søndag den 7. juli 2013

Kommentarer 28


Kommentarer 28

 

  1. Information og tilbud – herunder Nyt fra humorafdelingen
  2. Ugen, der kommer
  3. Ugens synes af Kirsten Brun
  4. Egypten
  5. Landbruget og Pluto
  6. Planlagte indslag i ugens løb, Flyulykke, togulykke og Berlingske koncernens storhed og fald

 

Information og tilbud

 

Planlagte indslag på bloggen

Vi vil lægge horoskoperne tog flyulykken i San Francisco og togulykken i Canada på i ugens løb. Der vil komme et større indlæg om Snowden og spionage i det hele taget – en af de ting, der er forsaget af Pluto gennem Stenbukken. Det er jo kommet frem, at USA har ofretaget omfattende spionage mod vennerne i EU.  

 

Udvidet jobansøgningskursus i AstrologiHuset

Er du jobsøgende og er gået i stå i processen, er dette minikursus måske noget for dig. Kurset kan bringe dig et skridt nærmere målet.

Vi gennemgår den røde tråd i hele processen fra din ansøgning til jobsamtaleteknik, samtaleforberedelse og fokus på samtalen. Efterfølgende får du gratis opfølgning med rådgiveren inden for 4 uger, hvor du hjælpes positivt videre på vejen. Der er et begrænset antal pladser.

Scandinavian Service Academy afholder minikurset mandag den 15. juli kl. 09.00-13.00 i AstrologiHuset. Pris: 625,00 kr.

Tilmelding senest 10. juli på dette link. Eventuelle spørgsmål besvares af Wendy Werner Semmelroth på 60 10 48 16.

 

Ugehoroskoperne

Lykke holder ferie i 3 ugen: 29, 30 og 31. Derfor må du ”nøjes” med dagens syner (direkte på bloggen), ugens syner og ugen, der kommer. Abonnerer du på HOROSKOPET får du alle aspekter hver dag over hele 6 sider. Husk, du kan tjene penge på at abonnere på dette magasin, da du som ny abonnent får tre gratis horoskoper og 20% på stort set alle varer i butikken, også de i forvejen nedsatte.

 

Lær astrologi gennem terningspil!

Vi forhandler et terningspil, som er ret fantastisk. Ud over at underholde, kan man lære en del af astrologiens grundbegreber gennem spillet!

Vi har udarbejdet en omfattende dansk manuel, som følger med. Normalpris 199 kr., sommerpris 139,00 kr.

 

Houlbergs småbøger om stjernetegnene – ideelle gaveidéer

Claus Houlberg har forfattet nogle fantastiske småbøger om hvert stjernetegn. Normal pris er 68 kr., sommerpris 20 kr. stk.

Betaling kan overføres til regnr. 3679 konto 1057 8590

 

Ugen, der kommer

Merkur går stadig baglæns og hæmmer kommunikationen lidt. Men der er meget fine aspekter, især midt på ugen, hvor man sagtens kan starte projekter op med et fint resultat. Der er nymåne mandag ca. kl. 9.00, hvilket giver nye begyndelser. Solen og Merkur er i eksakt konjunktion sidst på tirsdagen. Og Mars skifter til Krebsen den 13. juli 2013 kl. ca. 13.00! Det giver endnu mere fokus på familielivet og nærheden. Saturn går direkte mandag. Det bliver lettere med ansvar og pligter. Venus står eksakt til Uranus mandag. Læs mere herunder.

 

MANDAG

Kl. 07.11 står Saturn stationær og begynder langsomt sin direkte bevægelse, og det har gunstig indflydelse på ansvarlighed og forpligtelser. Nymånen er eksakt ca. kl. 9.00 og begunstiger nye initiativer og begyndelser. Først på døgnet står Venus eksakt gunstigt til Uranus, og det er godt for værdierne: kærlighed og økonomi. Mange vil gerne eksperimentere og nytænke – og i hvert fald ikke gøre alting, som man plejer:

 

TIRSDAG

Månen går ind i Løven kl. 12.48, og så begynder de store armbevægelser, og mange kan lide at være i rampelyset i de næste par dage.

Om aftenen er Månen i spænding til Saturn, og det kan lægge en dæmper på tingene. Det går langsomt, måske endda så trægt, at man ikke kommer ud af stedet. Gå tidligt i seng, ellers kan du være meget træt næste morgen.

Solen står i eksakt konjunktion til Merkur sidst på aften. Merkur er således forbrændt, og da den samtidig går baglæns, kan der være tale om dårlig kommunikation. Pas på, når du laver aftaler, især hvis konjunktionen ramme noget i dit horoskop.

 

ONSDAG

Ca. kl. 13.00 står Månen flot til Uranus og begunstiger originalitet og opfindsomhed. Da Månen står tæt på Venus, bliver den hevet med ind i aspektet, så opfindsomheden også kommer til at omfatte værdier som penge og kærlighed. I parforhold kan de komme en ny glød, som antændes af en gnist. En gunstig dag for nye initiativer. Nogle vil have held med at fri til sin udkårne, andre med nye køb eller investeringer. En meget spændende dag, hvor man dog skal være klar i sin kommunikation på grund af den retrograde Merkur.

 

TORSDAG

En lidt stille dag, men ved 20-tiden står Månen fint til Mars, og det giver en aften med ekstra meget aktivitet og kommunikation. Hold evt. en spontan komsammen, måske omkring en aktivitet som fx en grillaften med nabo eller familie.

 

FREDAG

Kl. 00.12 går Månen ind i Jomfruen og giver et par dagen med fokus på orden og detaljer. Mange vil være meget servicemindede, flittige og praktiske, måske især om formiddagen, hvor Månen danner en drage sammen med Saturn, Neptun og Jupiter, så det kan blive en virkelig spændende dag med mange positive muligheder for mange ting, både privat og jobmæssigt. Nye initiativer vil krones med held. En god arbejdsdag, også selv om du har ferie, for så kan du få lavet noget, du måske har skullet længe. Pludselig er energien der.

 

LØRDAG

Nu er der mange 3-taller. Den 13. juli 2013 kl. 15.22 går Mars ind i Krebsen, hvilket giver mere fokus på nærhed og familieliv. Mange er meget omsorgsfulde og har brug for ro og indre oplevelser. Ca. kl. 6.00 står Månen flot til Merkur og giver fint overensstemmelse mellem følelser og kommunikation/intellekt. Ved 18-tiden står Månen fint til Solen og giver helhed og harmoni, så det bør blive en rigtig harmonisk dag, som kan blive ret romantisk. Man kan altid snakke sig til rette om tingene. I øvrigt ligner dagen lidt den i går, energimæssigt set.

 

SØNDAG

 Kl. 9.41 går Månen ind i Vægten og giver et par dage med fokus på det sociale og partnermæssige. Midt på dagen er Månen dog lige i en stærk spænding til Mars, så temperamenterne kan komme i kog og følelserne kan være meget stærke, så de har behov for udladninger og følelses-anfald. Godt det er søndag. Ca. kl. 18.00 er Månen i spænding til Jupiter, og så vil mange sikkert være lidt for overstadige og overdrive en del – og der vil være en del spontanitet. Der vil være aktivitet, men det er ikke sikkert, der kommer så meget konstruktivt ud af det, hvilket heller ikke gør så meget på en søndag.

 

Ugens syner

Nu er det ferietid, derfor er den fremherskende energi mest præget af dette. Det er mest af alt familie og nærhed, som er i centrum. Det betyder, at det er en uge med gode muligheder for at finde sammen om at hygge sig og give rum til godt samvær. Det er en god uge til at få familien samlet og til at give plads til at nyde hinanden og slappe af.

Der er stadig en smule spænding i kommunikationen, men det betyder ikke så meget nu. Og så er de tekniske problemer, som har fyldt en del i sidste uge, slut. Især problemer med mange former for trafik.

Derfor bliver det en god ferieuge. Tingene vil flyde lettere, især fra midten af ugen. 

På verdensplan bliver det også en stille uge. Mange af verdens problemer ser ud til at løse sig selv. Egypten er nok en undtagelse her.

Det er også en uge med fokus på selvudvikling og fordybelse samt mange oplevelser på et dybere plan.

Det er en uge, hvor nytænkning og nye ideer kommer til udfoldelse. Samtidig er det en lystig og glædelig uge.  

 

Kærligst

Kirsten Brun

Den røde tråd


 

 

Ægyptens præsident indsat

Egypten har fået ny præsident, og det er sket på et eksakt kvadrat mellem Solen og Uranus, som igen er i spænding til Pluto. Og spændingerne sker i hjørnehusene 4., 7. og 10. Det lover ikke godt for stabiliteten, og det kan komme til at gå galt. Militæret skal nok gøre sit for at holde ro med sin magt, men det er spørgsmålet, hvor længe det kan holde med de spændinger. Jeg vil tro, at uroen vender hurtigt tilbage med sådan et horoskop.

Sådan skrev vi kort efter indsættelsen, og det ser foreløbig ud til at holde stik. Jeg vil tro, at der også vil komme uro, selv efter udnævnelsen af den midlertidige præsident.

 

Landbruget og Pluto gennem Stenbukken

Vi har skrevet meget om et landbrug i opbrud. Pluto gennem Stenbukken ændrer i disse år danskernes traditioner og fundamentale værdier. Nu er vi ved at droppe mælken. Ganske vist er faldet stagneret nu, men det rører ikke ved, at vi drikker 40% mindre mælk end i 1970 på grund af øget fedtforskrækkelse. Men her har universet sin del af ansvaret for nedgangen. Mælk er nemlig slet ikke tiltænkt mennesker, men kalve. At det så er en rigtig god erstatning i knaphedstider er noget andet. Selv om man siger, der er krise nu, kan det på ingen måde sammenlignes med den tid, hvor vi levede af landbruget med tilhørende kvægdrift. Det hører med til historien, at dengang var det også den rene mælk lige fra yveret. Nu er der medicinrester i, og den er pasteuriseret og homogeniseret til ukendelighed og er dermed blevet usund. Her hjælper det meget, hvis den er øKOlogisk. Anden mælk er decideret usund, og derfor er der et stigende antal mælkeallergikere. Det er ganske utroligt, at man ikke bare vedtager, at al mælk SKAL være økologisk. Her kommer forbrugerne ind i billedet, og vi vil have billig mælk, så gør det ikke så meget, at den er usund. Og landbrugets interesser spiller også ind. Der foregår en voldsom lobbyvirksomhed, hvorigennem landbruget forsøger at fastholde markedsandele, hovedsageligt på den ikke-økologiske front, så forbrugerne må finde sig i dårlige eller ikke-optimale produkter. En økologisk omstilling er meget enkel, men det vil ikke ske med landbrugets gode vilje. Mange holder fast ved det dårlige, uanset hvad. Men det er her, opbruddet kommer med Plutos vandring gennem landbrugets tegn, Stenbukken (jordtegn). Og jeg vil vædde på, at selv om nedgangen i mælkesalget stagnerer i øjeblikket, vil det snart falde yderligere, fordi det går op for folk, at livet er for kort til dårlig mælk. Og at den kalk og andre vitaminer og mineraler med lethed kan skaffes gennem andre fødevarer. Det kræver blot en kostomlægning, hvad mange vægrer sig ved. Men når realiteterne går op for et stigende antal mennesker, vil salget falde yderligere, ligesom kødproduktionen vil gøre det. Vi er kort sagt inde i en total omkalfatring af vores livsstil og dermed vores forbrug.

Mejeriforeningen kalder mælk for et dansk grundstof, naturligvis i PR-øjemed. Siden stenalderen har vi produceret mælk, men med de mere og mere raffinerede – og dermed unaturlige – produkter stiger antallet af mælkeskeptikere. Hvis man så havde undladt den sygdomsfremkaldende behandling af mælken, så kunne det gå an, men behandlingen sammenhold med, at mælken ikke er beregnet til mennesker - især ikke i vore dage - er en giftig cocktail for landbrugets interesseorganisationer, der er af den holdning, at der drives hetz mod mælken og dermed mod dem. Det kan man måske nok kalde det, men det er en godsindet og konstruktiv hetz, der vil mennesker det godt, og ikke nødvendigvis støtte salget af mælk, men støtte menneskets øgede sundhed. Og her er mælk overhovedet ikke en nødvendighed og kan erstattes at sojamælk eller rismælk, som er særdeles velsmagende, når man har vænnet sig til den anderledes smag. Her har lobbyvirksomhed gennem en meget søgt argumentation forsøgt at så tvivl om, hvorvidt  rismælk har skadelig indvirkning på spædbørn.

Det hele er nu endt med, at vi drikker vand i stedet for mælk, og vi betaler endda gerne mere for vand end for mælk. Det er ikke så let at manipulere med vand som med mælk, og fødevarer er i gang med en udvikling frem mod det enkelte og dermed det naturlige - og ikke fx skummetmælk, som anbefales i stigende grad, på grund af det ringe fedtindhold. Men så er mælken pludselig blevet unaturlig og dermed usund, fordi den er blevet behandlet. Moderne mejeriprodukter er derfor overvejende usunde. Hvad angår skummetmælk er det dog i mild grad, da den ekstra behandling ”kun” handler om at skille fedtet ud.

Landbruget vil nu intensivere kampagnen for at få især kvinder mellem 25 og 40 år til at drikke mælk igen. Det er typisk den gruppe, der er indkøbsansvarlige i familierne. Men de vil helt sikkert være rystende ligeglade, fordi landbrugets interesseorganisationer naturligvis er sælgere lige som bankrådgiveren og mange andre i erhvervslivet. Og når EU rykker ud og siger noget godt om mælk, og det sker også, gør det ikke sagen bedre. Så er netop den gruppe automatisk kritiske.

Så kære landbrug: omlæg frivilligt det hele til økologisk drift, det vil helt sikkert være det eneste, der vil hjælpe jer på længere sigt. Det er muligt, at I gennem en storstilet kampagne kan vinde flere markedsandele, men det vil vise sig at være et forgæves sisyfosarbejde. Vær proaktive i stedet for at være reaktive og tænk nyt. Det er meget, meget enkelt, ligesom fremtiden vil blive det – lidt efter lidt. Men pludselig vil revolutionen vise sig, og så er hele slaget tabt. Det er den afgrund, vores stordriftslandbrug bevæger sig mod, ganske lige som alle andre mastodonter, der ”tromler” hen over befolkningen.

Landbruget mener dog at have set lyset med erkendelsen af, at man ikke har været innovative nok og produceret flere nye, moderne produkter til de kritiske og sundhedshungrende forbrugere. Men det går heller ikke, hvis fornyelse blot foregår på samme masseproducerede måde, som automatisk forringer produkterne. Innovationen skal bevæge sig mod enkelhed, ægthed og naturlighed.

Husk, at Pluto ikke er sådan at spøge med. Den får altid sin vilje til sidst, hvor det enkle og ægte vil sejre. Og det er ikke nogen pointsejr, men en sejr på knockout. Jo før, I indser dette og bliver verdensførende i sundhed, jo bedre og hurtigere vil det gå i den rigtige retning for jer. På med vanten og gør Danmark til et mønsterland af de ægte – og forlad alle falske værdier som stordrift, forædling, kunstgødning, raffinering af fødevarer og pesticider, bare for at nævne nogle eksempler på kunstigheden. Enden på kunstighedens tidsalder er nær, og det store brud vil ske i indeværende århundrede. Vogt jer for, at det ikke bliver et sammenbrud.

Det er ikke godt for landbruget, at folk med ondt i maven meget ofte kan undlade anden behandling end at holde op med at indtage mejeriprodukter. For det er jo ikke kun mælken, det er galt med. Laktose-intolerance vil blive en ”lidelse”, og som ikke er til at få bugt med på anden vis end et totalt mælke- og mejeriprodukt-stop. Dette kan næppe være et ønskescenarie for landbruget, som naturligvis vil gå ind for mere kunstige/unaturlige behandlingsmetoder: At gå til læge for at få medicin mod ens naturlige reaktion på noget unaturligt – og så er vi jo inde i en ond cirkel, som ingen kan være tjent med, tværtimod. Lyt til forbrugernes protester i stedet for at gå i flyverskjul med raffinerede reaktioner på et dalende salg.

Også meget restaurantmad skal ofres i fremtiden. Der vil ikke være brug for eksempelvis den raffinerede del af den nordiske mad, som fås på Michelin-restauranter som Noma, uanset hvor gode råvarer, der anvendes. Men den ægte del af maden vil bestå til evig tid. Det vil sige til den tid, hvor mennesket endeligt bevæger sig ind i en helt ny dimension. Det er virkelig det, der er ved at ske – og det vil forårsage dramatiske ændringer i livet på Jorden. Den jord, som vi i vor tid mishandler på ganske uanstændig vis, der er mindst lige så slem som den værste dyremishandling. Man det hele er forklarligt ud fra, at vi står midt i en stor transformationsproces, individuelt som kollektivt. 

Læs også de andre indslag på bloggen gennem tiden og indslaget i Tænketanken Mikro på www.astrologihuset.dk

Her slår jeg på, at hvis ikke landbruget kender sin besøgelsestid, så vil al jord nødvendigvis bliver overdraget til staten med alle de fordele det giver befolkningen, og dermed til syvende og sidst også landbruget, hvis man ellers tør sige ja til den udvikling, der vil komme, og hvor landmændene lejer jorden af staten på ejerlignende vilkår. Dette kan vise sig at være den bedste og mest effektive landbrugsstøtte, der kan tænkes. Staten er alligevel i gang med at overtage al ubrugeligt jord fra landbruget. Det vil hovedsageligt sige den jord, der er lige omkring vandløb og søer. Det vil koste mange milliarder i erstatning til landbruget, men hvorfor skal staten nøjes med den dårlige jord, når det er mest helhedsorienteret at jorden tilhører os alle, nemlig staten.

 

Kina og landbruget – humor og fakta

Nu vi er ved landbruget, skal det med, at dansk landbrug nu også er ved at etablere industrilandbrug i Kina. Hidtil har det udelukkende været i østlande, mest Polen og Ukraine, hvor man i stigende grad løber ind i udfordringer med lokalbefolkningen, der klager over lugten fra de enorme mastodontfarme, som udleder gylle, der som bekendt ikke lugter godt – præcis som penge nogle gange gør det. Måske især dem, der er indtjent på fx sundhedsskadelig massefremstilling.

Alternativt forslag

Måtte man ydmygt foreslå, at man i stedet for at tjene på de store farme gik over til at tjene på de store barme – og for den sags skyld også de små, som jo giver en hurtigere indtjening. Så kan man selv beslutte, om man ønsker en lille og hurtig indtjening eller en stor og svulmende, men til gengæld en noget mere langsigtet, stabil og sikker indtjening.

Jeg har i tidligere indlæg om dette skrevet, at jeg finder det helt uforståeligt, at mange cafeejere ikke er innovative og slet ikke risikovillige. Nu fremlægger jeg for sidste gang mit fornyelsesforslag, så kan I tage det eller lade være – og jeg etablerer straks en konkurrent – en cafe, der vil give jer baghjul ude fra overhalingsbanen. Mit tidligere meget konkrete forslag her på bloggen anbefalede at bevæge sig væk fra den gammeldags holdning om amme-forbud i visse cafeer. Det er jo både umotiveret og uforklarligt, når man vægrer sig mod ekstra indtjening og derved går glip af nærmest svulmende indtægter.

H.C. Andersen havde mottoet: At rejse er at leve, og han er massivt blevet eksporteret til Kina, som elsker hans digterkunst. Fornyelsen går ud på at lade den eksisterende eksport få følgeskab af ægte modermælk. Men i stedet for at eksportere modermælk i store containere kan vi lige så godt tage skridtet fuldt ud og eksportere hele vores unikke cafekultur til Kina. På den måde fusionerer cafe- og pattekulturen med uanede eksportmuligheder til følge. Dette er en ganske smart løsning på de markedsføringsudfordringer, der vil ligge i at gøre reklame for ægte modermælk – der vil ligge store tabuer gemt i dette.

Og så falder tidspunktet for mit forslag helt optimalt. Måske har kineserne læst bloggen her, for det er netop nu ”in” at drikke modermælk. Det er nemlig kommet frem, at modermælk er virkelig sundt, og så modvirker det stress. Derfor bliver kinesiske kvinder i amme-alderen nu tilbudt op til 15.000 kr. om måneden for at levere modermælk til rige kinesere. Men her må danske kvinder være vågne og hoppe med på vognen, inden det er for sent!

Man kan også rationalisere og markedsføre to forskellige varer samtidig, nemlig modermælk og svinefarme. Måske kunne man gøre det under mottoet: hybridbetegnelsen ”pattegrise”. Og nu er modermælk ikke længere kun til pattebørn, men til stressede, voksne kinesere! Noget af en bombe, må man sige. Nærmest et nytårsknald.

Næste innovative tiltag vil blive forslaget om - hvis mødrene ellers tør tage ”skridtet” - at gæsterne mod ekstra betaling kan bestille selvbetjening, hvor de får lov til selv at patte mælken direkte fra brystet. Det siger sig selv, at der vil blive tale om en klækkelig ekstrabetaling. Men alt sammen er til glæde for cafeejernes pengepung. Det er ganske utroligt, at man vægrer sig ved at tjene flere penge. Man skulle tro, at det var det, det hele gik ud på. Men det er altså en misforståelse af de helt store.

Men jeg vil påstå, at indtjeningen vil stige til orale højder, hvis man turde tage skridtet. Det vil jeg godt lægge patten på bloggen på – begge to endda – at patte er at leve!

Det er som sagt et marked med uanede muligheder, også eksportmæssigt. Det er helt grænseløst, men kun for dem, der kommer først. Det er et vordende marked – nærmest brystvordende

I det tidligere fremsatte forslag foreslog jeg, at danske kvinder i danske cafeer kunne malke mælk ud og sælge det til cafeejeren eller give det i bytte for andre varer.

Også leveringen af modermælken kan ske på innovativ vis. For eksempel kan man opdele portionerne i små, mellem og store portioner og levere varen i en A-, B- eller C-skål. I de tilfælde, hvor kunden er lige ved hånden – en cafegæst, kan mælken tilbydes malket direkte ud i en af de nævnte størrelser.

Den nye betegnelse vil blive en Patte Latte, og før denne dessert bør tilbydes en paté som hovedret. Vi har altså at gøre med en slags dobbeltrevolution – en patte- og en latterevolution. Så har vi en revolution til hvert bryst. Dette fænomen kaldes normalt for bi-lateralt, men nu er det omdøbt til bipatteralt. På den måde bliver der balance i tingene – det bliver både patteralt og latteralt – og derfor faktisk helt Patte Latte-agtigt.

Se, det var en rigtig ammestuehistorie – og en mulig kulturrevolution! En af de vigtigste forandringer, siden formand Mao kom til magten.

Men på falderebet skal det lige med, at lige som komælk er til kalve og ikke til mennesker, så er modermælk til babyer. Men naturligvis kan selv voksne mænd også være pattebørn. Det kan jo godt gå hen at begrænse markedsandelen.

Det var bare det, jeg ville sige. Hej! Og nu har jeg heller ikke mere amme-nition…og så er jeg i øvrigt også lige blevet shanghai´et, så jeg må løbe.

 

 

 

UGEHOROSKOP uge 28 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk


 

VÆDDER
Sørg for ikke at lægge alt for mange planer. Når det kommer til stykket, har du mest af alt lyst til at hygge dig hjemme. I starten af ugen skal der ikke meget til for at slå dig ud af kurs, men du kan men held trække på din partner, der vil være en stor hjælp.
PS: Pas på dig selv.
TYR
Pas særlig meget på med, hvordan du kommunikerer med andre. Både du selv, men også andre, vil være ekstremt følsomme – nærmest overfølsomme. Du skal tænke dig godt om. Vigtige beslutninger, du tager nu, vil få betydelige konsekvenser fremefter.
PS: Begynd ikke på noget nyt.
TVILLING
Tænk over dine værdier og føl efter, hvad der er vigtigt for dig. Du vil få behov for at gøre en lille status. Du vil ikke have let ved at blive enig med andre mennesker, og det kan skabe nogle udfordringer. Du kan få råd af gode venner, når du har brug for det.
PS: Tag et kig på økonomien.
KREBS
Alt kan ske i denne meget aktive uge. Det er vigtigt, at du holder hovedet lidt koldt og bevarer overblikket, hvis du ikke skal opleve dramaer. Mulighederne er der for dig, men det er op til dig, hvad du har lyst til. De kommer nemlig ikke uden omkostninger.
PS: Hvis du vil, så kan du også.
LØVE
En mere tænksom og spirituel periode venter, hvor du får nogle virkelig klare øjeblikke. Du kan gennemskue ting, som tidligere ikke har været lette for dig, og du får behov for at vælge til og vælge fra. Du har brug for tid for dig selv, så du kan samle dine tanker.
PS: Du har et skarpt blik.
JOMFRU
Det er dig, der trækker nærmest hele læsset. Det gælder, når du er sammen med venner, men også med familien. Du kan være træt af, at ingen tager ansvar, men til gengæld er du ikke villig til at give slip på kontrollen. Der bliver mulighed for en hurtig flirt.
PS: Du skal have tid til dig selv.
VÆGT
Stort set alle vil have forventninger til dig i denne uge. Det er dig, der skal finde på og løse tingene. Det bliver ikke helt let, for på jobbet er der problemer, og hjemme er det også lidt problematisk. Du finder ro sammen med gode venner, så sørg for at få arrangeret noget.
PS: Forkæl dig selv.
SKORPION
Skal du ud at rejse, så læg sidste hånd på forberedelserne nu. Det glæder dig nærmest lige så meget at forberede som at tage af sted. Sørg for, at alle er enige, når beslutninger træffes, for ellers får du udfordringer senere. Du vil nyde at lære noget nyt.
PS: Læs en god bog.
SKYTTE
Et par udfordringer ligger foran dig i denne uge. Du kan bruge for mange penge, og det kan få din økonomi til at halte. Samtidig kan det knibe med harmonien i parforholdet. Har du derimod ikke en partner, så kan du møde en, der får jorden til at ryste.
PS: Læg ikke penge ud for nogen.
STENBUK
Du nyder i den grad at bruge tid sammen med gode venner. Du har dog høje krav, for du er bestemt ikke til ligegyldig hyggesnak, der skal være lidt udfordring. Du er hurtig til at få noget fra hånden, men du tænker ikke helt på, hvad slutresultatet skal være.
PS: Tænk på dine mål.
I
VANDBÆRER
Ikke alle kan følge dig, når du fremlægger dine ideer. Du må finde mennesker, du kan arbejde sammen med, som er åbne og også gerne iderige som dig. Du kan møde misundelse, hvilket er ubehageligt, men prøv at lægge det bag dig og lad det ikke holde tilbage.
PS: Slå dig endelig løs.
FISK
Du nyder, at det, du foretager dig, er til gavn for andre. Det er dog ikke alt, at du bør dele. Især dine gode ideer til projekter bør du holde for dig selv. Andre kan finde på at ”snuppe” dem fra dig. Du er særlig kreativ, så find på noget, der inspirerer.
PS: Pas på med, hvad du spiser.

 

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar