mandag den 8. juli 2013


Solstrålehistorie i erhvervslivet

Det er ikke hver dag, man er udsat for så god karma, som vi lige har været det her i AstrologiHuset. Vi sendte for et par år siden bøger til ca. 5.000 kr. fra Astrologisk Boghandel og Antikvariat til udlandet og rykkede modtageren flere gange for betalingen, men uden resultat.

En af vores tidligere lejere i huset, hypnotisør Martin Søndergaard fra www.brydkoden.dk anbefalede os et firma, der hedder www.iBill.dk - som han selv benytter til sit bogholderi. De udskriver automatisk rykkere på alle ikke betalte fakturaer og tager sig også af inkasso. Han anbefalede dem på det varmeste. Og jeg skal love for, at det gav pote. Det tager altid længere tid med udlandet, men den 3. juli 2013 stod alle pengene på kontoen – overført fra det firma, som iBill samarbejder med, hvad inkasso angår, nemlig Transcom og deres meget servicemindede og dynamiske medarbejder, Jimmy Vo. Og der kom ikke yderligere gebyr på end de 300 kr., vi havde betalt for at starte inkassosagen. Det kalder jeg service i storskala til ug med kryds og slange. Og så til den pris, det er virkelig enestående. En stor tak skal lyde til Martin Søndergaard og til Jimmy Vo og hans firma Transcom.

Næste opgave for Martin er at skifte vores internet og telefoner væk fra TDC, hvorved vi sparer næsten halvdelen af de mere end 20.000 kr., vi betaler i dag. Der er virkelig penge at spare, især hvis man har haft den samme udbyder gennem længere tid. 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar