mandag den 21. marts 2016

Serien om spændinger hos topidrætsfolk


Klaus Bruun Jørgensens nedtur
Kvindehåndboldlandsholdets nye træner er Klaus Bruun Jørgensen, som er født den 3. april 1974 og derfor i lighed med alle andre, der er født den dato, har Pluto i spænding til Solen, hvis han ellers er født sidst på døgnet – ellers er den dato ved at være færdig med denne spænding, som står for princippet: Højt at flyve, dybt at falde. Han havde succes som herrehåndboldtræner, men kvinderne synes han at have noget sværere ved at ordne/tackle. De har lige misset kvalifikationen til OL til sommer, og det er noget af en nedtur, ligesom de seneste mesterskaber også var det. Vi endte uden for de hold, der kvalificerede sig direkte til OL og måtte tage til takke med kvalifikationsspillet, som vi altså nu har tabt, oven i købet på en noget ynkelig måde, især i den ene kamp mod Montenegro, hvor vi gik helt ned og var helt væk med et svidende nederlag til følge. Det gik bedre i returkampen, men det blev stadig til et nederlag, selv om det var lidt mindre. Lige nu har han den progressive Merkur i spænding til Neptun, og så er det svært at få ting i den fysiske verden til at fungere. Og det er muligt, at den progressive Måne (det feminine) netop nu udløser spændingen mellem Merkur og Neptun. Nu er der kaldt til en slags krisemøde med Ulrik Wilbek, så må vi håbe, at det kan hjælpe på fremtidens håndboldlandshold, som bliver overhalet af flere og flere nationer i denne tid. Der er vist ikke andet for end at kopiere Norges måde at gøre tingene på. Ellers kommer vi til at halte endnu længere bagud.
Bruun Jørgensen må hente noget af sin power og fremdrift frem igen, så det ikke smitter af på holdet, der totalt manglede attitude mod Montenegro – og der var ellers det mindste, man kunne forlang i en så vigtig kamp. Nu var det i stedet et usikkert hold, hvor flere nærmest spillede som i de lavere serier.

André Rømer fra FCM
Denne normalt ret sikre spiller fra 18. juli 1993 gik helt med i udekampen mod Manchester U. Han spilede meget usikkert og var skyld i flere mål. Det er Saturn og Uranus, der driller ham i denne tid, hvor han sammen med Pione Sisto spiller på et FCM-hold, der har meget svært ved at finde de gamle takter frem. De internationale kampe har slidt hårdt på holdet, som ret sikkert ikke genvinder det danske mesterskab. Læs om dette i status på superligaen, der kommer på senere.

Transit Saturn er her i spænding til både Venus og Mars, og det giver usikkerhed til tilbageholdende. Han forsøger at dække op, men det lykkes ikke, som det plejer for det ellers så store talent. Det værste er, at han i de næste par år har udsigt til uro og stress, måske også en skade. Uranus og Pluto udløser hans stærke spænding mellem Merkur, Solen, Uranus og Neptun, og det er en sej omgang, som på grund af Pluto godt kan tage 4-6 år, før den er overstået. Det kommer til at koste en del op- og nedture. Måske bliver han solgt til en klub i udlandet, hvor succesen vil blive svær at opnå.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar