mandag den 1. juli 2013


Fænomenet Kristoffer Hari

Danmark har en af verdens hurtige drenge i den 15-årige Kristoffer Hari, som er født den 23. december 1997, vistnok i Hvidovre. Han har lige slået den danske rekord for sin årgang: 10,53 sekunder for de 100 meter. Det er de hurtigste fødder i hele Europa nogensinde for en 15-årig!

Der er ellers ikke Stenbukkens spidskompetence at være hurtig, men han har sikkert en ”meget hurtig Ascendant”. Vi kender ikke fødselstiden, men han har ingen ANDRE planeter i hverken jord- eller vandtegn. Alle planeter undtagen Solen står i ild- eller luftgen – altså de udadvendte tegn. Det er ret udsædvanligt, men sådan skal det jo også være for en så speciel ung mand.

I hele det næste år har han dog udelukkende spændinger i sit horoskop, hvilket også er meget usædvanligt. I 2014 og frem til midten af 2015 står Pluto i spænding til Saturn. Han bør derfor ikke paces på nogen måde. Så kan han blive slidt fysisk, og udviklingen vil gå i stå. Han skal også passe på skader i den periode. Så en stille og rolig udvikling tilrådes, kære træner og kære far. Kristoffers far har også dyrket atletik og har derfor en finger med i spillet, hvad angår drengens store talent. Han må helst ikke gøre samme fejl som Caroline Wozniackis far. Hun har også haft Saturn-spændinger i lang tid nu. Men først nu indser faderen – som vist ikke læser min blog – at han har fejler og stoppe nu som træner for sin datter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar