søndag den 26. april 2015

Uge 18 astrologisk set

Uge 18 astrologisk set


Information og tilbud

Beklager fejlen i søndags

Den var vanskeligheder i søndags, jeg beklager. Tabuleringerne røg sig en tur med den konsekvens, at noget af teksten ikke kunne læses. Det skulle være rettet nu, men husk altid, at HVIS sådan noget skulle ske igen, så ligger alle teksterne på bloggen, som også opdateres i ugens løb med forskellige indslag. Vil du være helt opdateret, så er linket her:
http://astrologihuset.blogspot.dk/
Dette link kan også bruges af dem, der af en eller anden grund ikke får ugebrevet. Mange spamfiltre er blevet så gode, at de også fanger noget af det, man gerne vil have i sin mailbox.


Dvd på tilbud – Den Niende Indsigt
Dvd´en ”Den Niende Indsigt” er på tilbud lige nu til kun 59,00 kr. Normalprisen er 199,00 kr., så der er tale om en meget stor nedsættelse.

Den kan bestilles på www.astroshop.dk – vi har dog ikke rettet prisen på shoppen, da det er et midlertidigt tilbud, men vi trækker kun den lave pris. Du kan også betale ved overførsel til regnr. 3679, konto 1057 8590 eller mobile pay: 28110545. Husk at lægge porto og ekspedition til, 40,00 kr.


Nyt fra antikvariatet – udgåede kvalitetsbøger
Vi har fået spændende kvalitetsbøger. Vil du være sikker, så reserver hurtigt på astrologi@astrologihuset.dk – så følger vejledning. Der er tale om følgende bøger:

Arroyo: Astrologi, psykologi og de fire elementer

Betty Lundsted: Transitter

Liz Greene: Saturn

Thomas Beck: Astrologisk leksikon

Birthe Kirk: Astrologi – Horoskopets tydning


Dåbs- og navngivningsbøger – tilbud i april
I resten af april 2015 får du eventyrbogen Stjernedrys, som er et eventyr for børn om astrologi, gratis med, hvis du bestiller en personlig dåbs- eller navngivningsbog senest den 30. april.
http://astroshop.dk/borneboger.html 


Ugen, der kommer

Det er småt med temaer, men den tiltagende opposition mellem Merkur og Saturn kan nok være værd at nævne, selv om den først er eksakt søndag. Men et tiltagende aspekt skal man ikke kimse ad. Aspektet giver stivhed og stædighed, så mange vil stå på deres argumenter og ikke give sig en millimeter. Det kan nogle dog blive nødt til, og enkelte vil selv finde ud af at bløde op, for spændingen finder sted i bevægelige tegn, Tvillingerne og Skytten. Men en del fastlåsthed kommer man næppe uden om, da Saturn går baglæns. Dette kan medføre noget af en skyttegravskrig, og det er næppe i en sådan uge, at man vedtager en ny kommapolitik – læs om dette senere.


MANDAG

Dagen begynder med, at Månen spænder Mars op. Dette kan gøre mange lidt aggressive og stædige. Nogle vil råbe op og holde på sit. Det kan være hårdt, men nødvendigt at komme ud af sengen denne mandag morgen. Sidst på eftermiddagen kan der opstå misforståelser og kommunikationsproblemer, da Månen står i spænding til Merkur. Måske også en del trafikale problemer med fx køer til følge. Kør forsigtigt, især hvis spændingen rammer ind i dit eget horoskop. Dette vil fx være tilfældet for dem, der er født i slutningen af de faste tegn: Tyren, Løven, Skorpionen og Vandbæreren – eller dem, der har planeter stående i slutningen af disse tegn.


TIRSDAG

Nu er der mere gang i den. Kl. 3.07 går Månen ind i Jomfruen og giver et par dage med sans for nuancer og detaljer, men også service og arbejde er i fokus. Kl. 10.00 står Månen i eksakt spænding til Saturn. Aspektet virker som altid ca. 4-5 timer før og efter det eksakte aspekt, men det er, når det er eksakt, at det virker stærkest. Månen står for følelser og Saturn for stivhed og fastlåsthed, hvor de fleste ikke flytter sig en tomme. Og det skal være, som det altid har været, der er ikke plads til eksperimenter og anden form for nytænkning. Denne såkaldte rigiditet gælder mest for dem, der er født – eller har planeter – i begyndelsen af de bevægelige tegn: Tvillingerne, Jomfruen, Skytten og Fiskene.

Aftenen er ret blandet. Kl. 19.37 står Månen i eksakt harmoni med Solen, og det borger for fred, helhed og fordragelighed. Men der kan opstå forvirring og kaos ud af næsten ingenting, for kl. 22.00 står Månen i spænding til Neptun. Mange kan opleve løgn, manipulation og fordrejelser. Man kan ikke rigtigt stole på, at tingene er, som de ser ud til at være. Så gå rimeligt tidligt i seng og bed en bøn for natten og næste dag.


ONSDAG

Om formiddagen står Månen godt til Pluto og øger viljen og de dybe følelser hos mange. Aspektet giver intensitet og passion. Aftenen er blandet, da Månen står harmonisk til Mars og giver direkte og åbne følelser uden nogen dikkedarer - og en god handlekraft. Men samtidig står Månen i spænding til Venus, som kan give lidt knas i kærlighedslivet og måske også nogle økonomiske uoverensstemmelser.


TORSDAG

Solen står i eksakt harmoni med Neptun, og det forstærker drømme, visioner, intuition og fantasi. Kl. 16.03 går Månen ind i Vægten og giver et par dage med fokus rettet mod andre og vores relationer i det hele taget. Et par timer tidligere, ved 14-tiden, går Månen i harmoni med Merkur, og det kan give en rigtig god snak og kommunikation i det hele taget. Om aftenen står Månen godt til Saturn, der fordrer ro og stilhed, men også stabilitet, disciplin og ansvarlighed. Ingen eksakte spændinger i dag, hvilket også gælder de næste to dage, så skal man lave vigtige aftaler eller beslutninger, skal man vælge en af disse tre dage (torsdag-lørdag), alt efter, hvilken dag der passer bedst ind i ens eget horoskop – det er vigtigt.


FREDAG

Merkur går i dag ind i sit eget tegn, Tvillingerne. Det sætter gang i kommunikation, trafik og formidling i det hele taget. Sidst på eftermiddagen og om aften ser det rigtig flot ud. Månen står godt til Jupiter, som giver glæde, optimisme og vækst. Og ikke mindst: humor. Arranger en fest! Ved midnat lørdag kan natteravnene dog godt lade sig rive med af egne eller andres følelser, når Månen udløser spændingen mellem Uranus og Pluto. Så indlad jer ikke med aggressiv adfærd.


LØRDAG

Festen fortsætter, i hvert fald den hyggelige del af den. Sidst på eftermiddagen står Månen flot til Venus, som også kan lide en god fest med god mad og vin. Ellers ingen eksakte aspekter, men det er nok til at skabe grobund for hyggen, som bør brede sig i hjemmene.


SØNDAG

Kl. 3.47 går Månen ind i Skorpionen og giver et par dage med dybde, intensitet og passion. Mange vil vide at bruge deres vilje konstruktivt. Og så er det dagen for Merkurs spænding til Saturn, læs gerne indledningen. En noget indesluttet dag, hvor det meste sker på de indre planer. Også om aftenen, hvor Månen står godt til Neptun og fremmer fantasien og drømmene på den gode måde.


Landes horoskoper – læserbrev med svar
Hej Karl Aage, i din blog sætter du Grækenlands selvstændighed til 1821. Spørgsmålet er, om det er rigtigt? Det er vist det, de selv fejrer, men Grækenlands status som stat var vel først sikret, da de internationale stormagter statuerede det. Og det skete først den 3. februar 1830 ved den såkaldte London Protocol. Så hvad tæller mest astrologisk - starten på grækernes frihedskamp, eller etableringen af den selvstændige stat garanteret af stormagterne?

Bedste hilsner, Peter Lauridsen, København


Hej Peter,

Tak for dit indlæg, som er helt korrekt, hvad angår traditionelle definitioner. Selv tænker jeg i astrologiske baner, og det kan åbenbart give en knast, jeg må se, om den kan løses i fremtiden. Foreløbig vil jeg beskrive, hvordan jeg har grebet denne sag an.

1821-horoskopet passer tilsyneladende bedst på bl.a. den nuværende krise. Man kan måske stille spørgsmålstegn ved, om landet er et Vædder-land, men det synes jeg bestemt godt, man kan sige, fordi landet tilbage i antikkens tid var foregangsland på tænkningens område. Og den nuværende krise er aftegnet klart og tydeligt i horoskopet. Alle forløb, der er begyndt den 25. marts 1821, har haft Pluto i spænding til Solen i 2010-2012, hvor man kan sige, at den nuværende situation eskalerede vildsomt. Grækenland har hele 7 planeter stående i begyndelsen og midten af de kardinale tegn. Den sidste af disse er Saturn, som Pluto nu også skal forbi – kriseplaneten over dem alle. Derfor skrev jeg, at de nok ikke kommer godt ud af krisen og må forlade Euroen. Sådan vil det normalt være, men hvis forudsætningen er, og det kan meget let tænkes, at EU holder hånden over – eller rettere: under – den græske økonomi, så er det en ganske anden sag.

Jeg har indtil videre valgt at arbejde med den 25.3. 1821, men jeg har også tjekket 13.1.1822-horoskopet, som også har planeter, 4 i alt, i begyndelsen af de kardinale tegn med Merkur i midten af et kardinalt tegn, så her er bestemt også indikationer, om end færre af slagsen. Og endnu færre igen er der tale om ved 3.2.1830-horoskopet.

Så er der faktisk mere bid i 24.7.1974-horoskopet, hvor det moderne demokrati indføres. Det kunne man godt kalde det moderne Grækenlands horoskop, som man gør med det danske 5.6.1849-horoskop. I 1974-horoskopet for kl. 4.00 om morgenen er der hele 5 planeter i begyndelsen af de kardinale tegn, og Pluto har i de senere år hjemsøgt disse en efter en. Nu står den på Descendanten, hvad der ofte medfører store omlægninger. Fx kan man blive fyret, skilt eller gå fallit, og det passer med situationen.

Jeg holder øje med 1974-horoskopet for at kunne fælde den ultimative dom over, hvilket horoskop, der er det mest virksomme. Men indtil da bruger jeg 1821-horoskopet, selv om det ”kun” er et undfangelseshoroskop. Men vel at mærke et, der virker. Det er jeg i øvrigt sikker på, at et undfangelseshoroskop på et menneske også ville gøre. Det er blot umuligt at fastsætte et nøjagtigt undfangelsestidspunkt for en undfangelse. Der kan gå op til 52 timer fra samleje til undfangelse, før en undfangelse af et menneskebarn finder sted, og det er for usikkert at arbejde med.


Det musikalske komma lever

Jeg foreslog for nogle måneder siden via Tænketanken Mikro at indføre et musikalsk komma, som sættes individuelt og efter gehør.

Dette har sprogformand Jørn Lund nu tilsyneladende taget op som sit eget forslag til en løsning af kommakrigen. Dog under et andet navn, nemlig ”det nye, nordiske komma”.

Det vil være befriende med et sådant komma, fordi man så kan bruge sin tid på andet end at bekrige hinanden, når der indføres et frit og mere individuelt komma.

Og det musikalske komma må da være helt i Dansk Sprognævns ånd. DE skal jo holde øje med, hvad der sker sprogligt i landet.

Nu kan der forhåbentlig snart sættes punktum i kommadebatten!


De Konservative klædt af - med humor
Det Konservative Folkeparti er stiftet den 18. december 1915 og er ”stærkt” på vej mod de 100 år. Partiet lider dog under en form for folkesygdom eller gammelmandslidelse, som svækker partiet frem mod valget. Pape er i gang med en panisk reform, men det vil ikke lykkes ham at føre partiet frem mod fordums stolthed. Men noget SKAL der ske, hvis de bare skal holde sig lige over spærregrænsen. Perioden 2014-19 står i krisens tegn. Partiet er stiftet med Venus i spænding til Saturn fra Stenbukken til Krebsen, og Månen står i Tyren – noget af det mest bevarende, man kan tænke sig astrologisk set. Pluto udløser denne spænding i en femårs periode, som slutter i 2019/20. Derfor skal de ikke regne med en større popularitet, og bestemt ikke nogen ny Schlüter.

Partiet er noget af et Tøjhusparti, der går ind for Gud, konge og fædreland. Det ændrer sig voldsomt i denne tid, og noget skal de jo finde på for at bremse nedturen. Først skiftede de formand, som straks sprang ud som bøsse (Pluto) – som i øvrigt også sådan lidt kan forbindes med Tøjhusmuseet, krigsmuseet, som nu er brændt og skal genopbygges. Det burde partiet også blive, og det ser ud til, at der arbejdes på det. Partiet skal åbenbart helt klædes af, før det kan klædes på igen. I hvert fald har lokalformanden for Konserva(s)tiv Ungdom på Falster nu gået forrest og vist sit frontparti, med alt hvad dertil hører, i et mandeblad. Det er naturligvis modellen Nikita Klæ(de)strup, der viste sig uden en trævl – så at sige ribbet for enhver strop - så nu kan vi præsentere hende for et nyt efternavn, nemlig von Ribben(s)trop – ikke at forveksle med en af Hitlers ministre under krigen...

Nu skal hun så af med sin opgave som påklædningsdukke og skal i stedet agere afklædningsdukke for det nærmest nøgne parti – så det hele er meget symbolsk.

Det bliver spændende at se, om det kan trække stemmer - eller om det blot trækker…

Man har sågar været inde på at droppe ordet Folkeparti. Måtte man ydmygt foreslå at kalde det for Husarpartiet i stedet? Eller måske brystpartiet, der allerede har startet nedtyren mod at blive et hængeparti. Let it all hang out. Måske skulle de tage den fulde konsekvens af ”udviklingen” og simpelthen kalde sig De Præserva(s)tive. Der ER jo tale om et bevarende parti, som bare mangler at blive restaureret.

Vi må se, om Pape er den rette restauratør, eller om han blot er konservator.


”Hyggespisning” i rød blok
I tirsdags skulle der angiveligt have fundet et verbalt opgør sted på Restaurant MASH i det indre København, hvor Rød blok skulle snakke om situationen op til valget. Dog stod hovedretten ikke på valgflæsk, men de røde spidser fik røde bøffer – og måske MASHed potatoes med SPIDSkål?

På et tidspunkt skulle Pia Olsen Dyhr have forladt middagen i vrede efter en snak med statsministeren. Skal vi se astrologisk på det, har Thorning det bedste udgangspunkt, idet Pia Olsen Dyhr, ligesom alle andre, der er født den 30. november, uanset årstal og sted, har Neptun i spænding til Solen.

Neptun står for misforståelser og forvirring, så det er let at komme til dette i farten. Jeg vil derfor tro, at der er tale om en overreaktion fra Pia Olsen Dyhrs side.

Det vil sikkert på et tidspunkt blive opklaret, hvad der skete, men indtil videre er der ingen kommentarer fra de to kombattanter.


Prins Henrik bortforpagter vinslot – med humor

Vi har flere gange skrevet om prinsgemalens stærke spændinger i denne tid fra flere af de ydre planeter, herunder Pluto, som står for følelsesmæssige konfrontationer, såsom jalousi og modvilje. Han blev syg(emeldt) og meldte afbud til sin kones 75-års fødselsdag. Han blev så rask på to dage, at han rejste til Venedig for at komme sig, lyder den officielle forklaring, og det skal der nok være hold i. Men astrologisk set ligger der mere bag.

Nu er det kommet frem, at han har bortforpagtet vinproduktionen på slottet i Frankrig, hvilket stemmer ganske flot overens med det, vi har skrevet om hans horoskop. Han bliver nødt til at prioritere i sit liv, når den astrologiske status siger det, den gør. Der skal gives slip på nogle af gøremålene, og nu har han gjort det rigtige ved at slippe sit livsværk, for det er det jo - typisk Pluto, at der sker store forandringer, når den er i spænding. Og giver man ikke selv slip, vil der blive givet slip for én.

Det sidste ord er ikke er sagt i den sag. Der vil også være jobmæssige pligter, han må slippe. Mange bliver skilt på de aspekter, han har, men mon ikke de to modne mennesker finder en vej ud af krisen. Også selv om prinsgemalen stadig må finde sig i at ligge under sin kone – denne ”intime” detalje blev afsløret i forbindelse med dronningens runde fødselsdag. Faktisk et ret uheldigt tidspunkt at fremføre sin utilfredshed på. Det virkede som en elefant i en porcelænsbutik, og man kunne se, hvordan Margrethe nærmest vred hænder, og sikkert også krummede tæer. Der er ingen tvivl om, at prinsen er ude i en livskrise og har svigtet dronningen.

Men hvis han ikke vil ligge under sin kone, må han klage til liggestillingsministeren. Men hvorfor ikke bare kompensere ved at ligge øverst i de private gemakker? Ja, jeg spørger bare. Og hvem ved, måske var han slet ikke inviteret til fødselsdagen…

Lad os håbe, at kærligheden overlever til sidst. Mange husker sikkert en over 40 år gammel sang, som nu viser sig at være en profeti om den franske mand, der giftede sig med en prinsesse og drog mod nord – uden af den grund af få det halve kongerige. Men kærligheden har altid lyst ud af de to amoriner. Den lyder:

Je t´aime

Oui, je t´aime

Moi non plus

Eller på dansk:

Jeg elsker dig

Ja, jeg elsker dig

Mig elsker ingen mere

Og man kunne tilføje:

Derfor er det jo godt, at jeg elsker mig selv – men Henrik er ved at sætte sin hårdt tilkæmpede popularitet over styr i en periode efter to formørkelser på himlen – og flere astrologiske elementer har nu fat i ham, og de kræver forandring, hvor man bl.a. skal lære at give slip. Giv nu slip på den kongekrone, Henrik!

På den måde risikere du ikke, at din lidelse/fixe ide – vi kunne kalde den prinsgemalitis - eskalerer. Der er tale om en sjælden og meget ejendommeligt sygdomsforlød, der opfører sig, som om der slet ikke er tale om nogen sygdom. Man kan fx have influenza den ene dag for dagen efter at være helt frisk. Lidelsen rammer åbenbart især ældre mandlige medlemmer af kongehuset og udløses typisk i forbindelse med en ægtefælles runde fødselsdag. Og i den forbindelse vil jeg henlede opmærksomheden på, at netop Venedig er en af de byer, man skal undgå at besøge. Det kan få skæbnesvangre konsekvenser, hvad vi jo også har set. Og hvem husker ikke bogen om døden i Venedig? Men forhåbentlig dør ægteskabet ikke hermed, selv om det grangiveligt tager sig sådan ud lige nu.


Den franske familie – med humor
For at blive i det franske, tales det jo af alle i kongehuset, netop på grund af prinsgemalens oprindelse.

På fransk består kongefamiliens grundstamme af La Reine (dronningen), les enfants (børnene) et l´elephant (og elefanten i porcelænsbutikken, som nu satser hele butikken på at blive konge, og det er sådan noget, der kun kan lykkes i eventyrene).

Henrik må acceptere, at dronningen har bukserne på, og at han selv må nøjes med underbukserne. Hans hund er en underhund og det varer sikkert ikke længe, før vittige hunde begynder at kalde ham for Underberg.


Merkel og valget

Jeg skrev i forrige uge om valget, som jeg troede på ville blive den 19. maj. Jeg skrev også om betænkelighederne ved denne dato, Merkels besøg in mente. Jeg gjorde Ekstra Bladet opmærksom på dette i forbindelse med deres tv-optagelse, som nu ligger på YouTube. Men de sagde, at det ikke kunne få nogen betydning. Det viser sig nu at være forkert. Naturligvis, kan man sige, set i bagklogskabens ulidelige klarsyn. Det er utænkeligt, at der udskrives valg lige op til Merkels besøg. Eller for den sags skyld selve den dag, hun er i Danmark, den 28. april, hvor der er præcis 3 uger til den 19. maj. Og 3 uger er den mindste frist, valget kan udskrives med. Det vil sige, at forudsætningerne for et valg den 19. maj faktisk ikke er til stede, og så må jeg jo lave en ommer. Jeg kunne her vælge at sige den 26. maj i stedet, men jeg vil hellere gå tilbage til den teori, jeg også har været inde på tidligere, nemlig at valget bliver UDSKREVET den 19. maj.


Valget i England – regeringen må gå af

Den 7. maj er der valg i England, og valglokalerne ser ud til at åbne allerede kl. 7.00. Horoskopet tyder på, at regeringen må gå af og give depechen videre til Labour, hvis leder er Ed Miliband. Jeg kommer ind på dette valg senere, men har flere gange tidligere været inde på Camerons horoskop. Han er født den 9. oktober 1966, og alle, der er født den 9. oktober har lige taget fat på en spænding fra Pluto til Solen, uanset fødeår og sted. Så enten taber Cameron valget, eller også bliver det så besværligt at navigere i det politiske landskab for ham, at han må udskrive et hurtigt nyvalg. Men jeg tror på, at Labour vinder denne gang. Og Skotland kan blive tungen på vægtskålen. Miliband skotter nervøst mod nord!


Jordskælv i Nepal
I går kl. 11.56 skælvede jorden og bjergene omkring Nepals hovedstad Katmandu og byen Pokhara. Epicentret lå næsten lige midt imellem de to byer, og skælvet kunne mærkes i Pakistan. Mange er døde, og dødstallet stiger time for time.

Solen stod tæt på MC, og begge var de i kvinkuns til Saturn, som stort set altid er inde i billedet ved store jordskælv. Den danner også en spænding til Neptun, som hersker over 8. hus (død). Dødsplaneten Pluto får ligesom Saturn to spændinger: en kvinkuns og et kvadrat.

Jeg har ikke spor forstand på jordskælv, men en time tidligere, lige før kl. 11.00, står MC på Uranus, som danner en spænding til Pluto, og jeg vil tro, at man vil kunne spore skælvet til at have fundet sted en time tidligere. Eller rettere: Fundamentet for skælvet. Det har naturligvis været undervejs i lang tid, der findes bare åbenbart ikke instrumenter, der kan måle det, før det er for sent. I hvert fald blev mange meget overrasket og nåede ikke i sikkerhed. Det gælder også bjergbestigere på Mount Everest, hvor mange også er døde. Også omkring 3,5 time tidligere er der sket noget astrologisk set. MC står på Saturn, som hersker i jord- og bjergtegnet Stenbukken. Måske vil det vise sig, når målingerne gennemgås på et senere tidspunkt. UGEHOROSKOP uge 18 - 2015 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk 

VÆDDER Du er langt mere romantisk end ellers, og har du ikke en partner, kan du føle dig lidt ensom. Du holder af at flirte, og mulighederne er mange. Du nyder også at være sammen med andre, hvor du får nye input.
PS: Du kan få tingene vendt til din fordel.

TYR Du har masser af energi; derfor kan du også komme meget langt med de projekter og opgaver, som du fokuserer på. Når du foretager dig noget, du holder af, får du endnu mere energi. Husk dog at tage en pause ind i mellem, du kan nemlig brænde dit lys i begge ender.
PS: Glemmer du lidt familie og partner?

TVILLING Tag dig tid til dig selv, du har brug for ro til at tænke og gøre en lille status. Det er ikke sikkert, at du er på rette vej, og genvinder du ikke overblikket, vil du fortsætte ad en forkert vej. Du skal passe på med, hvad du siger ja til, det vil ikke passe ind i dine planer.
PS: Hvad er vigtigt for dig?

KREBS Der er flere områder, som du bliver udfordret på. Det kan være tidligere fremskridt, hvor du må tage et par skridt tilbage, eller andre mennesker, der løber fra deres løfter. Undlad at handle for hurtigt, der er vigtigt, at du har et godt overblik, når du træffer beslutninger.
PS: Forvent det uventede...

LØVE Selvom du arbejder bedst, når der er ro omkring dig, er du god til at arbejde sammen med mange. Find en god balance, ellers mister du overblikket. Der er mange spændende opgaver og projekter, der tiltrækker dig, men husk også at få noget gjort færdigt.
PS: Gå en god, lang tur.

JOMFRU Du vil blive udfordret på dine værdier. Selvfølgelig skal du være fleksibel, men gå ikke på kompromis, når der er noget, der er meget vigtigt for dig. Andre vil komme til dig for at få gode råd og hjælp, for du udstråler selv ro og overblik. Du kan blive lidt stødt, når de ikke gør, hvad du foreslår…
PS: Weekenden bliver romantisk.

VÆGT Din partner har sikkert mange planer, og du bliver hurtigt involveret i dem alle. Du har brug for ro, så sørg for, at I lægger aftaler sammen. Tingene foregår mest på andres præmisser, og det er svært at lave om på. Du må derfor være opmærksom, så du kan sige fra.
PS: Du har brug for ro.

SKORPION Både på dit arbejde og i det daglige generelt vil du opleve, at der sker pludselige, uventede ændringer. Derfor er det en god ide, hvis du ikke fylder din kalender alt for meget op, da du vil blive forstyrret. Der kan være et par ting, som du glemmer i farten – tag det med et smil.
PS: Husk at tage en timeout indimellem.

SKYTTE Der er mange gode muligheder for, at du kan udvide dit netværk med spændende og inspirerende mennesker. Der er også mulighed for et nyt parforhold, hvis du selv ønsker det. Du kan arbejde hård og længe, da du har masser af energi, og derfor kan du også nå meget.
PS: Vær åben og imødekommende.

STENBUK Få afsluttet nogle af dine gamle projekter, så der bliver plads til noget nyt og spændende, det har du nemlig virkelig brug for. Der skal ske noget, for du føler dig fastlåst og lidt uinspireret. Få også ryddet op, det skaber overblik og så bliver det lettere at træffe beslutninger.
PS: Husk at involvere familien.

VANDBÆRER Stress og irritation forsvinder hurtigt, hvis du bruger tid på din hobby eller andet, der interesserer dig. Som minimum bør du komme lidt ud i naturen eller dyrke noget motion. Der bliver nogle ”brænde” på hjemmefronten, som du må ind og lukke, så hold et vågent øje her.
PS: Vær opmærksom, når du indgår aftaler.

FISK Er der noget, der føles rigtigt, som også er spændende, så tøv ikke med at kaste dig ud i det. Det kan også være, at hjælpe andre, for det er du virkelig god til. Du kan gennemskue problemstillinger bedre end andre. Du skal også have tid til at hygge dig indimellem.
PS: Kom ud og opleve noget nyt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar