tirsdag den 16. juli 2013

Ny information om Touren, doping m.v.


Touren – flere informationer

Jeg har nu været i gang med at finde mulige fødselstider for nogle af de førende ryttere – et stort arbejde, men det vil forklare en del mere om, hvorfor det går, som det går. Jeg begik jo den fejl, at jeg lagde horoskoper uden fødselstider op de 10 af eksperter bedømt som favoritter mi klassementet (de 10 første). Og så rangerede jeg ud fra dette, hvad der naturligvis er helt galt – og flere er enten udgået eller faldet uhjælpeligt tilbage. Det forsøger jeg at råde bod på nu med en ekstra indsats her.

Froome og doping – plus andre syndere
Han ser ud til at være dobbelt Tvilling med Mars meget tæt på AC. Han er astrologisk set ikke dopet og kører sejren hjem, som jeg også skrev inden løbet startede. Det ser straks værre ud fra næste forår og halvandet år frem derfra. Her får han besøg af Neptun (doping, sygdom, svaghedstegn, skadet) og skal passe meget på skader, overtræning m.m. Kroppen bliver MEGET slidt næste år, men måske når han lige at forsøge at forsvare sejren fra i år. Det kan sagtens gå ham som Wiggins i sidste års Tour, hvor HAN havde et uharmonisk horoskop, men vandt alligevel, netop på grund af Froome. Og Wiggins er end ikke med i år, netop på grund af det uharmoniske horoskop, der stadig huserer. Næste år der det måske Porte, der må tage slæbet, hvis han da ikke har skiftet hold til den tid.

Det er altså ikke doping, men en ganske usædvanlig sportsmand, vi har i Froome, i hvert fald i år. Derimod skrev vi her tidligere om at mange atleter ville snart blive taget for doping, og blækket var næsten ikke tørt, før det skete. Fem fremtrædende jamaicanske sprintere er gået i fælden. Og desværre skrev vi også for et par uger siden om Kristoffer Haris horoskop, at det ikke ville gå så godt til ungdoms-OL, og han har lige måtte melde fra på grund af en skade.  Men heldigvis ser Froome fin ud, men næste år er det noget andet.

Om Froome vinder får vi i realiteten svaret på i dag eller senest i morgen.


Contador
Han er Skytte med AC i Skorpionen (6.12.82 i Madrid). AC står nu på Uranus, så han vil finde på de mest vanvittige og originale ting for at slå Froome af pinden, pog han vil høste stor ros derfor. Men han når det bare ikke. Han vil dig satse hele butikken og være helt ligeglad med den andenplads, han ligger til. Nu skal der ske noget, og det må også gerne være sjovt, samtidig med, at det bliver meget hårdt.


Cavendish

Han er kun med her for at se på, hvorfor han ikke har været så god, som han plejer. Dels skrev vi, før løbsstart om Kittels fine horoskop og Sagans tilsvarende spændingsfyldte ditto, der dog ikke automatisk betyder, at man ikke kan vinde en enkelt etape eller tage en pointtrøje, men man opnår bare mindre end vanligt – eller end håbet.  Men Cavendish ser ud til at have Neptun i spænding til et ellers meget fint horoskop. Men det forklarer svingningerne.

 Rodriques

Han har som tidligere beskrevet et meget flot horoskop generelt. Men han ser ud til at være født lige omkring kl. 18.00 i Spanien, og det er mindre godt, for så er Uranus og Pluto i spænding til AC. Derfor når han ikke den podieplads, vi ellers havde stillet ham i udsigt. Han må nøjes med en lidt mere ydmyg placering længere nede i klassementet.

Valverde

Han er sakket uhjælpeligt bagud, især på en etape i sidste uge, hvor det gik helt galt. Troede på plads i top 4 til ham, og det viser der sig at være gode astrologiske grunde til. Han er dobbelt Tvilling som Froome, men AC står i begyndelse af tegnet sammen med Solen, og så er Neptun i spænding til den, og det giver svingninger, især fordi MC også er i spænding til Neptun, og næste år tager den Mars, så han er faktisk en af dem der skal passe virkelig på, at doping fælden ikke klapper. Måske skyldes nedturen i år, at han ikke turde tage sin dope denne gang?

Fuglen

Hvad angår Fuglsang beskrev vi hans mange Saturn aspekter. Planeten hersker i Stenbukken, som står for fornuft, tålmod – og klatring i bjerge. Det havde jeg ikke lige taget ”højde” for heller, så måske sniger han sig lige med i klassementet, de 10 første. Og med lidt held holder han sin 7. plads, det vil vi også blive meget klogere på i dag og i morgen.

Dopingspøgelset

Der vil dukke et par dopingdagen frem i forbindelse med årets Tour, men det er spørgsmålet, om det ikke bliver efter afslutningen.

Dette var, hvad det var muligt at nå efter nogle timers arbejde. Jeg håber at nå mere forskning, før afslutningen og vender i så fald tilbage. Har du spørgsmål, så send dem til astrologi@astrologihuset.dk – så sætter jeg svaret på bloggen her.

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar