søndag den 27. marts 2016

PS. Vi forsøger at få illustrationerne sat på, på trods af de tekniske udfordringer.

INDHOLD:

Den Levende Astrologilinje åben i påsken
Ny bog af Eske Willerslev om det spirituelle
Medicinsk astrologi i fremgang – vigtig antikvarisk bog
Den medicinske seer
Lær astrologi med astroterninger – som tarotkort
Transformationsspillet
25 års artikler kan købes enkeltvis
Følg AstrologiHuset på Facebook
Ugen, der kommerGolgatha-hændelsen
Et muligt nyt verdensbillede
Martinus og den ny verdensmoral
Anker Jørgensen gået over
Den 10. terrorist
Neptunsk katastrofe
Terror i Bruxelles
Ugehoroskoper for alle tegn

Den levende Astrologilinje åben i hele påskeugen

Vil du have en minitydning af dit horoskop af Karl Aage Jensen, kan det (også) klares i påsken ved at overføre startgebyret på 100 kr. på mobile pay: 28110545. Det koster 10 kr. i minuttet, og så afregner vi det nøjagtige beløb efter samtalen. Mod et ekstra gebyr på 50 kr. kan samtalen optages på en lydfil, der tilsendes, når den endelige afregning er sket via mobile pay. Vi ringer op, så husk at oplyse telefonnummer. Er du i tvivl om noget, så indtal en besked på 36450545, som aflyttes konstant – eller mail på: astrologi@astrologihuset.dk

 

Ny bog af Eske Willerslev om det spirituelle

Nu er der kommet endnu en fantastisk bog fra en af verdens mest fremtrædende videnskabsmænd – og den største her til lands – nemlig Eske Willerslev. Han har bl.a. via genforskning bevist, hvor de nordamerikanske indianere kom fra. Han er meget åben over for det spirituelle og har nu skrevet en bog, der handler om dette i forhold til videnskaben: Historien om det hele. Køb den på www.astroshop.dk.


Astrologi, sundhed og helbred – væsentlig bog fra antikvariatet
Vi har et enkelt eksemplar af Robert Carl Janskys fantastiske bog om et aktuelt emne: Astrology, Nutrition & Health til 160 kr. Vi har også fået de ret sjældne bøger Se din aura (90 kr.) samt Chakrabogen (150 kr.). De kan reserveres på astrologi@astrologihuset.dk

Den medicinske seer
Anthony William
385 sider, 329,95 kr.
Det Blå Hus
Her har vi den nye Edgar Cayce, som også blev kaldt for den sovende profet, fordi han fik sine informationer om folks helbred og andet, mens han var i en slags sovende tilstand. Dette er dog ikke tilfældet med Anthony William, som synes at arbejde på næste samme måde som Cayce. Det er der nu kommet en bog om, som i den amerikanske udgave fra efteråret 2015 er blevet en international bestseller og er udkommet indtil videre i 18 lande. William kan tune ind på folks helbredstilstand og vejlede dem i, hvordan de kan blive raske. Han fortæller her sin personlige historie og kommer ind på, hvordan han som 4-årig blev kontaktet af Gud. Han fik her den gave at kunne se de bagvedliggende årsager til folks sygdomme og andre lidelser.
I bogen gennemgår han en lang række sygdomme som fx fibromyalgi, sklerose, depression, autoimmune sugdomme og tarmsygdomme. Bogen er spækket med informationer, umiddelbart brugbare råd om behandlinger, kosttilskud og kost generelt. Vi får også serveret gode cases, som vidner om hans ekstraordinære evner. Det er en bog ud over det sædvanlige, og den appellerer til, at andre clairvoyante tager tråden op og specialiserer sig på dette væsentlige område. Måtte vi anbefale det som fast undervisningsområde på clairvoyanceskolerne? Der er i den grad brug for disse specielle evner.
Bogen kan forudbestilles på www.astroshop.dk
 

                                   

Astroterninger – som at lægge tarotkort

Lær astrologiske grundprincipper på en sjov og nem måde! Man siger sit spørgsmål, og så bruger man den store, danske manual til at tolke svarene, som man efterhånden selv lærer at give. Normalpris 169 kr.

http://astroshop.dk/catalogsearch/result/?q=astrodice

 

Transformationsspillet fra Findhorn

Spillet kan vare i flere dage, da man kommer meget dybt i et terapiforløb med medspillerne. Man kan derfor gå ind og ud af dette fantastiske spil, som kun findes på engelsk. Normal pris 499,00 kr.

http://astroshop.dk/catalogsearch/result/?q=trans

 

Artikler fra næsten 25 år kan købes enkeltvis

Astrologimagasinet HOROSKOPET har 25-års jubilæum til næste år, og det giver anledning til fornyelse.

Det er nu muligt at købe enkelte artikler, og der har været skrevet om stort set alt inden for astrologi. Bestil en liste over det hele, inkl. artikler i HOROSKOPETS forgænger, Galaxen. Send en mail på astrologi@astrologihuset.dk

Så modtager du fortegnelse og bestillingsvejledning.

For mere information, ring 36450545

 

Følg AstrologiHusets blog på Facebook

Vi har påbegyndt en ny service, hvor du kan følge AstrologiHusets blog på Facebook. Vi lægger bl.a. de daglige aspekter med kommentarer på Facebook, så du kan følge dem hver dag, uanset hvor tidligt du står op! Kig forbi på Facebook!

 

Ugen, der kommer 12

Vi nævnte i sidste uge det T-kvadrat, der mere eller mindre vil være på himlen i flere måneder, og som er begyndt at røre på sig. Og så er Venus ikke helt ude af T-kvadratet til Saturn og Jupiter, selv om det er under aftagende. Neptun er også med i løjerne. T-kvadratet med Venus virker stadig lidt i begyndelsen af ugen og kan påvirke økonomi og værdi i lidt negativ retning. Til gengæld er Mars fra Skytten i gang med at overtage Venus´ rolle. Den er på vej op til Saturn, men forinden tager den fat i spændingen til Neptun, og på grund af retrograditet varer denne spænding i flere måneder. Derfor er det af stor vigtighed for dem, der vil starte nye projekter op i den kommende tid, at man er meget varsom med at få styret uden om de værste af udfordringerne. Kommunikationen er en udfordring på grund af Merkurs spænding til Pluto og Uranus, især i ugens første dage. Se evt. også under onsdag og torsdag nedenfor. I weekenden er det rimeligt igen, da Månen harmoniserer spændinger, som også er på retræte.

 

MANDAG

Kl. 6.46 går Månen ind i Skytten i et par dage, og dette giver et behov for højt humør og optimisme. Dette tilsættes i aften et heftigt temperament, hvor mange kan blive trætte efterfølgende, da Månen udløser Mars´ spænding til Neptun, som giver behov for ro – hvad mange ikke får, da der hele tiden er noget at se til. Det kan derfor være svært at falde i søvn - eller få nok søvn. Mange vil derfor gerne sove længe i morgen tidlig, hvad nogle sikkert kan, men de fleste har arbejdsdag og må se, om de kan komme op til tiden.

 

TIRSDAG

Midt på dagen står Månen flot til kommunikationsplaneten Merkur, som kræver klar tale, hvilket godt kan bliver noget af en udfordring. Næsten samtidig står Månen i spænding til overdrivelsernes planet, Jupiter, og lidt efter igen går den hen over Saturn, som kan dræne mange for energi, da denne er i spænding til både Jupiter og Neptun, og delvis også til Venus. Om aftenen er der lykkeligvis en harmoni til Uranus, og det hjælper på tingene. Men generelt er det en ret krævende dag, hvor de fleste har brug for ekstra hvile.

 

ONSDAG

Kl. 17.45 går Månen ind i Stenbukken, og nu melder hverdagen sig for alvor for de fleste med ansvarlighed og disciplin – og alle de kedelige, men meget vigtige, ritualer, som man skal igennem hver eneste dag. I dag er Merkur i spænding til Pluto helt eksakt, og det gør, at man bør udtrykke sig klar og tydeligt, og helst ikke med for megen kommanderen eller direkte modvilje. Man kan meget let gå forkert af hinanden nu og få sagt ting, man fortryder efterfølgende, men som man ikke vil trække tilbage i situationen. Derfor kan man let komme til at træde andre for nær.

 

TORSDAG

I dag står Merkur i eksakt spænding til Uranus, så der er en ret udfordrende uge for trafik og kommunikation samt aftaler og kontrakter. Det er virkelig vigtigt, at man er klar i mælet – og i pennen, hvad der dog ikke altid er lige let. Der kan komme mange diskussioner ud af disse aspekter, og ingen er ret meget for at give sig. Så vælg dine kampe med omhu nu – måske især om eftermiddagen, hvor Månen er i spænding til Solen. Så går det nok lidt bedre midt på dagen, hvor Månen står godt til fredelige Neptun – og om aftenen, hvor Månen harmonerer flot med humorplaneten Jupiter, så kan man bedre grine lidt ad tingene.

 

FREDAG

Nu har vi den 1. april, men det er desværre ikke nogen aprilsnar, når jeg skriver, at det er en dag, hvor der meget let kan opstå disharmoni eller misforståelser, især når der er følelser indblandet. Fra tidligt på dagen og til hen over middag udløser Månen spændingen mellem Merkur og Uranus, og dermed også til Pluto, og det kan gøre ugens spændinger heftige i dag også. Dog hjælper det meget, når vi når hen sidst på eftermiddagen, hvor Månen står godt til den fredelige og harmoniske Venus – og så kan der klinkes skår og hygges.

 

LØRDAG

Nu falder der lidt harmoni over tingene, selv om man skal huske på det, der står i indledningen. Kl. 2.37 går Månen ind i Vandbæreren og giver et par dage med behov for frihed og originalitet. Sidst på eftermiddagen står Månen flot til energiplaneten Mars, så her kan mange få en del fra hånden.

 

SØNDAG

Dagen begynder med Månens harmoni med roens og tålmodighedens Saturn. Derfor har mange behov for at gå stille og roligt i gang med dagen, men midt på dagen er der mere gang i tingene, da Månen står i harmoni med Uranus og sætter ekstra fokus på frihed og gruppeaktiviteter, evt. sammen med venner eller på klubbasis.

 

Golgatha-hændelsen – af Lars Thomsen Mikkelsen

Det er velkendt, at vi med påsken markerer, at Kristus døde. Hvorfor bør vi ikke dyrke jord og planter i det biodynamiske påskefredag og –lørdag? Det er dog så længe siden. Mange har, så vidt jeg forstår, vist, at dyrkning på de dage har uheldige konsekvenser.

Der er altså ikke alene tale om en gammel historie, men om realiteter som stadig foregår i den virkelige verden nu. Men hvad der egentligt dybere set skete i påsken i år 33, det er stadig helt ukendt for de fleste. Vi kan ikke læse om dette i de vedtagne kirkelige skrifter.

Kristus kom fra Solen og steg ned til menneskene. I dåben overlod mennesket Jesus sin krop inkl. livslegemet og astrallegemet til det guddommelige væsen Kristus. Eller sagt på anden måde: Jesus’ jeg/ånd forlod sin krop, så der blev plads til Kristus’ ånd i stedet for.

Mange har gennem tiderne i det skjulte vidst om dette, men det måtte ikke fortælles åbent. Blavatsky (1831-1891, født i Ukraine og død i London) gik åbent ud med det. Rudolf Steiner (1861-1925) gjorde senere det samme. Han er min bedste kilde.

Hen imod vor tidsregning blev forholdene for os mennesker mere forhærdede. Det kunne ikke fortsætte på den måde, da menneskeheden ikke ville kunne udføre deres planlagte opgaver om at udvikle sig til det 10. hierarki langt ude i fremtiden.

Derfor lod Kristus sig frivilligt tage bolig i et menneske og lide en menneskelig død. Sagen er den, at Kristus stadig er ganske forbundet med vor klode og alt på den, herunder os, hvis vi tillader det.

I de store træk skete der noget helt nyt, da Kristus døde. Det blev et vendepunkt i menneskehedens liv. Der skete store praktiske ændringer, som jeg ikke vil komme ind på her. Steiner har talt rigtig meget om alt dette.

Når Judith von Halle blev stigmatiseret på en langfredag (2004), så er det et af de mange tegn på, at påskekræfterne stadig væk er helt aktuelle og nuværende. Og det vil de være, så længe jordkloden eksisterer. Jeg vil være med jer alle dage, som Kristus sagde. Man taler fx om, at Jorden er Kristus’ krop.

 

Et muligt nyt verdensbillede for planetsystemet - af Lars T. Mikkelsen

For nogen er det måske bekendt, at Rudolf Steiner har givet udtryk for, at Solen og Jorden bevæger sig i 8-talsformede baner i rummet. For de fleste, er det en uforståelig, teoretisk påstand. Da jeg længe havde arbejdet med astrologi og helt fra ung af med astronomi, så pirrede denne påstand mit væsen, da jeg for første gang hørte om den.

I praksis har vi kunnet styre rumfartøjer til eller tæt forbi planeterne. Teknisk synes det altså endeligt bevist, at vi fuldt ud kender indretningen og bevægelserne i vort Solsystem. Den nærliggende slutning er, at her er altså et område, hvor Steiner kunne have taget fejl.

Hvad kan man gøre, når naturvidenskabsmanden i én siger, at her tog Steiner fejl, og når hjertet i én ”siger”, at han ikke gjorde det? Ja, det bliver individuelt. Men jeg valgte at finde frem til noget kildemateriale, nemlig den såkaldte 3. naturvidenskabelige foredragsrække af Steiner. Den kunne kun lånes på tysk, og jeg gik i gang. Senere har jeg fundet ud af at Svend Krogh i Århus-gruppen har oversat hele dette kæmpeværk til dansk i en privat udgave.

I Foredragene går Steiner som sædvanligt meget grundigt til værks. Ellipser, parabler, hyperbler osv. bliver gennemgået matematisk og billedligt på en måde, som må kunne være en indlysende klar hjælp for enhver gymnasieelev. I blandt disse geometriske figurer kommer vi også frem til den såkaldte lemniskat (sløjfeformet kurve, red.). Den er matematisk defineret ved en simpel formel, og geometrisk er den 8-talsformet, ikke helt rund, men noget flad for enderne.

Men Steiner giver jo sjældent de endelige færdige løsninger. Vi skal selv tænke videre, eksperimentere. Guddommelige, færdige løsninger, som ligger over vort bevidsthedsniveau, kan vi dårligt stille noget op med. Jeg stirrede på hans skitseagtige tegninger, hvor planeterne tilsyneladende alle bevæger sig i lemniskater. Fascinerende, men totalt uforståeligt for mig.

Nogle gange ærgrer vi os også over, at Steiner ikke gav os endnu flere praktiske løsninger. Bare han dog lige var blevet spurgt om det og det… Men her oplevede jeg virkelig ens magtesløshed, ved at stå over for en ”færdig” løsning. Nåh ja, du skal ikke tænke på det sådan konkret fysisk, sagde nogen til mig. Der er sikkert noget æterisk, oversanseligt, sagde de.

Men det var ikke nok for mig. Steiner har utvetydigt sagt fx, at Månens bane står vinkelret på Solens bane. Stenografifejl? Nej, næppe. Men vi ”ved” da, at baneplanet Jord – Måne næsten falder sammen med Jord–Sol-planet (Ekliptika). Det kan vi jo ”se” på stjernehimlen.

Steiner siger lige så bombastisk, at Solens og Jordens baner er lemniskater, og hverken Solen er systemets centrum (som nutiden mener), eller Jorden er det, som grækerne mente. Begge dele er lige forkerte eller rigtige – om man vil.

Steiner sagde videre, at Solen og Jorden bevæger sig med stor hast gennem rummet, og gør det på en sådan måde, at Jorden to gange om året passerer et sted, hvor Solen tidligere har været til stede. Egypterne følte dette, og holdt to store årstidsfester i de dage.

Jeg tegnede, og jeg spekulerede - og var ved at opgive det hele. Det her gik ud over mine evner. ”Tilfældigt” tog jeg det så ind i mine meditationer, og så skete der noget. I den rolige bevidsthedstilstand begyndte jeg at forstå en mulighed. Det lykkedes mig at arbejde mig frem til et billede.

Nu er den rummelige 3. dimension så uhyre svær for os mennesker at forstå, hvis det bare bliver lidt indviklet. Selv relativt enkle bevægelser mellem linjer, planer og kugler bliver hurtigt svære at overskue. Så derfor frem med pap og saks og klip banerne for Solen og Jorden ud i pap. Sæt dem sammen og indsæt dem i meditationen. Nej, det duede ikke. Men jo, hvis nu jeg vender baneplaner sådan, anderledes, så går det jo.

En fantastisk oplevelse. Jeg ved stadig ikke, om den er rigtig, men den er i hvert fald teoretisk mulig. Og jeg håber, at den er så enkel, at det må være mig muligt at give dig den samme indsigt på følgende måde:

Efterfølgende ser du lemniskatkurven. Klip sådanne 2 kurver ud i pap. I praksis klipper du rundt langs den ydre rand, og du kan stå med ”8-tallet” i hånden. Nu må ”8-tallet” ikke gå over på midten, men levn en firkant i midten, som forsøgt antydet stiplet.

Tegn tallene fra 1 til 8 ind som vist på begge ”8-taller” i næste figur. Start med 1 til venstre i midten. Dernæst opad til 2 på første top, 3 nede i krydset osv. rundt. Det ene 8-tal er Solens bane, og det andet Jordens bane. Inde i midterfirkanterne klipper du lodret en revne ind til centrum. På den ene nedenfra og på den anden ovenfra.


Nu kan du koble banerne sammen, idet begge baneplader holdes lodret ”stående” på bordet, og den med slids forneden sættes oven i den andens slids, så det får fælles centrum, og så skal de stå vinkelret på hinanden.

Senere fandt jeg den efterfølgende figur i en tysk bog. Den udtrykker præcist mine egne tanker. Jordens bane er beskygget. Solens er uden skygge.

 Og nu kommer så den operation, der kan gøre det sandsynligt/muligt for dig at indse, at dette er en reel mulighed. Tag en blyant e.l., helst med en længde svarende til din afstand mellem de to 2-taller på hver kurve foroven. Lad blyantspidsen hele tiden pege mod Jorden, som hvis Solen pegende skinner på Jorden.

Bevæg så blyanten langs 8-tals-kurverne fra punkterne 2-2, videre til punkterne 3-3 osv.

Hvad er der sket, når blyanten har bevæget sig forbi alle tallene og er nået tilbage til startstillingen? Den har bevæget sig ned (til 4), op (til 6), ned (til 8) og op til 2-2 igen.

Blyanten har hele tiden været vandret, men har samtidig drejet sig 1 gang rundt. Men det ”vandrette” plan (ekliptika) indeholdende Jord og Sol har forskudt sig først ned og så op igen op til startplanen. Klip det ud, så er det ikke så indviklet, som det ser ud med skrevne ord.

Alt er relativt, sagde Einstein. Hvis du anser Jorden for centrum, så ser det ud, som om Solen kredser om Jorden. Og omvendt hvis Solen sættes som centrum. Begge dele er lige rigtige.

Ekliptika (baneplanen Jord-Sol) bevæger sig ifølge dette op og ned. Skulle man ikke kunne måle det? Jo, det vil jeg mene, men man ser ikke efter noget, man ikke har tænkt på.

Man kan også se Solen og Jordens bevægelser på en helt anden måde. I løbet af et år udfører hvert legeme en dobbeltsvingning, dels en ”vandret” svingning fra side til side og tilbage igen (hver varende et ½ år) og dels samtidig 2 dobbeltsvingninger ”lodret”. Sådanne svingninger er velkendte i mange sammenhænge på andre områder.

Hvad så med den såkaldte tyngdekraft? Dertil siger Steiner et sted, at denne kraft slet ikke er det, som vi tror i naturvidenskaben. Han har ikke sagt mere, så endnu en gåde for os. Der er meget, vi ikke ved, og der er megen misforstået ”overtro”.

 

MARTINUS  og  den  NY  VERDENSMORAL          

Ole Therkelsen

3.9: En mægtig religiøs forkyndelse om Kristi læres endelige sejr er bestemt til at skulle udgå fra Danmark

Nostradamus (egl. Michel de Nostre-Dame) var en fransk læge, astrolog og seer af jødisk afstamning, som levede i tiden 1503-1566. I tusind firlinjede vers inddelt i ti centurier nedskrev han en lang række profetier og forudsigelser om Europas fremtid i de næste 500 år, som han havde oplevet i form af visioner eller åbenbaringer. Den danske direktør, ingeniørkaptajn C.S. Billenstein (1860-1952) har skrevet bogen Opklaringen af Nostradamus Profetier, som han udgav på eget forlag, Vejlesøvej, Holte. Forordet blev afsluttet den 25. august 1920, altså kun 7 mdr. før Martinus fik kosmisk bevidsthed i marts 1921. Herunder citeres de første linjer fra bogens indledning.

          Billenstein: “Man har altid betragtet Nostradamus’ profetier som en mærkelig og hemmelighedsfuld bog og været forberedt på, at den ville bringe overraskelser. Der findes forskellige udtalelser i profetierne, der nødvendigvis måtte tydes i den retning, men at det skulle være deres bestemmelse at bringe verden en mægtig religiøs forkyndelse om Kristi læres endelige sejr, at denne var bestemt til at skulle fremkomme i året 1920, og at det ved profetiernes fremkomst har været bestemt, at denne først skulle forkyndes i vort gamle, danske fædreland, alt dette er sikkert langt over, hvad selv den dristigste fantasi ville have formået at forestille sig.” (Opklaringen af Nostradamus Profetier, side 9).

[...]

3.11: Kristi læres endelige sejr - kristendommens fuldkommengørelse

Billensteins ord, om at der fra Danmark skulle udgå en mægtig religiøs forkyndelse, der ville føre til “Kristi læres endelige sejr”, er meget interessante set i relation til Martinus’ egen formulering om “kristendommens fuldkommengørelse”. Ved sine visioner i påsken 1921 blev Martinus dagsbevidst i, at hans liv var blevet indviet til at fuldkommengøre kristendommen ved logiske og videnskabelige analyser i en ny åndsvidenskab. (Se stk. 1.7).

                      Martinus skriver desuden: “Den første del af denne kosmiske oplevelsestilstand var en direkte kristusvision, der viste mig, at kristendommens guddommelige lys i sin videreførelse og kærlighedsstruktur ved mig skulle åbenbares for menneskeheden. […] Jeg skulle i denne min fysiske inkarnation føre den højeste viden, den fortsatte kristendom, det evige lys, alkærligheden, “Guds billede” frem for den jordiske menneskehed. […]

                      Men nu er tiden inde, hvor menneskene begynder at hungre efter den i sin tid tilbageholdte og afbrudte Jesu Kristi guddommelige videns åbenbaring. Og det var denne viden, der nu skulle intellektualiseres og blive en fornyelse og basis for kristendommens verdensmission som livsfundament for den nu begyndende ny verdensepoke. Og det var denne kristendommens intellektualisering og fornyelse, der igennem kosmisk bevidsthed blev gjort mig begribelig og overført til mig at skulle udføre.” (Den Intellektualiserede Kristendom, stk. 2).

[...]

3.13: Den ny lov eller den ny tro

På en måde er Nostradamus, pyramiderne og Martinus også forenet i Martinus’ dagligstue. Martinus havde pyramiderne på væggen og Billensteins bog om Nostradamus i sin lille bogsamling. (Martinus fik i tidens løb en del bøger som gave).

                      Martinus var især meget glad for Billensteins kapitel om “den nye tro”, der skulle udgå fra Danmark. Billenstein oversætter det franske ord “loi” med “tro” i stedet for “lov”. Hvis det skulle vise hen til Martinus Åndsvidenskab, ville den direkte oversættelse “den nye lov” være den perfekte betegnelse. Åndsvidenskaben afdækker nemlig de evige love og kosmiske principper bag al livsudfoldelse.

                      Billenstein: “Der skal komme en ny lov, hvorved forstås en ny tro, som vil stille os i et naturligere og mere personligt forhold til Gud, og som vil simplificere gudsdyrkelsen.” (ONP side 154).

                      I Nostradamus’ vers VIII.66 optræder udtrykket “den afdødes skrift”, der kunne lede tanken hen på, at Martinus’ værk først efter hans bortgang vil blive opdaget – offentligt og internationalt.

                      I Billensteins oversættelse lyder verset: “Når den afdødes skrift er bleven fundet, når den gamle cave à lampe, er bleven befriet for sit dække, når loven er blevet prøvet af kongen og den ulpanske fyrste, kommer kongehuset og føreren under glasuren.” (ONP side 154).

                      Det kunne jo tolkes derhen, at når Martinus’ værk engang i fremtiden bliver kendt, og det skjulte lys bliver afdækket, vil det få den højeste anerkendelse.

                      I forbindelse med et vers om religiøse skikke (vers V.16) skal lige nævnes, at Nostradamus skriver, at den sabæiske besynderlighed at brænde de døde menneskelegemer til aske vil ophøre. (ONP side 163). (Se kap. 10 om balsamering).    

PS: Ligesom i 1921 falder skærtorsdag her 95 år senere på den 24. marts – dagen for Martinus´ kosmiske fødsel. Onsdag den 23. marts 1921 var der fuldmåne, hvad der OGSÅ var i år den 23. marts. Dog ikke kl. 21.00, men midt på dagen.

 

Anker Jørgensen har forladt det fysiske liv

Anker Jørgensen har forladt det fysiske liv og er draget til de evige arbejdsmarker. Han kan nu holde en velfortjent frokostpause.

Anker Jørgensen var Jens Otto Krags "opfindelse" som ny formand for S og statsminister. Han afløste særdeles overraskende Krag efter EF-afstemningen i 1972 og blev på én gang den mest udskældte og den mest populære politiker, Danmark har haft i nyere tid. Han overlevede både jordskredsvalget i 1973 og oliekriserne, Han var den sidste vaskeægte arbejder, der har stået i spidsen for S, og han var statsminister i sammenlagt 8 år. Han måtte gå af, fordi det ikke lykkedes ham at få opbakning til at nedbringe landets gæld, da økonomien nærmede sig afgrunden.. Han overlod statsministerposten til Poul Schlüter, som satte sig i sadlen i næsten 11 år den 10. september 1982, så vidt jeg husker præcis den samme dag, som det løbske missil fra fregatten Olfert Fischer ramte et sommerhusområde på Sjællands Odde.

 

Horoskopet

Anker Jørgensen var født den 13. juli 1922 kl. 3.57 i København. Han havde MC i Fiskene, det sociale og idealistiske tegn, og med oprørsplaneten Uranus tæt på MC i harmoni med både Solen og Pluto i Krebsen – altså en mand med karisma på sin helt egen måde. 

Det sociale og idealistiske aspekt i Ankers liv står også skarpt tegnet med 3 planeter i 12. hus: Solen, Merkur og Pluto, som på den måde blev bundet sammen til trods for, at de står med 10 graders mellemrum imellem sig. Månen står i Fiskene i harmoni med Merkur i 12. hus. Fiske-planeten Neptun står i økonomihuset (2. hus) i harmoni med Jupiter og Mars, så han var også på det økonomiske område meget social og kæmpede den lille mands kamp. 

I de seneste år gik den progressive Sol og Merkur i spænding til hans progressive Mars i Stenbukken, og det har sat ekstra gang i aldringsprocessen. Han kom på plejehjem, hvor han også var meget populær, men nu er han altså bukket under for alderens ubønhørlige fremadskridende. Progressive Saturn (alder, at ældes) var også nået op i spændingen til Pluto (død). Hvad angår transitter, var han også hårdt ramt i den senere tid. Uranus spændte Solen op, og det gjorde Pluto dermed også. Og transit Neptun i 9. hus (lange rejser) stod i spænding til Mars i Skytten (også lange rejser) tæt på 6. husspids (fysisk helbred). Det har altså længe stået klart, at Danmarks Ankers liv lakkede mod enden, og den 20. marts 2016 fik det ende på det fysiske plan, men nu går rejsen mod et nyt liv om forhåbentlig ikke særligt længe, efter et ophold i den åndelige verden. Han får nu i en tid en slags frokostpause, før det går løs med aktiviteterne igen.

Tak for alt det, du gav, kære Anker, og lys og lykke på din rejse! 

 

Den 10. terrorist

Den eneste overlevende terrorist (den såkaldt tiende terrorist) fra terrorangrebene i Paris den 13. november 2015 blev fanget i Bruxelles den 18. marts 2016. Han har efterfølgende indrømmet, at han havde fortrudt sit forehavende om at udløse sit bombebælte i Paris den 13. november 2015. I stedet havde han smidt det i en skraldespand og flygtede til Bruxelles for at gemme sig ved hjælp af sine venner i nærheden af det sted, hvor hans mor bor. Abdeslam er født den 15. september 1989.

Det er i dag kommet frem, at han havde forbindelser med de to terrorister, som udløste bomberne i lufthavnen i Bruxelles i går den 22. marts, og antageligvis var det nok også meningen, at han selv endnu engang skulle forsøge som selvmordsbomber ved terroraktionerne den 22. marts i Bruxelles-Zaventem, hvis han ikke denne gang var blevet fanget fire dage forinden. Derfor forlyder det nu fra pålidelige kilder, at han er blevet fyret af IS (som har taget ansvaret for begge terroraktioner) for arbejdsvægring og som ansat selvmordsbomber, da han ved begge terrorangreb er mislykkedes med sit forehavende om at skulle dræbe flest mulige mennesker og selv dø som martyr, missede han chancen for at få de 72 jomfruer, som skulle vente på ham i "hans himmel".

Astrologisk set har Abdeslam i denne tid flotte transitter, der nok har forhindret ham i at ville dø i Paris i 2015. Disse transitter er der stadig, men den er gal med progressionerne. Her er Merkur lige gået ind i Vægten og er i spænding til Uranus (pludselige begivenheder). Uranus har fat i både Jupiter, Saturn og Neptun i en spænding, som nu udløses, så nu gik den ikke længere!

De fine aspekter har altså både gjort det svært at finde ham efter Paris-terroren og friholdt han fra at dø i Bruxelles – men til gengæld måtte han finde sig i at blive fundet og anholdt på grund af en detalje med en større pizzaordre.

 

Neptunsk katastrofe

Neptun står for film og kunst, og den er i spænding i Danmarks-horoskopet. Derfor har vi tidligere skrevet her på bloggen, at nu vanker der ikke flere store, internationale priser til danske spillefilm (men måske nok til enkeltpersoner) i denne omgang.

Men ikke nok med det; nu har det vist sig, at en prominent advokat har svindlet sig til millioner af kroner på filmverdenens bekostning. En sag, der har rystet både advokat- og kulturverdenen. Det handler om landets største advokatfirma med speciale i ophavsret, Johan Schlüter, som gik ned med et brag af dimensioner. Datterselskabet Registrering Danmark i Slagelse har formentlig svindlet film- og tv-producenterne for et beløb på langt over 100 millioner kroner.

Johan Schlüter er født den 18. juni 1944 og har derfor besøg af film-, kunst- og svindelplaneten Neptun. Den er i spænding til hans Merkur/Uranus-konjunktion i Tvillingerne. Samtidig er den progressive Mars (arbejde, energi) i spænding til skæbneplaneten Saturn og udløser dennes spænding til Neptun! Dette er stærke sager og kan vælte mange omkuld, store som små, medmindre man kigger i sit horoskop i god tid inden og tager sine astrologiske og praktiske forholdsregler. Dette er naturligvis ingen decideret garanti mod udfordringer, men det kan hjælpe i mange tilfælde.

 

Terror i Bruxelles

MC står tæt på Pluto, som står for både mord og selvmord, og Pluto hersker over DC (andre mennesker). Både Pluto og MC står i spænding til Uranus i 12. hus i Vædderen, hvis hersker Mars står i 7. hus (andre mennesker). Månen står sammen med Jupiter i spænding til skæbneplaneten Saturn i 8. hus. Både Saturn og Mars (voldsomhed, våben, ammunition) er i spænding til Venus/Neptun-konjunktionen i 11. hus (venner, kammerater), men på kanten af 12. hus. Når Uranus også er inde i billedet, er der tale om en gruppe, som har samarbejde og koordineret angrebene.

Med hele 3 planeter i 12. hus og Saturn i 8. hus, bliver det noget af en opgave at få overblik over de skyldige, men det kan næsten ikke være andet end Islamisk Stat.

 

UGEHOROSKOP uge 13 - 2016 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk

 

VÆDDER

Du er ikke kedelig at være i nærheden af. Der sker noget, og du er ikke bange for at tage en chance. Er du studerende, eller skal du lære nye ting, er du fokuseret og hurtig til at forstå. Du kan sætte endnu mere positiv fokus på kærligheden, snart sker der noget spændende.

PS: Det er ikke alt, du skal fortælle til andre.

TYR

Der er stor fokus på samarbejde, men desværre ikke på den positive måde. Pas på med at være for fastlåst i dine holdninger; du kommer meget længere med diplomati. Ugen er bedst til refleksion og til at planlægge fremadrettet. Brug tid med din partner, og lyt til dennes gode råd.

PS: Du har brug for ro.

TVILLING

Gør gerne status for at få styr på dine tanker og dine fremtidige mål. Du vil måske finde ud af, hvorfor nogle ting ikke virker for dig. Du trives med mennesker, der er aktive, udadvendte og som inspirerer dig. Det er en god ide, hvis du er selektiv med dit selskab og dine opgaver.

PS: Brug tid sammen med gode venner.

KREBS

En meget spændende uge venter dig, når det kommer til job og karriere. Du kan få et interessant jobtilbud, som vil være svært at sige nej til, spændende nye muligheder åbner sig for dig. Jo mere aktiv og arbejdsom, jo større succes får du, så tag fat og få tingene til at ske.

PS: Du vil få held med projekter i din bolig.

LØVE

Mange døre vil åben sig for dig i denne uge, og du behøver ikke at gøre ret meget for at opnå succes. Du skal stort set bare vælge, hvad du gerne vil. Du er hurtig til at opfange og lære nye ting. Du kaster dig også gerne ud i sjove arrangementer, hvor der sker noget.

PS: Pas lidt på dine penge, du fristes meget let.

JOMFRU

Du vil opleve, at andre står i vejen for det, du gerne vil opnå. Der er ikke så meget, du kan gøre ved det, du må være tålmodig. Du har det bedst, når du selv kan bestemme, og derfor arbejder du også bedst alene. Der er udfordringer i dit parforhold, der er beslutninger, der skal træffes.

PS: Der sker noget uventet.

VÆGT

En spændende uge venter, hvor du vil møde mange spændende mennesker. Nye venskaber opstår, og du kan udvide dit netværk. Du har dog også brug for tid til det nære, bolig og familie, hvor din opmærksomhed kræves. Hold dig lidt tilbage i det daglige, påtag dig ikke nye opgaver.

PS: Vær åben og udadvendt.

SKORPION

Vær gerne impulsiv og sig ja til noget, du ellers ikke ville kaste dig ud i. Inspiration og ideer til nye projekter kommer, når du mindst venter det, og du vil få succes med det, du kaster dig ud i. Det er op til dig, om du ønsker at være udadvendt eller bare tage dig af det nære.

PS: Du har mange gode ressourcer.

SKYTTE

Du kan nu træffe beslutninger, som vil præge dig lang tid fremover. Du vil opleve, at du får mange muligheder serveret, og du bør bestemt kaste dig ud i dem og se, hvor de fører dig hen. Du er god til at strukturere både dig selv og dit arbejde, og du vil træffe gode beslutninger.

PS: Du kan vælge at skifte kurs.

STENBUK

Du kan med held bruge tid på indretning eller ændringer i din bolig. Det er en god ide, at du sørger for, at du får familien med på dine ideer. Du holder af at være hjemme, men det bliver bestemt ikke kedeligt af den grund. Vær gerne impulsiv og inviter venner på middag.

PS: Du må gerne være lidt egoistisk.

I

VANDBÆRER

Gode venner og samarbejde med andre betyder meget for dig lige nu. Du har brug for at blive inspireret og for frihed til at gå dine egne veje, og der skal ske noget. Du skal nok få samlet det hele, så du kan få det, som du ønsker. Dit energiniveau er højt, så du får ingen problemer.

PS: Tiden er god til at lægge nye planer.

FISK

Mange nye muligheder vil åbne sig for dig, når det kommer til job og karriere. Du vil også få succes med de projekter, du starter. Der er dog nogle bump på vejen, det er nemlig ikke alle, der er til at stole på. Du må dog indstille dig på, at du vil møde modstand og forsinkelser.

PS: Du kan få et spændende jobtilbud.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar