tirsdag den 21. april 2015

Prins Henrik bortforpagter vinslot


Vi har flere gange skrevet om prinsgemalens stærke spændinger i denne tid. Han blev syg og meldte afbud til sin kones 75-års fødselsdag. Han blev så rask på to dage, at han rejste til Venedig for at komme sig, lyder den officielle forklaring, og det skal der nok være hold i. Men astrologisk set ligger der mere bag.

Nu er det just kommet frem, at han vil bortforpagte vinproduktionen på slottet i Frankrig, hvilket stemmer ganske flot overens med det, vi har skrevet om hans horoskop. Han bliver nødt til at prioritere i sit liv, når den astrologiske status siger det, den gør. Der skal gives slip på nogle af gøremålene, og nu har han gjort det rigtige ved at slippe sit livsværk, for det er det jo. Det er typisk Pluto, at der sker store forandringer, når den er i spænding. Og giver man ikke selv slip, vil der blive givet slip for én.


Jeg vil tro, at det sidste ord ikke er sagt i den sag. Der vil også være jobmæssige pligter, han må slippe. Mange bliver skilt på de aspekter, han har, men mon ikke de to modne mennesker finder en vej ud af krisen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar