mandag den 20. januar 2014

Tjen på at abonnere

Nye abonnenter på HOROSKOPET – Fantastisk tilbud

Gør en rigtig god handel, hvor du tjener mange hundrede kroner, hvis man udnytter det fulde tilbud. Udnytter man kun en del af det, er der stadig tale om, at alle nye abonnenter enten tjener på handelen, eller i det mindste får et gratis abonnement. Fordelene er fordelt på 3 områder.
Man får for det første 20 % rabat på stort set alt, hvad der sælges i AstrologiHuset, inkl. personlige konsultationer hos astrolog Karl Aage Jensen. Undtaget fra rabat er firmahoroskoper, lokaleleje og nogle enkelte produkter, hvor vores egen rabat kun udgør omkring 15%.
Konsultationer er den dyreste enhed med rabat. Derfor bliver fordelen særlig stor, hvis man bestiller et horoskop med personlig konsultation i tilknytning til abonnementet. Læs mere om dette under Behandlere på www.astrologihuset.dk – her er regnestykket for klienter, som altid betaler 1200 eller 1700 kr.

Hvis der er tale om et fødsels- ELLER et årshoroskop, giver det dette regnestykke:
Pris: 1200 kr.
Rabat 20%: 240 kr.
Rest til betaling: 960 kr.
Man betaler 960 kr. for horoskopet samt 260 kr. for abonnementet, hvis der er tale om papirudgaven. Dette giver i alt 1220 kr., så abonnementet stort set bliver gratis. Hvad angår e-magasinudgaven til 130 kr. årligt bliver den samlede pris for horoskop og abonnement kun 1090 kr. Her tjener på at abonnere. Er der tale om en fuld konsultation med både års- og fødselshoroskop til 1700 kr., er rabatten 340 kr. - altså endnu større fortjeneste.

Hertil kommer disse fordele:
- 20% rabat på personlige konsultationer hos Karl Aage Jensen
- 20% på alt, man køber i butikken, også de varer, der i forvejen er nedsat
- 3 gratis horoskoper efter eget valg, som man kan printe ud bruge som gaver til andre – eller bare videresende dem til modtagerne. Vi kan også sende dem direkte herfra. De tre horoskoper repræsenterer typisk en værdi på ca. 700 kr.

Der kan vælges mellem 4 slags horoskoper:
Årshoroskoper: Normalpris 200 kr., men gratis for nye abonnenter
Fødselshoroskoper: Normalpris 250 kr., men gratis for nye abonnenter
Børnehoroskoper. Normalpris 150 kr., men gratis for nye abonnenter
Parhoroskoper: Normalpris 300 kr., men gratis for nye abonnenter

Man får oven i en gave for hver 100 kr., man køber varer for i butikken. Her regnes konsultationer og abonnementer ikke med. Gaven kan f.eks. være en bog, et prisme, en nøglering, en paraply eller andet. Det er de varer, der står i gangen lige ud for receptionen.

Der er altså tale om et sådant overflødighedshorn, at vi ikke kan give yderligere fordele i form af f.eks. forskudte abonnementer. De vil altid følge kalenderåret, også selv om man først begynder sit abonnement senere på året. Til gengæld får man altid alle de blade udleveret, som er udkommet tidligere i det pågældende år. På den måde er der tale om et reelt årsabonnement. Magasinet bliver ikke forældet som aviser og ugeblade. Artiklerne kan læses årtier senere og alligevel have værdi. Vi sælger stadig en del blade helt tilbage fra 90´erne. Hvis man fx kommer midt på året, får man de to numre med, som er udkommet indtil dette tidspunkt.

Da vi kun udkommer 4 gange om året, giver det ikke mening at køre med halvårsabonnementer eller forskudte abonnementer i det hele taget. Det giver alt for meget administration.
For dem, der gerne vil beholde disse fordele i fremtiden, skal man blot forny sit abonnement, hvilket er muligt, når girokortene udsendes i slutningen af hvert kalenderår.

Med venlig hilsen
Karl Aage Jensen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar