mandag den 3. februar 2014

Den nye regering – UDVIDET UDGAVE

Den nye regering – UDVIDET UDGAVE

Var det kl. 10.00, at den nye regering var hos dronningen? Håber nogen ved det.
Hvis det viser sig korrekt, hvad jeg tror, så er det et ekstra spændingsbetonet horoskop, fordi hovedakserne udløser den meget stærke spænding og gør den endnu stærkere. Derfor er der nok ikke ret langt til den næste rokade/ store udfordring. Det bliver ikke nemt at få opinionstallene til at gå i den rigtige retning med et sådant horoskop. Dette horoskop viser igen, at regeringen vil tabe næste valg.
Månen er på vej op i spændingen og vil udløse hele spændingskomplekset om 6-10 måneder. I den periode vil der virkelig være rav i den internet i regeringen, og det vil påvirke eksternt også. Det er lige der, der er finanslovforhandlinger, og det bliver en virkelig hård omgang. Enten kommer der i den periode en rokade mere, eller også udskrives der valg – som egentlig lå til først at blive udskrevet næste forår. Det ligner mest en regeringskrise, pog i en sådan udskriver man normalt ikke valg, medmindre man er tvunget til det, for så er man sikker på at tabe. Men regeringen kan blive tvunget til det.
Desuden er Solen uaspekteret, og det giver mangel på gennemslagskraft. Det ligner en mere eller mindre permanet krise frem til næste valg, og med mindst én rokade mere.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar