fredag den 10. januar 2014

Det går ski´ galt – og det er ”Merkel-igt”

Tyskerne plejer at være ret gode til at stå på ski, men i den senere tid er det ski´ da gået helt galt. Først væltede den mest populære sportsstjerne i de franske alper og kom meget slemt til skade på en rimelig skjult ”klippetop”. Dernæst var det selveste den tyske forbundskansler, Angela Merkel, der fald og fik en ufuldstændigt hoftebrud, så hun kun kan bevæge sig med krykker og rollator i ca. 3 uger. Hun arbejder dog ufortrødent hjemmefra.
Schumacher har vi lavet horoskopet på tidligere, og han er på vej ind i en Pluto periode som alle, der er født den 3. januar. Men han skal nok overleve, dog desværre nok ikke uden men. Hvad angår Merkel overlever hun også, men ikke politisk ud over den indeværende valgperiode, da hun også er på vej ind i stærke spændinger.

Vi har også hendes fødselstid, og i denne tid er der fine aspekter fra både MC og AC. Til gengæld er Mars i spænding til hendes fødsels-Merkur. Samtidig er transit Saturn (knogler, skelet) i spænding til Pluto hele året, men mest frem til og med Mars, hvor hun skal tage den med ro. Transit Uranus (pludselige hændelser) står i spænding til både Merkur og Jupiter. Og det sammen gælder transit Pluto. Samtidig er Neptun i spænding til hendes Venus fra begyndelsen af 2014, så der er virkelig grund til at være påpasselig i alle handlinger, private som professionelle. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar