mandag den 14. marts 2016

Balladen i Randers og mange andre kommentarer til udsatte horoskoper

Udsatte horoskoper – sport

Når sportsfolk får skader eller stopper karrieren – eller der sker andre væsentlige forhold, personligt eller professionelt, kan det altid ses i horoskopet. Et eksempel er, at vi allerede sidste år skrev, at Pione Sisto fra FC Midtjylland ville få en krise i det meste af 2016, og foreløbig har dette holdt fint stik. Han er plaget af både Saturn, Neptun og Uranus – og dermed også Pluto, selv om den ikke er eksakt endnu.
Også Ståle Solbakkens Neptun-krise blev forud, men nu er den slut, som vi også har skrevet i et par år. Det samme har været tilfældet med mange andre sportsfolk, herunder Caroline Wozniacki, som dog har taget lidt forskud på aspekterne gennem sit frie fald på verdensranglisten, som nu er blevet til en ”trangliste” for hende. Bjarne Riis var også under astrologisk behandling gennem længere tid. Og Kevin Magnussen, der også har haft besøg af Pluto, men som nu oplever, at den er ved at være væk.
Michael Maze har bebudet karrierestop, og også ham har vi haft under behandling et par gange i de seneste par år, hvor han har kæmpet med skader, men han har også kæmpet mod sit horoskop, og det er jo en alvorlig sag. Neptun (skader) har spændt hans Sol op i lighed med alle der er født den 1. september som han. Pluto har også været på alvorligt besøg med spændinger til både Saturn, Jupiter, Månen- og nu også Venus – og så var det goodbye. Det er der stort set ingen på sportens topplan, der kan holde til. Og det er en sådan, at Wozniacki er på vej ind i – og ER begyndt så småt på. Progressive Sol står nu tæt sammen med hans progressive Saturn, og så MÅ der drages en endelig konklusion og foretages et valg.
Maria Sharapova har lige indrømmet at have taget doping, og så er Neptun altid på spil. Den har i nogen tid spændt hendes Mars op, og det går altid ud over arbejdsevnen og energien. Men den mærkes naturligvis allermest generelt af topidrætsfolk, der konstant skal præstere det ypperste og derfor ikke kan tillade sig at slappe af – og slet ikke falde af på den, uden at det hurtigt får store konsekvenser. Jeg vil tro, at hendes brug af doping er begyndt for 2-4 år siden, hvor Pluto stod på hendes Neptun og udløste dennes spændinger til Merkur og Jupiter. Månen har sandsynligvis også været inde i billedet. Hun har under alle omstændigheder været i en udfordrende periode dengang – og det kan ikke have undgået at påvirke hendes i sin professionelle gerning. Hun har måttet have tilført noget kunstig energi på et tidspunkt.
Så er der et par kamphaner, der har stor indflydelse på spiller i Randers FC, hvor anføreren Christian Keller er stukket af med en kollegas (Jonas Borrings) kone, og nu må en af dem forlade klubben. Kan man også se sådan noget i horoskopet?
Ja for Kellers vedkommende er Uranus og Pluto begge i gang med at spænde hans Mars/Pluto-konjunktion op, og Pluto er om nogen jalousiens og de negative følelsers planet. Han har fået alle imod sig og blev sat af holdet mod Brøndby, der så vandt kampen mod et meget tamt Randers-mandskab. Han har desuden to andre udfordrende konjunktioner i horoskopet, der gør, at han nok snart vælger at stoppe, i første omgang som anfører, det har andre besluttet, men det sidste ord er ikke sagt i den sag. Progressive Merkur står sammen med Pluto – endnu en henvisning til dramaet. Og Solen står sammen med Saturn. Han skal meget snart træffe et valg à la Maze, men her kan valget blive truffet for ham, da han er en del af et hold.
Men hvad med Borring, der har tabt alt for sin eks? Ja, han er født på den udfordrende dato den 4. januar og har derfor i de seneste to år haft Pluto i spænding til Solen, som alle andre, der er født på denne dato, uanset årstal.  Neptun tun er utroskabens planet, og den har han også haft besøg af, idet den har passeret hans Mars (energi, mandighed). Han har derfor været både Neptun- og Pluto-ramt, og det er også noget der virkelig kan mærkes. Begge aspekter er dog ved at slutte af, så jeg vil tro, at han får lov at blive hørt først. Han vil have størst sympati af de to, så hvis han ikke selv vælger at skride fra det hele, så er det ham, der får lov at blive, hvad der også vil være bedst for klubben, da Kellers spændinger ikke stopper foreløbig.
Dette betyder ikke, at han ikke kan blive i klubben, men at han vil få det svært og være i risiko for skader. Som astrocoach vil jeg derfor anbefale at satse på Borring, selv om det sikkert ikke er det ledelsesmæssige standpunkt. Ingen kommentarer:

Send en kommentar