torsdag den 11. juli 2013

Swanseas indkøb


Laudrups indkøb

Vi forudså ret præcist, hvordan det ville gå med Laudrups indkøb i efteråret, og vi anbefalede ham dengang at sælge nr. 15 og 18. Dette er vist sket nu, så vidt jeg kan se.

Nu forsøger vi os så igen (læs: mig). De seks nye spillere i den nyindkøbte gruppe er ikke lige så godt et indkøb som det sidste år. Dog ser Shelvey ud til at starte godt, men i foråret 2014 begynder en lidt uheldig to års-periode for ham. Han kan få skader og/eller ønskes solgt til den tid. Det er næsten altid perioder på 1,5-2 år, det handler om, når vi skriver om spillere. Derfor kan de teoretisk set alle lægge godt fra land, men der kommer spændinger hen ad vejen.

Bony har i det næste års tid både Uranus og Pluto-spændinger til hans Mars i Vædderen, og det gør det svært at falde til og få det gode spil frem, i hvert fald kontinuerligt. I efteråret 20+13 kommer Saturn også ind og spænder op. Det gør det ikke bedre. Måske er det private udfordringer, der påvirker hans spil. Han skal holdes væk fra mobning i form af tilråb fra tilskuerne.

Jordi Amat får sin Merkur i Vædderen angrebet af både Uranus og Pluto i det næste års tid. I begyndelsen af 2014 kommer Saturn til i konjunktion med Pluto, her skal han passe godt på skader pg ikke gå ind i hårde tacklinger – og slet ikke selv tackler for hårdt, det kan give en længere karantæne her.

Jose Canas har Neptun i spænding til Solen som alle andre der er født 27. maj, uanset sted og årstal. Det kan også give skader eller manglende spillelyst.

Pozuelo har Uranus og Pluto i spænding til Mars i Vægten, og det udløser Mars-spændinger til hans Uranus/Neptun-konjunktion.

Shelvey ligner er det bedste indkøb, i hvert fald på kort sigt. Men han vil måske også blive præget af den uro, der kan komme i gruppen af nyindkøb. Det bliver en krævende tid for Laudrup at få alle integreret.

Jeg vil senere se på hele holdet og Laudrup, som vi forudsagde ville blive i Swansea i denne omgang. Næste år kommer han til en større klub, sandsynligvis i England. Og derefter er der sandsynlighed for at komme til en europæisk storklub.

 

  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar