onsdag den 17. juli 2013

Fodboldforsøget: Hvordan går Superligaen?


FODBOLDFORSØGET - Superligaen forhåndsstatus set ud fra træner/sportschef og hjælpetræner.

 

Vi forsøger en ny model til prognoser , nemlig at inddrage to personer fra klubberne. Prognoser holder kun for så vidt ingen trænere skiftes, hvilket dog vil være ganske usædvanligt. Der skal altid en ny vurdering til ved trænerskifte.

 

FCK bliver vinder, da både træner og sportschef står fint. Nummer 1

FCN skal nok lidt længere ned end den sædvanlige 2. plads, da både Hjulmand og især Jan Lauersen står skidt. Måske får Hjulmand et andet job – måske i udlandet. Det bliver dog nok til nummer 2 eller 3 som vanligt, mest på grund af de andre holds mangler her i toppen. Måske alligevel nummer 2 i mangel på alternativer.

Randers: Todd har stærke spændinger til Mars, så det bliver meget svært at nå sidste års 3.-plads. Her hjælper det dog, at Thomasberg står flot. Nummer 4.

AaB: Nielsen står fint nu, det er først næste efterår han får udfordringer. Til gengæld står Allan Kuhn rigtig skidt, det er godt han kun er hjælpetræner. Satser mest på Nielsen og en 5.-plads, måske nummer 4.

FCM: Riddersholm har Neptun-spænding, og det er halvskidt. Men Priske står noget værre, og det kan være hjælpetrænerens spændinger, der smitter negativt af på cheftræneren her. Men godt han ikke er cheftræner, Priske. Nummer 7.

Esbjerg: Frederiksen har stærke Mars-spændinger, så temperamentet kan pludselig slå gnister hos den ellers så rolige mand. Michael Pedersen har også en Mars-spænding fra Neptun, så det bliver nok til en placering lidt over midten. Nummer 5.

AGF: Sørensen står rimeligt godt og det samme med sportschef Brian Steen Nielsen, så det må klart blive i bedste halvdel, sikkert nummer 4 eller 5, afhængigt af deres indkøb.

FCV: Pedersen står fint i 2013, men i 2014 begynder det at halte. Det samme for hjælpetræner Michael Hansen. Men mon ikke de lige netop klarer sig fri af nedrykning: Nummer 9 eller 10.

Viborg: Ove Christensen står pænt, og det samme med Frederiksen, hjælpetræneren. De burde nok lige komme fri af nedrykning astrologisk set: Nummer 9. Skal se på indkøbene.

SønderjyskE: Både Søndergaard og Enevoldsen står skidt, så her må være en klar nedrykker: Nummer 11 eller 12.

Brøndby: Thomas Frank står fint i år, men næste år begynder det at halte, så han skal få skrabet flest mulige points sammen i år. Men det er først i foråret (april/maj), det er skidt. Den nye sportschef Per Rud starter med lidt spænding i år, men han kommer igen næste år: Nummer 6 eller 7. Men det er Brøndbys chance, at flere af konkurrenterne halter.

OB: Troels Bech har Uranus og Pluto-spændinger til Venus, så det er i sig selv ikke meget bedre end sidste år. Det bedste er Flemming Povlsen, som har et super horoskop, måske det bedste af alle her, så det burde betyde, at OB havner blandt de første tre-fire.

 

PS Husk, at jeg vender tilbage med en mere præcis bedømmelse, når jeg har fået alle anførernes og de fleste spilleres data.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar