torsdag den 2. april 2015

Påsketrafikken

Trafikken i påsken – lumpne perioder

Trafikalt bliver det er LANNNGGG torsdag, og sikkert også en lang fredag, hvis man ikke har lært noget af torsdag. Måske bør dagen omdøbes til Langtorsdag…

Om formiddagen er det specielt timen 10.25-11.25, hvor begge hovedakser laver stærke spændinger til flere planeter, herunder trafikplaneten Merkur. Og de spændinger, vi nævnte i ugebrevet i søndags udløses i den periode.  Noget af det samme sker i perioden 19.30-20.30 i aften, men der er der ikke nær så meget trafik, så det vil nok gå noget lettere end i formiddags, hvor en væltet lastbil spærrede motorvejen ved Brande.

Tidligere var det Vestmotorvejen ved Vemmelev, det var galt med. Den var spærret i vestgående retning. Ved Årup på Fyn fik politiet melding om uheld kl. 10.39. Der skete to uheld med kun 10 minutters mellemrum i vestgående retning, heldigvis uden personskade. Ingen er dræbt i nogen af ulykkerne.

De nævnte perioder er lidt risikable alle påskedagene, så pas i det hele taget på, hvad du siger og gør – og kør altid forsigtigt.


Der er andre perioder end de nævnte, der er lumpne, men det er fortrinsvis i de nævnte, man skal være ekstra agtpågivende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar