søndag den 5. januar 2014

Kommentarer 2

Information og tilbud
Det årlige indslag den 2. januar i Go´ Morgen Danmark er nu lagt på Youtube, hvor du kan se det her:

Gratis prøvenummer af Astrologimagasiner HOROSKOPET –
Red den trykte udgave af magasinet!
Ønsker du et gratis prøvenummer på e-mail, sig meget gerne til på astrologi@astrologihuset.dk
Vi har et stort behov for at få gjort bladet mere kendt med alle de fordele, der ligger i at være ny abonnent, hvor man bl.a. modtager 3 gratis horoskoper til sig selv eller andre – og derved tjener på at abonnere.
Det er ingen hemmelighed, at den trykte presse er i krise, og at man kun kan komme ud af denne gennem en stigning i antallet af abonnenter. Det vil derfor være en stor glæde, hvis du vil sende bladet rundt til alle vennerne med de nødvendige informationer (som også medsendes prøvenummeret).

Telefonkonsultationer med astrolog Karl Aage Jensen
Det har vist sig, at der er et stort behov for at få konsultationer over telefonen, som indtales på en lydfil, der tilsendes efterfølgende. Er du interesseret i dette, så send en mail på astrologi@astrologihuset.dk – Karl Aage Jensens personlige mail.

Stor saltkrystallampe
En meget stor og flot saltkrystallampe er til salg i husets shop for 850 kr. Kom og se den!

Ugen, der kommer - af Kirsten Brun
Ugen har flere rigtig gode energier. Der er både en meget kvindelig energi, som rummer noget meget skabende og følende, samt en meget mandlig energi, som rummer noget meget handlende. Det bliver en uge, hvor der er harmoni imellem de to modsatrettede energier, og det er rigtig godt efter en lidt kaotisk og følelsesladet afslutning på 2013.
Det er i det hele taget et meget skabende og kreativt år, vi er gået ind i – og det føles allerede. Det giver meget mening i forhold til det, som vi kan forvente os: At tingene gøres op og gøres klar i første halvdel af 2014.
Det ses især på den politiske scene. Vi er langt fra færdig med skandalerne og optrævling af forskellige mere eller mindre lyssky affærer. Det bliver især tydeligt i det store opgør om brugen af de offentlige midler, men der er også noget, der går meget tæt på det personlige område.
Det bliver også en uge, hvor det følsomme kommer op til overfladen, men på en stille måde og uden de store konflikter. Det er en god tid at samle sig og starte på noget nyt. Det er en spændene uge på det personlige plan og det enkle liv, hvor vi kan tage fat i balancen mellem det, vi føler, og det vi tænker.


Ugen, der kommer 2
Nu er der ved at ske en opblødning i de stærke spændinger, der var omkring nytår, men noget kan mærkes, især i denne uges begyndelse. Spændingerne får især indflydelse på nye projekter, der startes op. Men er man lidt sensitiv, kan man sagtens mærke, at der er uro – at der ruskes godt op i de gamle, indgroede mønstre og vaner – og vores holdninger og meninger bliver sat på en prøve. Det er Solen, Mars, Jupiter, Uranus og Pluto, der stadig i ugens begyndelse danner et såkaldt storkvadrat, men den er som sagt ikke nær står stærk som ved årsskiftet, hvor både Venus og Merkur også deltog i (nytårs)løjerne.
På bloggen vil der i ugens løb blive lagt en del indlæg ,som blev fravalgt i december – en måned jeg sent vil glemme på grund af enorme arbejdsmængder. Vi har gennemført besparelser i huset, og der har været ekstraordinært mange opgaver, ikke mindst med pressen. Her er linket, hvis du i ugens løb ønsker at se, hvad bloggen kan byde på af forudsigelser og kommentarer:


MANDAG
De stærke spændinger, som er nævnt i indledningen, blødes lidt op af de fine måneaspekter. Allerede fra meget tidlig morgen står Månen stabiliserende til Saturn, og midt på dagen står Månen flot til Venus og giver kvalitet og nydelse. Det komme måske især dem til gode, der starter op efter en noget urolig juleferie.
Kl. 9.51 står Merkur i eksakt harmoni med Saturn, og så skal der være grundighed, ansvarlighed og tjek på tingene. Kl. 20.45 går Månen ind i Vædderen, og sætter gang i energierne, hvad der kan være nok så tiltrængt efter ferien.

TIRSDAG
Kl. 12.20 står Månen på Uranus og medfører et stort frihedsbehov og stor oprørstrang. Man går på barrikaderne og kæmper sin kamp. Kl. 17.14 står Månen i spænding til Pluto, så det meste af dagen udløser Månen spændingen mellem Uranus og Pluto. Det kan give følelses- og meningsmæssige konfrontationer, hvor man gerne må være lidt forsigtig, før man farer i flint. Kl. 22.54 står Månen i spænding til Mars, og det kan bringe temperamenterne i kog. En noget urolig dag, hvor man bør udvise forsigtighed. Kl. 23.02 står Merkur på Venus, og så gydes der olie på vandene. Nu kan man charmere sig ud af vanskelighederne. En meget blandet dag, som slutter godt.

ONSDAG
Kl. 14.19 står Månen i spænding til Venus. Følelserne og kærligheden kan derfor være lidt i konflikt denne eftermiddag. Kl. 17.22 står Månen i spænding til Merkur, og det kan gå ud over kommunikationen og forståelsen. Kl. 23.36 står Mars i spænding til Jupiter, hvilket kan få meningerne  på kollisionskurs. Pas på uoverlagte handlinger, og tænk, før du taler i dag.

TORSDAG
Kl. 3.24 går Månen ind i Tyren og giver et par dage med kvalitetsoplevelser og nydelse.. Kl. 9.56 står Månen godt til Neptun og befordrer fantasien, intuitionen og drømmene – og mange kan være heldige lige der omkring.

FREDAG
En god og spændende dag. Kl. 7.48 står Månen gunstigt til Jupiter, så dagen starter med glæde og humør fra tidligt om morgenen. Det fortsætter delvis om aftenen. Kl. 18.34 står Månen godt til Solen, hvilket begunstiger de nære følelser og familien.. Kl. 20.07 står Månen dog i spænding til Saturn og giver nogen træghed, men også alvorlighed og ansvar i følelseslivet.  Men det modvirkes af Månens harmoni med Venus, der er eksakt kl. 20.57. Men en overvejende positiv dag med fokus på helheden.

LØRDAG
Der er VIRKELIG mange ting i gang i dag, og det er næsten alt sammen harmonisk. Det er ugens højdespringer!
Kl. 11.44 står Venus eksakt i harmoni med Saturn, og det giver ro, stabilitet og ansvarlighed. Kl. 11.58 står Månen godt til Merkur, og det giver rigtig god forståelse og kommunikation. Kl. 13.24 står Solen og Venus i eksakt konjunktion, og det befordrer kærligheden og værdierne. Månen går ind i Tvillingerne kl. 13.26 og giver et par dage med livlig kommunikation, nysgerrighed og rejselyst.
Kl. 14.39 står Solen godt til Saturn og befordrer stabilitet, disciplin og ansvarlighed.
Om aftenen er der lidt mere kaos på dagsordenen.  Månen står kl. 20.25 i spænding til Neptun, så mange vil være trætte og måske gå tidligt i seng. Og dog, for kl. 22.35 går Merkur ind i Vandbæreren, og så kan der være mange spændende ting, man lige skal nå, før man går til køjs.

SØNDAG
Der er kun to aspekter i dag, men det er til gengæld nogle, der godt kan sætte gang i tingene. Allerede kl. 7.02 står Månen i harmoni med Uranus, så mange gode oplevelser kan komme ind i billedet lige fra morgenstunden, hvor oplevelsestrangen er stor. Kl. 22.33 står Solen godt til Mars og giver mange stor energi denne sene søndag aften. Nu er Solen heldigvis stadig i Stenbukken, og det sørger for lidt ro, så man kan være klar til mandagens aktiviteter.

Forudsigelser for 2014

Thorning, SF m.m.
Thornings horoskop byder på store udfordringer I årets første kvartal, hvor meget besluttes bag kulisserne. Statsministerens afgang kan sagtens blive den konsekvens, hun i begyndelsen af 2014 vil drage af den seneste tids udvikling. SF og S er begge i opinionskrise, og det ser ud til, at Annette Vilhelmsen må gå af som minister – eller at SF vil forlade regeringen. Dette kan medføre, at Thorning går af og overlader tøjlerne til Corydon, så der bliver bedre mulighed for at vinde næste valg. Sandsynligheden for noget sådant vil hænge sammen med, om Thorning kan få en høj stilling i EU. Barrosos stilling bliver ledig i år. Thornings horoskop for første kvartal viser muligheden for et jobskifte på trods af de signaler, der blev sendt i nytårstalen.

Løkke, valg 2015 osv.
Løkke har ingen naturlige arvtagere, heller ikke Pind. Så han bliver siddende og håber på, at regeringen kører fast.  Han vil vinde næste valg og bliver sikkert også statsminister, selv om både Corydon og Vestager står godt, især Vestager, der vil sælge sig selv dyrt og kræve at blive statsminister i en rød regering i så fald. Corydon får besøg af Neptun i slutningen af 2015, og så vil selv han få vanskeligheder ved at styre tingene på en god måde.
Nu er det Løkkes tur næste gang. Selv om han har fingrene mere fedtet ind i skattesagen, end det er kommet frem, vil det sandsynligvis ikke blive afsløret. Skattesagen vil derfor ende op med, at det vigtigste ikke kan endeligt bevises, og så er man lige vidt. Og ingen kan dømmes, men nok få afgørende ridser i lakken.

Pluto
Pluto kører gennem Stenbukkens tegn i disse år, og det står for det lange, seje træk – ingen lette lappeløsninger. Og det er dem, der nu er farlige: Kickstart, flere penge i omløb, mere forbrug. Kun det ægte vil blive stående. Alt det uægte bliver afsløret skridt for skridt. Bæredygtighed er i fokus og der kræves visioner fra politisk og økonomisk hold. Et nybrud er i gang.
Et horoskop viser, hvad der er behov for, og hvad der kan gøres – ikke om behovet indfries som sådan, det er op til den frie vilje. Her er mulighederne:

Bankunionen
Bankunionen kommer, men det er en udvandet og dermed ikke så slagkraftig udgave på grund af mange kompromiser. Danmark siger med stor sandsynlighed ja til den. Bankunionen bliver et stort tema, der handler om meget mere end bankunionen – det omhandler hele Danmarks rolle i EU-samarbejdet. 2014 bliver året, hvor det skal vise sig, hvor stor den danske EU-skepsis i virkeligheden er.

EU valget
Ved EU-valget vil man se, at de nationalistiske partier vil få fremgang, men ikke så meget i DK som i mange andre landet. Men DF vil igen få et godt valg.

Patentdomstolen
Afstemningen om Patentdomstolen vil ende med et ja, men de 4 forbehold kommer ikke op til afstemning i år. Der tør man ikke. Vi hægtes dermed mere og mere af EU, som vil buldre derudad. Debatten om Patentdomstolen vil som vanligt handle om en hel masse andet end det, den burde handle om.

Euroen
Euroen vil få et ret turbulent år ligesom EU generelt.

Regeringen
Der kommer en rokering i 2014. De mest turbulente ministerier er undervisning, arbejdsmarked og socialministeriet. Statsministerren må på banen med visionær, proaktiv tænkning. Hun har været reaktiv indtil nu og siddet med hænderne i skødet i den store sammenhæng – på trods af de mange reformer
Thorning er ikke visionær nok, og det vil svie til regeringen – hun er her på linje med Løkke, begge har stærke spændinger i deres horoskoper og er derfor ikke slagkraftige. Nyt blod ville være at foretrække i begge blokke. Indtil da står Thulesen Dahl til fremgang.
Så længe det er bøvl i SF, og det holder ikke sådan lige op (spændinger i horoskopet), så lægges der luft til Enhedslisten.
SF bør for både egen og regeringens skyld forlade regeringen i år. Alligevel vil det nok ikke ske, fordi de hele tiden håber på fremgangsbølgen, som dog ikke er at vente astrologisk set.
Ghettoer fortsætter, så ældre og handicappede stadig stuves sammen – og for den sags skyld de syge, som får supersygehuse, som ikke er af det gode – hvilket gælder alle store koncentrationer af mennesker.

Kunst m.m.
Kunsten stiger, selv om det ikke bliver til en Oscar hovedpris til ”Jagten”  – kun nærved og næsten. Vinterberg vil dog høste stor anerkendelse for filmen, og den vil blive solgt godt.
De gode takter fra filmåret 2013 vil fortsætte i 2014, dog måske med lidt formindsket kraft.

Boligen m.m.
Månen (boligen) er i spænding, og vi kan forvente en ny boligboble inden for de næste to år. Eller en påvirkning fra bobler i andre lande som Norge og Sverige, som vil få en boble før os, og det kan påvirke eksporten i disse lande negativt. Eksporten vil dog stige lidt, samlet set

Pengene
Økonomien vækster fortsat lidt
Aktiekurserne vil holde sig godt oppe i årets første halvdel, men stigningerne vil ikke boome som i 13.

Innovation
Det er et fantastisk år for opfindelser og innovation, og IT er i fokus.  Brugen af robotter vil stige. April og maj er især nytænkende og kan kaste nye opfindelser af sig, som dog måske først senere blive kendt. Også årets fire sidste måneder er vildt innovative
Reform-krævende områder: Uddannelsessystemet, beskæftigelsespolitikken, socialpolitikken samt integrationspolitikken.

EM i håndbold i Danmark
Danmark er favorit til at vinde guld på hjemmebane, og det kan da også ligne en finaleplads. Men det ligner mere sølv end guld. Og vi skal passe på ikke at tabe et par lettere kampe på gulvet undervejs.
Vi går efter guldet, men må nøjes med sølvet.

Akuttelefon blev til kaputtelefon
Akuttelefonen 1813 blev lanceret kl. 0.00 den 1. januar, hvor der var vildt mange spændinger. Det vil sige, at alt, hvad der blev introduceret og startet op den 1.1.14, ville få noget af en grum start. Og det skete så også. Der var totalt kaos nytårsaften, og nu er den helt nede igen. Sådan vil det være et stykke tid, når man vælger et så kaotisk starttidspunkt.

Arvingerne
Denne nye tv-serie blev sendt for første gang kl. 20.00 den 1. januar 2014. Det reelle tidspunkt plejer ved serier at være ca. 5 minutter senere, altså ca. kl. 20.05.
Det vil sige, at hele 7planeter er i spænding til hinanden i et firdobbelt storkvadrat, hvor Solen (AC-hersker), Månen (familie), Pluto (arv) og Merkur (formidling) står samlet i en såkaldt konjunktion, som afspænder af Saturn i Skorpionen (arv). Venus og Neptun er uaspekterede. Der er lagt på til et drama af de helt store, som dog kun anedes i horisonten i det første afsnit. Men alene det, at storkvadratet falder i de kardinale tegn taler for, at der nok skal komme vildt gang i den – og det på bedste Pluto-maner. Der skal nok komme en stor succes ud af det på trods af de mange spændinger. Man skal huske, at film jo netop er bygget på indbyrdes spændinger. Et rigtigt tragedie-horoskop, som bevæger sig ned i den dybeste undergrund – i de gamle tabuers og kollektive fortrængningers land.

Decembers mange ulykker og begivenheder
Vi har allerede bragt mange eksempler på ulykker fra den senere tid, hvor der astrologisk set har været stærke spændinger på himlen. Det er ganske uoverkommeligt at kommentere på alle begivenhederne, men her skal blot nævnes nogle af dem. Mandela døde i begyndelsen af december, og i Mordkorea er man begyndt at henrette folk, der kan antages at være til fare for den nye diktator, Kim Yong-il. Hans egen onkel er en af de henrettede. Og han (Kim Young-One) har truet med atomkrig, som også symboliseres af Pluto, lige som henrettelser gør. I Rusland er de begyndt at frigive fængslede personer, fx Khodorkovskij og medlemmer af Pussy Riot, hvilket også var forudsagt her. Vi kommer i det følgende ind på nogle flere eksempler på hændelser i december og hen over årsskiftet. Vi fortsætter med flere hændelser senere.  
Loftet i London teater styrtet sammen
Mange kom til skade, nogle endda slemt, den 19. december 2013 kl. ca. 19.55, hvor loftet i et teater i London styrtede sammen. AC var i spænding til Saturn (konstruktion), og MC var i spænding til Venus i 6. hus (sygdom) og til Månen i 12. hus (opløsning), så det var ikke det bedste tidspunkt at befinde sig i det pågældende teater i London på. Saturn stod i Skorpionen (transformation) og hersker over 6. hus (helbred, sundhed), og Månen stod i 12. hus (opløsning). Det er bestemt noget, der skal bygges op igen – og gerne på en holdbar måde denne gang.
Khodorkovskij
Den stenrige russer har været anset for at være farlig for Putin, så han røg i fængsel for nogle år siden, men blev sat fri i december. Vi kender ikke fødselstiden, men han ser ikke ud til at have spændinger fra transitter. Eneste nævneværdige spænding nu er den progressive Sol, der er i opposition til Saturn. Det er nok alligevel klogt, at han skyndte sig at flygte ud af landet, så han ikke risikerer at ryge tilbage i fængslet, så snart vinter-OL er forbi (anledningen til frigivelsen). Han er født den 26. juni 1963 og har haft Pluto i spænding til Solen, mens han har siddet fængslet.

Sydsudan
Der har været uro i verdens nyeste nation, Sydsudan. En folkeafstemning sagde ja til selvstændighed den 9. januar 2011, og landet blev selvstændigt den 9. juli 2011. Det vil sige, at Pluto er på vej ind i en spænding til Solen. Men først og fremmest er landet grundlagt på en skrøbelig astrologisk konstruktion med et storkvadrat mellem Venus, Saturn, Uranus og Pluto, så det bliver en langvarig kamp, hvis de skal kunne opretholde selvstændigheden. Der kan tidligst ventes en vis stabilitet om 3-4 år, når Pluto er væk fra spændingen til Solen.

Mit navn er Storm – Bodil Storm
Den 28. oktober havde vi storm, og den kom tilbage den 5. december – denne gang med store oversvømmelser til følge, herunder i Frederikssund. Vi har stiftelsestiden på denne kommune, og der er naturligvis tale om kraftig Neptun-indflydelse i denne tid. Neptun står på Venus og DC, og Pluto udløser en spænding mellem Månen i Krebsen og Mars i Stenbukken. Så det var absolut til at se i horoskopet, at der kunne være fare for oversvømmelser, som kan få følger for fremtiden. Også Frederiksværk og Gilleleje blev hårdt ramt. Jeg vil prøve at finde disse kommuners horoskoper frem senere.

Nytårstvillinger født hver sin dag – og hvert sit år!
Der indtraf ved årsskiftet en meget usædvanlig fødsel i Canada. Et tvillingepar blev født på hver side af midnat. De er altså ikke alene født på hver sin dag, men også i hvert sit år, hvilken kan få følger for dem i fremtiden. Der er tale om to piger, Gabriela og Sophia Salgueiro. Gabriela blev født den 31.12 kl. 23.52, mens Sophia fødtes den 1.1. kl. 00.00.38! Fødslen skete på Credit Valley-hospitalet  i Toronto. Terminen lød ellers på en fødsel den 19. januar, men de to piger kunne altså ikke vente så længe.



UGEHOROSKOP uge 2 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
Tiden er inde til at tage et godt kig på dine mål og dine fremtidige planer. Der er intet, udover dig selv, der kan stoppe dig, hvis du først beslutter dig for noget. Det er dig selv, der har alle ressourcerne, og du kan faktisk, hvad du vil  - det er en periode med mange muligheder, selvom det ikke føles helt let.
PS: Du må vove at miste fodfæstet et øjeblik, for at du kan komme videre.
TYR
Du vil føle dig modarbejdet af andre på dit daglige arbejde. Dette er ikke kun en følelse, men det er også op til dig, hvor meget værdi, du vil tillægge dette. Der skal ske noget - en rejse, hvis det er muligt - og bare planlægningen vil gøre dig i godt humør.
PS: Dit temperament kan løbe af med dig.
TVILLING
Stop lige op og tænk dig om, inden du påtager dig flere opgaver, især andres opgaver. Der er ingen tvivl om, at du er hurtig til at få noget fra hånden, og dit overblik er eminent, men det betyder ikke, at du skal stå til rådighed. Koncentrer dig om dine egne opgaver først. 
PS: Din partner har brug for dig.

KREBS
Andre mennesker vil inspirere dig, og der er basis for at indgå nye venskaber med mennesker, du møder. Du skal dog huske ikke at give mere, end du modtager, da det vil gøre forholdet skævt fra starten. Det er ikke helt let for dig, at kombinere familieliv med arbejdet, men du må prøve.
PS: Du skal finde tid til at slappe af ind imellem.
LØVE
Til tider kan du miste overblikket, da der foregår virkelig meget omkring dig. Det er ikke kun med hensyn til daglige opgaver og job, men også med de mennesker, der er omkring dig i det daglige. Det er vigtigt, at du prioriterer dine opgaver, så du hele tiden er ”ovenpå”.
PS: Det er ikke alt, du skal sige højt.
JOMFRU
Du kan næsten ikke vente med at påbegynde nye projekter, men du bør faktisk vente til næste uge. Dine opgaver kommer ikke godt fra start lige nu. Du er meget kreativ, men det resulterer i mange små projekter. Du må samle din energi, det giver dig mest.                                                                                                                                                
PS: Det betaler sig at være selektiv.
VÆGT
Tingene kan virke overvældende, da du har meget at se til både hjemme og på arbejdet. Du kommer til at træde et skridt tilbage, jobmæssigt, og tænke over dine projekter og mål - der er justeringer, der skal foretages. Familien kræver din tilstedeværelse, især din partner.
PS: Indsæt tid til pludselig opståede udfordringer.
SKORPION
I starten af ugen må du virkelig tænke over, hvad du siger til andre. Misforståelser opstår meget let, og du mister hurtigt tålmodigheden, da du skal bruge lang tid på at forklare dig. Når du kommer til weekenden kan du trække vejret, og den er oplagt til både hygge og romantiske stunder.
PS: Tilgiv dig selv, og hæng dig ikke i detaljer.
SKYTTE
Begynd allerede nu at planlægge din weekend, spændende oplevelser venter på dig. I løbet af ugen kan du med held tage et grundigt kig på din økonomi. Der er sikkert nogle tilretninger, du med held kan foretage dig. Du kommer også til at tænke over, hvad der er vigtigt for dig.
PS: Der skal være tid til sjove og impulsive oplevelser.
STENBUK
Kast dig endelig ud i tingene, du kan nemlig nå langt med dine planer og projekter. Ikke alt går helt som du ønsker, hvilket skyldes, at andre mennesker modarbejder dig, men du må finde en vej udenom, og ikke hænge dig for meget i det. En god ven kan give dig nogle brugbare råd.
PS: Du er succesfuld, og det vil provokerer andre.
I
VANDBÆRER
Når du beslutter dig for noget, så er der faktisk ikke meget, der kan stoppe dig. Du har en god evne til at fokusere på det vigtigste, og samtidig prioriterer du rigtigt. Når du starter på noget, der er vigtigt for dig, vil tingene hurtigt tage fart, og du vil være succesfuld.
PS: Hold ikke igen.
FISK
Mange interessante muligheder og tilbud vil dukke op. Det er ikke alt, du kan sige ja til, du har nemlig kun den tid, du har. Sørg derfor for, at du kaster dig ud i det, du finder mest interessant og spændende. Det gælder også om, at du skal lære noget nyt, ellers keder du dig.
PS: Du kan glemme aftaler, så skriv dem op.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar