tirsdag den 15. marts 2016

Efterlysning af topidrætsfolk


PS. Hvis du har en person inden for topidræt, som du gerne vil have set nærmere på astrologisk, så indsendt navnet på vedkommende til: astrologi@astrologihuset.dk


Marco Pantani
Det kan både handle om succes og nedtur i fortid og fremtid. Den næste i rækken bliver cykelrytteren Marco Pantani, der blev pillet ud af Giroen den 5. juni 1999 på et tidspunkt, hvor han førte løbet med kun ganske få etaper tilbage - officielt fordi han blev afsløret for doping (Neptun). Nu afslører en lydfil, at han måske slet ikke var dopet, men at der var mafiaen, der havde fiflet med blodprøverne. Pantani blev kaldt for ”Piraten” eller ”Den lille elefant”, og han blev født den 13. januar 1970. Da han blev pillet ud af giroen, udløstes han Jupiter/Saturn-spænding af netop dopingplaneten Neptun, som dog også står for fifleri, hemmeligheder, løgne og alt der forgår bag kulisserne. Da han dør i 2004, var Saturn i spænding til Uranus (pludselige begivenheder). Transit Pluto (mafia) var i spænding til hans Mars (voldsomme beslutninger og begivenheder). Astrologisk set er det derfor muligt, at mafiaen har været inde i billedet.
Pantani fik en nedtur efter udelukkelsen, både privat og sportsligt. Nedturen kulminerede med hans selvmord på et hotelværelse i Rimini den 14. februar 2004. Han skulle have taget en overdosis af et mix mellem kokain og medicin.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar