torsdag den 17. marts 2016

Efimova - karantæne på livstid?


Endnu et eksempel på en person inden for topidræt – her: svømning – der har problemet i ”transithallen”. Efimova er firdobbelt verdensmester i brystsvømning og er danske Rikke Møller Pedersens værste rival. Nu viser det sig, at hun måske har snydt sig til verdensmesterskaberne gennem brug af det forbudte stof meldonium, som også fældede tennisspilleren Maria Sharapova, som vi også har skrevet om i serien om udfordrende horoskoper hos topidrætsfolk. Der vil sikkert komme yderligere en stribe russere, der bliver knaldet på dette stod, som blev forbudt fra 1. januar 2016. Der er allerede gået over 100 i fælden i alt, og mange af dem er russere.

Astrologisk set er det efter bogen, at hun kunne løbe ind i problemer. Hun er født med dopingplaneten Neptun stående sammen med Uranus. Begge er de i spænding til en anden konjunktion, nemlig Månen og Solen, som står i det præsterende og energifyldte Vædderens tegn. Hun er født den 3. april 1992 og har derfor i lighed med alle andre født på denne dato, uanset årstal, lige været igennem en transit Pluto i spænding til hendes Sol og Måne - altså den har udløst den dobbelte konjunktions-spænding! Det er ikke småting, men det betyder ikke automatisk at man ikke kan blive verdensmester, men at det bliver svært uden at betale en pris for det ud over træningsindsatsen. Det kan fx være brug af doping eller at resultaterne går ud over privatlivet. I maj 2014 fik hun karantæne for brug af anabole steroider. På det tidspunkt begyndte hendes Pluto-spænding til Solen, og dermed også Månen, som vi dog ikke ved hvor præcis står på grund af manglende fødselstidspunkt. Men den er helt sikkert i konjunktion med Solen; vi ved bare ikke, hvor nøjagtig konjunktionen er.

Ud over Pluto har Uranus også udløst den dobbelte konjunktions-spænding, og trængslerne er ikke forbi, for Pluto bliver først helt færdig med sit arbejde om 2-3 år. Så det er sandsynligt, at der venter hende en livstidskarantæne. Alternativet er astrologisk set, at hun holder op med at dope sig og opdager, at hun så bliver dårligere og ikke kan genvinde sine verdensmesterskaber. Det kan enten bringe hende ud i et nyt dopingeventyr eller til et karrierestop. Pluto er den mest kompromisløse af alle planeter, så hun står over for et enten/eller - livstidskarantæne eller ej.


Næste år er Saturn i spænding til Venus i Fiskene, og det er heller ikke godt for hendes resultater, især fordi hun er svømmer (Fiskenes tegn), så hendes karriere ER altså i overhængende fare for at skulle indstilles, i hvert fald på det for hende normale niveau.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar