onsdag den 23. marts 2016

Neptunsk katasrrofe


Neptun står får film og kunst, og den er i spænding i Danmarks-horoskopet. Derfor har vi tidligere skrevet her på bloggen, at nu vanker der ikke flere store, internationale priser til danske spillefilm (men måske nok til enkeltpersoner) i denne omgang.

Men ikke nok med det; nu har det vist sig, at en prominent advokat har svindlet sig til millioner af kroner på filmverdenens bekostning. En sag, der har rystet både advokat- og kulturverdenen. Det handler om landets største advokatfirma med speciale i ophavsret, Johan Schlüter, som gik ned med et brag af dimensioner, at datterselskabet Registrering Danmark i Slagelse formentlig har svindlet film- og tv-producenterne for et beløb på langt over 100 millioner kroner.


Johan Schlüter er født den 18. juni 1944 og har derfor besøg af film-, kunst- og svindelplaneten Neptun. Den er i spænding til hans Merkur/Uranus-konjunktion i Tvillingerne. Samtidig er den progressive Mars (arbejde, energi) i spænding til skæbneplaneten Saturn og udløser dennes spænding til Neptun! Dette er stærke sager og kan vælte mange omkuld, store som små, medmindre man kigger i sit horoskop i god tid inden og tager sine astrologiske og praktiske forholdsregler. Dette er naturligvis ingen decideret garanti mod udfordringer, men det kan hjælpe i mange tilfælde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar