mandag den 1. juli 2013


Dagens syner
 
Dagen er fyldt af to energier. Den ene handler om økonomi og aftaler. Det er ikke i dag , at man skal investere eller man skal sætte alt på et bræt. Men energien  holder kun de næste par dage. Så man skal ikke foretage sig noget drastisk, men bare holde sig fra de store investeringer.

Den anden energi  handler om fordybelse. Det er energi, der kommer til at ligge et stykke tid. En meget selvudviklende energi, der medfører, at mange  vil udvikle sig gennem selvfordybelse, f.eks. gennem meditation. At finde sin "kefi" (det er græsk og betyder sjæl eller indre personlighed). Det vil for alle være godt at få talt ud om sit liv og fortælle sin historie og sætte det hele i perspektiv. Så få gang i optagelserne: find kamera eller båndoptager frem og få din historie foreviget i al fremtid. Det vil dine efterkommere sætte umådelig stor pris på. 

På verdensplan medfører den lidt urolige, at aftaler bliver svære at indgå på den gode eller rigtige måde, hvor helheden er med.  

Moder jord har også for alvor bevæget sig ind i sin sommercyklus. Det betyder en vekslen mellem meget stærk hede og meget vand. Det gælder hele kloden.  

Kærligst
Kirsten Brun
Den røde tråd
29230425
dintraad@live.dk

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar