torsdag den 30. januar 2014

Ugen astrologisk set

Uge 6 astrologisk set

Information og tilbud
Denne gang bliver det et mindre ugebrev på grund af messen. Følg til gengæld med direkte på bloggen i ugens løb (uge 6), hvor der vil blive lagt en del aktuelle indslag direkte på bloggen. Her er linket:
Her kan du også finde de mange indslag, der har været lagt på i de senere år. Det er blevet til en del kommentarer og forudsigelser, må man sige.

Fantastisk Rudolf Steiner dvd med link - rabat
http://dk.fonixmusik.com/dvd_001410

Dette link er en trailer for den nye, fantastiske dvd om Rudolf Steiner og hans lære. Du kan bestille den portofrit leveret ved at overføre 229 kr. på reg.nr. 3679, konto 1057 8590. Du kan også købe den på messen i Falkoner Center (læs herunder) med 20% rabat. Husk, at alle abonnenter ALTID får 20% rabat ved at opgive abonnent nummer.
Lige nu er der både en ny shop og en ny hjemmeside på vej, så der KAN være uregelmæssigheder i overgangsfasen. Sig endelig til, hvis du skulle opdage fejl.

Messe i Falkoner Center
Jeg fik ikke nævnt astrologerne John Finding og Esben junker i søndags, men de kommer også som vanligt og giver deres gode minikonsultationer i astrologi. Desuden er der tilbud om clairvoyance, håndlæsning og tarot.
Husk, at alle abonnenter på Astrologimagasinet HOROSKOPET får alle prøvebehandlinger til halv pris (100 kr., billigst på hele messen). Husk at opgive navn eller abonnementsnummer.
Tegner du nyt abonnement på messen falder der en gaveregn ned over dig. Ud over at spare 100 kr. på hver prøvebehandling/minikonsultation, så får du tre gratis horoskoper (værdi ca. 700 kr., alt efter hvilke slags horoskoper, du vælger). Dem kan du eventuelt bruge som gaver til venner eller familie. Du får også 20% rabat, når du handler i butikken på Østerbro og på www,astroshop.dk – horoskoperne sendes efterfølgende som e-mail.
Desuden får du 20% rabat på personlige konsultationer hos astrolog Karl Aage Jensen. Bestil en oversigt over alle fordelene med et regneeksempel på de omfattende rabatter. 
Håber at se dig på messen. Gå ind på www.daninfo.dk og læs alt om messen med rabatpriser på entreen m.v.

Ugens syner af Kirsten Brun
Ugen igen præget af to meget modsat rettede energier. En, som er en meget fin og rolig, og som handler om det stille i mennesket. Det er en god uge til venskaber, både gamle som nye. Der vil blive en god mulighed for at møde nye mennesker, som vil kunne få en stor betydning, i ens liv. Det er også en god uge til at sætte sig ned og søge indad. Det er en social og skabende energi, som gør, at det nære bliver en langt større del af ens hverdag. Det er en meget spirituel uge, hvor der vil dukke nye vinkler op på, hvor man er på vej hen. Men også en uge, hvor der bliver løst op i mange ting. Mange vil få en aha-oplevelse og lære nyt om sig selv.
Sideløbende hermed er der en meget spændt energi, som præger den store verden. Det har længe i det politiske/offentlige liv handlet om dyneløftning og oprydning. Nu er en ny regeringsrokade i gang. Det bliver ikke den sidste, Helle Thorning kommer til at foretage. Der komme mindst to til i løbet af de næste 6-8 måneder. Det ligger også lidt i kortene, at vi måske alligevel får valg gør tiden. At SF trækker sig er ikke så mærkeligt, men at det kom nu, er før tid. Det betyder, at der rykkes ved hele billedet af regeringens fremtid. Men det er ikke kun herhjemme, det bliver en politisk rodet uge. Der er nye konflikter på vej USA, i Mellemøsten, Ukraine og Rusland. Det bliver et spænde OL, vi går i møde. Der er meget rod omkring begivenheden, og det kan give mange mærkelige oplevelser. Ikke kun uroligheder, det er ikke noget alvorligt på det punkt, men der er mange underliggende energier af protester, som kan påvirke. Det er også et OL, hvor der er mange favoritter, der ikke vinder, og i det hele taget mange overraskelser.
Så det bliver en uge, hvor der er mange modsætninger. Mange vil føle en glæde og en dyb ro, finde sig selv, og så vil vindene rase på det offentlige plan.


Uge 6 astrologisk set
Nu er Venus begyndt at gå den rigtige vej igen set fra Jorden. Den er dog stadig i konjunktion med Pluto og med i en stærk spænding til Jupiter og Uranus. Derfor kommer denne uge også til at stå i økonomisk stampe, hvor aktieindekset ikke rykker sig meget, men måske en lillebitte smule i den rigtige retning. Det er ikke ugen at foretage større investeringer – kun de allernødvendigste. Ellers står den på livrem og seler.

MANDAG
Kl. 5.55 går Månen ind i Vædderen og giver os et par dage med temperament og megen direkte snak – uden omsvøb. Kl. 22.17 står Månen på Uranus, så det kan blive en urolig aften og nat med stress, og det kan blive svært at falde i søvn. Hav baldriandråberne klar og tag en god dosis ved sengetid. Uranus-spændingerne til Pluto og Jupiter udløses i nattens løb.

TIRSDAG
Kl. 5.40 står Månen i spænding til Venus, og det kan tage lidt af kærligheden og romantikken denne morgen. Det retter sig dog hurtigt op, for kl. 8.31 står Månen godt til Solen og skaber harmoni og helhed. Dagtimerne bliver mere harmoniske end på de fleste andre dage i denne uge.

ONSDAG
En af ugens bedste dage. Kl.10.46 går Månen ind i Tyren og giver stabilitet, kvalitet og nydelse i et par dage. Kl. 16.39 står Månen flot til Merkur og giver god kommunikation og hukommelse.
Kl. 18.50 står Månen godt til Neptun, og det giver god intuition, fantasi og kunstneriske udfoldelser. Naturoplevelser vil også være rigtig godt.

TORSDAG
Her har vi ugens højdespringer. Det vælter med harmonier fra Månen, hele 3 stk., og så en enkelte disharmoni.
Kl. 8.35 står Månen godt til Jupiter, så man lægger ud med højt humør og glæde samt humoristisk sans. Kl. 10.00 står Månen godt til Pluto og giver dybde og lidenskab.  Kl. 13.13 står Månen flot til Venus og giver nydelse og kvalitet. Kl. 20.22 står Månen i spænding til Solen og kan medføre følelsesmæssige uoverensstemmelser.
Kl. 22.43 står Merkur stationær og begynder at bevæge sig baglæns set fra Jorden. Der kommer derfor ca. 3 uger, hvor der kan opstå kommunikations- og forståelsesproblemer. Ikke godt til forhandlinger, møder og beslutninger.

FREDAG
En stille dag, som begynder med, at Månen kl. 5.49 er i spænding til Saturn, hvilket giver træghed og nærmest følelseskulde. Dette fortager sig  dog i dagens løb - og især om aftenen, hvor Månen kl. 19.44 går ind i Tvillingerne og giver et par livlige dage, hvor der snakkes en del. Ikke alt er til at forstå, men viljen kan være god nok.

LØRDAG
Kl. 14.56 står Månen godt til Uranus, og det giver nytænkning og frihedstrang – og et behov for at skille sig ud fra flokken. En aktiv lørdag eftermiddag, hvor der konstant kan ske noget nyt.

Søndag
Kl. 12.42 står Månen rigtig godt til Solen, og det giver altid helhed og harmoni. Tingene kører i olie – så meget som de nu kan med de stærke spændinger, der også er til stede.  Kl. 22.08 står Månen godt til Mars, og så er det svært at sove, hvis man går tidligt i seng. Mange kan få meget fra hånden den aften. En rigtig god søndag.

Katastrofal urokkelighed - og SF som forudsagt
Kl. 13.15 den 28.1. begyndte samrådet med Bjarne Corydon. Ikke overraskende blev det til et af de længere. Stort set alle planeter stod i går i kardinale tegn – et par stykke dog i faste. Kun Neptun stod i et af de bevægelige tegn, Fiskene. Så fleksibilitet var absolut en mangelvare, og det er ikke så godt.
Dette faktum sammenholdt med de mange spændinger betyder, at urokkelighed herskede. Dette førte som forudsagt til, at SF forlod regeringen, og at samme regering nu har tabt troværdighed i befolkningen med deraf følgende nedgang i meningsmålingerne til følge. Derfor skal vi ikke vente et valg, selv om SF er gået ud.
Partiet var kommet helt væk fra deres oprindelige grundlag, og som vi så ofte har skrevet, burde de få sig et nyt horoskop, hvis de vil i regering igen – og imens holde sig til at være i opposition, som er deres absolutte spidskompetence med de mange spændinger fra partiets stiftelse i februar 1959.
Her drejer det sig om arvesølvet og det ikke at indgå samarbejde med en bank, der bar en stor andel i finanskrisen for kun ca. 5 år siden – så hurtigt glemmer folk heller ikke. Det må måde S og SF sande.   
Nu må vi se, om det bliver alle ministre, der går over i S og bare fortsætter som ministre, eller det kun bliver næsten alle – de fleste. Og flere af de afgåede topposter vil også følger over i andre partier.

De har set (nord)lyset
En meget stor stigning i økonomien i Arktis er på vej – en tredobling i løbet af de næste to årtier. Et nyt Klondike er under opsejling. Men denne udvikling løber sandsynligvis uden om både Danmark og Grønland. Stigningen i økonomien er skidt for miljøet, hvad de andre arktiske lande er ret ligeglade med. Danmark er dem, der er mindst ligeglade med økonomien lige nu, men interessen kommer sikkert til at stige ret snart. Vi er som altid sent på aftrækkeren, hvilket også fremgik tydeligt, da toget blev sat i gang i Arktisk Råd, men hvor liggestillings- og ferieminister Lene Espersen valgte at tage til Mallorca med familien. O.k., det er helt sikkert styret fra et langt højere sted end både de arktiske lande og økonomiske interesser tilsammen. Det er nemlig ikke meningen, at der skal ske en så massiv udnyttelse af naturens ressourcer, som de arktiske lande generelt lægger op til på grund af grådighed, hvilket er muligt på grund af Jordens overbefolkning og dens luksuslevestandard. Derfor er den danske ”holdning” prisværdig, hvis den ellers er bevidst, men det kan man sagtens have sin tvivl om.
Grønland havde sat sin lid til denne økonomisk udvikling, men det kan se ud, som om det hele kører uden om Grønland, hvis ”udvikling” derved afspores - hvilket der også er en højere mening med i så fald.
Vi har tidligere skrevet om den udvikling, som naturligvis er uundgåelig på grund af netop økonomiske interesser. Vi kan højst håbe, at der vil komme en miljøbevidsthed ind i udviklingen. Lidt kommer der helt sikkert, men så længe man kun laver kassetænkning, så bliver det helt sikkert ikke til tilstrækkelig bevidsthed. Alene det, at udnyttelsen af Jordens ressourcer finder sted, er imod naturens lovmæssigheder, og det vil blive straffet/reguleret på sigt, for kun tåber kæmper mod naturen. Spørgsmålet er udelukkende, hvor meget de kan nå at ødelægge, før skaden bliver uoprettelig.
Derfor er den danske tilbageholdenhed en god ting, og før eller siden vil katastrofer begynde at ske for arbejderne deroppe og for deres nationer. Naturen vil vide at kæmpe imod denne såkaldte udvikling.

Christiania i opløsning
Astrologisk set ligger der noget symbolsk i, at Christiania fra i går lukkede portene for publikum, såvel turister som hashkøbere og -sælgere, der nu har måttet ty til enten at hamstre, hvad mange ifølge pressen har gjort – eller at søge nye ”græsgange”, hvad mange har været nødt til. Nemlig alle dem, der ikke fik hamstret.
Både Uranus (frihed), Neptun (opløsning) og Pluto (transformation) er i spænding til flere planeter i fristadens stiftelseshoroskop. Det vil sige, at udfordringerne er meget store for staden, både den interne struktur og det økonomiske område er under forvandling. Og lukningen i denne uge kunne godt symbolsk betyde, at en enten lukker Christiania forever, eller også kommer den til at se helt anderledes ud, hvad der ikke vil hue flertallet af christianitter, som nok ikke ligefrem synger med på ”Reseppten” i denne uge:  Vi er nitter, christia-nitter! Men udfordringer, DET har de, og det vil komme frem i denne uge, hvor der er mange spændinger generelt på himlen.
Vi må holde øje med, hvornår de når til enighed. Det vil sige, hvornår den hvide røg stiger op fra Fredens Ark. Men se, sådan noget kan godt snyde, lige præcis i forbindelse med Christiania. For der vil sikker slippe en del hvide tågeskyer ud i ugens løb.

Topmøde med Putin
I morgen i Bruxelles er der topmøde mellem Ukraine, Rusland og EU. De to sidstnævnte giver hinanden skylden for blodbadet i Kiev, og tonen forventes at blive hård, selv om Månen stor flot til Neptun, så en vis forståelse vil det nok komme til - fx en aftale om at mødes igen. Her vil Putin helt sikkert foreslå, at de tre parter mødes, så han får mulighed for at demonstrere, at EU bærer skylden for urolighederne.
Topmødet vil blive hårdt og kort. Astrologisk set handler sagen om magt, død og uafhængighed. Ukraine er udsat for russisk magtanvendelse (Pluto) og vil være mere fri (Uranus). Disse to planeter er i spænding til hinanden sammen med Venus (værdier) og Jupiter (vækst). Landet er fanget i en fælde, hvor de er nødt til at danse efter russisk pibe, men de fleste vil helst være frie som i EU.
Vi har tidligere skrevet, at situationen ville eskalere på grund af den store frihedstrang i landets horoskop, og det holder fortsat vand. Og det sidste ord er stadig ikke sagt i den sag.
Astrologisk set er det ikke en god periode at mødes i, men dagen er ud fra de givne forudsætninger ikke den værste. Putin vil nok forholde sig i ro til efter OL i Sotji, der begynder næste fredag, og hvor han også skal være på vagt over for terror. Men han skal nok slå til, når OL er overstået – så bliver situationen yderligere forværret.

Dagens humor
Foreningen af læger, der ringer 1813
Læger uden grænser – de har dannet deres egen fagforening, da ingen andre vil have dem. Den hedder ”Det medicinske Broderskab”.


UGEHOROSKOP uge 6 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
Det eneste du kan regner med er, at du faktisk ikke kan regne med noget. En uforudsigelige uge venter, men der er mange områder, hvor det nu vil gå fremad. Det bliver lettere at nå dine mål, og er du i et forhold, bliver det virkelig passioneret, og er du single, er der spændende muligheder.
PS: Dit parforhold bliver endnu bedre.
TYR
Tag dig tid, når du taler med andre. Misforståelser opstår lettere end ellers, hvis du ikke er omhyggelig og forklarer dig grundigt. Husker du dette, er der en god energi på dit daglige arbejde, og sammen med kollegaer, vil du nå dine mål. Du vil nyde at være lidt kulturel.
PS: Et venskab kan udvikle sig til mere, hvis du vil.
TVILLING
Det bliver nødvendigt for dig at tage et kig på opgaver og projekter, du allerede har afsluttet. Du kan dog hurtigt rette op på småfejl og herefter igen komme videre. Du har en særlig fornemmelse for andre, og du er i stand til til at få det absolut bedste ud af ethvert samarbejde.   
PS: Du kan få en uventet gevinst/indkomst.

KREBS
Du er positiv og ser muligheder, hvor ingen andre kan. Det er dog langt fra alle, der har det som dig, og du kommer til at kæmpe lidt med mere sortseende mennesker. Du holder af, når der sker noget nyt, og du kan ikke vente med at kaste dig over nye projekter og mål.
PS: Hold dig ikke tilbage.
LØVE
Der sker en masse omkring dig i denne uge, og det passer dig virkelig godt, da du kan lide at være aktiv. Du kan støde på udfordringer og uretfærdigheder, som tager lidt tid at få løst, men det kan lade sig gøre. Du møder en, som du virkelig svinger godt med.
PS: Vær åben overfor dem du møder.
JOMFRU
Du skal have tid til at dovne lidt, så læg dit vanlige effektive og arbejdsomme selv lidt til side. Der er fokus på børn, så har du nogle, så brug tid på disse. Din hjælp og vejledning er velkommen, eller nej – nødvendig. Selvom du ikke kan træffe deres beslutninger, kan du støtte og være der.                                                                                                                                              
PS: I denne uge skal du passe lidt på pengene.
VÆGT
Hvad du end kaster dig over, vil du have held med. Du har nemlig masser af energi, og samtidig er du kreativ, så du finder udveje og genveje, og du nyder det. Mennesker du møder vil inspirere og overraske dig. Det bliver bestemt ikke kedeligt, nyd det!
PS: Der er også mulighed for romantik og kærlighed.
SKORPION
En travl uge venter, hvor du har masser af arbejde og andet, du skal tage dig af. Derfor har du ikke det store overskud til også at være aktiv, når du har fri. Det vil skuffe din partner og andre, der har arrangeret noget særligt, og du går glip af meget spændende, så deltag – det giver dig faktisk energi.
PS: Du får gode ideer af at være sammen med andre.
SKYTTE
Alt hvad der har med samarbejde at gøre, vil du have held med. Du arbejder faktisk bedre sammen med andre, end du gør alene i denne uge. Gode venner har spændende planer, og du vil nyde at kaste dig ud i tingene sammen med dem. Der skal ske noget, og det gør der!
PS: Slap også af ind i mellem.
STENBUK
Der er en virkelig god energi, både på hjemmefronten i din bolig og på jobbet. Det du kaster dig ud i, vil du få succes med. Du er nemlig mere heldig end ellers, og der er en god energi omkring dig. Du når langt med de ting, du er passioneret omkring!
PS: Lad være med at bekymre dig så meget!
I
VANDBÆRER
Hvis andre prøver at bestemme over dig eller sætte dig i bås, opstår der problemer. Dette gælder også din partner, så meddel denne, at du har brug for albuerum, således at der ikke opstår gniderier. Du er god til at sætte nye ting i gang, men ellers kommer du også hurtigt til at kede dig.
PS: Det betyder egentlig ikke noget, hvad andre tænker.
FISK
Du er ikke til overfladisk snak og mennesker, der ikke siger dig noget. Du holder af at have dybe, meningsfulde samtaler som giver dig noget at tænke over. Nye steder og nye mennesker inspirerer dig, så overvej om du ikke skal tage lidt væk fra dine vante omgivelser.
PS: Kast dig ud i nye og spændende ting.











Ingen kommentarer:

Send en kommentar