torsdag den 6. februar 2014

Galt igen med PET

PET – nu er den gal igen
To topchefer forlader nu PET, så farcen fortsætter. Vi har tidligere skrevet om Scharf og hans ansættelseshoroskop fra 1.5.07. Begge horoskoper var meget uharmoniske. Den nye chef hedder Jens Madsen, og han tiltrådte på et fuldstændig vildt uharmonisk horoskop den 1.1.14 (tænke bare på 1813-telefonen…). Med et sådant ansættelseshoroskop skal har næst blive hjemsøgt at problemer i en stor del af den tid, han er ansat som chef. Og allerede efter ef måneds tid er der forsvundet to chefer.

Jens Madsen er født den 27. december 1967 i Haslev, tid ukendt. Han her derfor lige været et par år igennem, der har været krævende og turbulente med Pluto og Uranus spændinger. Nu er de forbi og afløst af saturn- og Neptun-spændinger. Saturn står på Venus lige nu, så han en lidt presset af så hurtige exits, og Neptun (hemmeligheder, kaos) er i gang med at spænde Jupiter (lov, jura) op, så det er en lidt hård begyndelse, han får i sit første år på posten.


PET blev stiftet i 1939. Kan nogen finde datoen, vil jeg blive meget glad. Hvis det er den 1. januar, så er sagen helt klar med mange Plutospændinger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar