at du ikke laver aftaler for andre.
PS: Udfordringer på jobbet kan forekomme. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar