onsdag den 23. marts 2016

Den 10. terroristDen eneste overlevende terrorist (den såkaldt tiende terrorist) fra terrorangrebene i Paris den 13. november 2015, som blev fanget i Bruxelles i den 18. marts 2016, og som efterfølgende har indrømmet, at han havde fortrudt sit forehavende om at udløse sit bombebælte i Paris den 13. november 2015 og i stedet havde smidt det i en skraldespand og flygtet til Bruxelles for at gemme sig ved hjælp af hans venner i nærheden af det sted, hvor hans mor bor. Abdeslam er født den 15.9. 1989.
Det er i dag kommet frem, at han havde forbindelser med de to terrorister, som udløste bomberne i lufthavnen i Bruxelles i går den 22. marts og antageligvis, var det nok også meningen, at han selv endnu engang skulle forsøge som selvmordsbomber ved terroraktionerne den 22. marts i Bruxelles-Zaventem, hvis han ikke denne gang var blevet fanget fire dage forinden. Derfor forlyder det nu fra pålidelige kilder, at han er blevet fyret af IS (som har taget ansvaret for begge terroraktioner) for arbejdsvægring og som ansat selvmordsbomber, da han ved begge terrorangreb er mislykkedes sit forehavende om at skulle dræbe flest mulige mennesker og selv dø som martyr og dermed misse chancen for at få de 72 jomfruer, som skulle vente på ham i "hans himmel".
Astrologisk set har Abdeslam i denne tid flotte transitter, der nok har forhindret ham i at ville dø i Paris i 2015. Disse transitter er der stadig, men den er gal med progressionerne. Her er Merkur lige gået ind i Vægten og er i spænding til Uranus (pludselige begivenheder). Uranus har fat i både Jupiter, Saturn og Neptun i en spænding, som nu udløses, så nu gik den ikke længere!
De fine aspekter har altså både gjort det svært at finde ham efter Paris-terroren og friholdt han fra at dø i Bruxelles – men til gengæld måtte han finde sig i at blive fundet og anholdt på grund af en detalje med en større pizzaordre.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar