fredag den 10. januar 2014

Bjarne Riis

Riis er et af Danmarks største sportsikoner. Eller i hvert fald HAR han været det. Han er i takt med dopingafsløringerne faldet dramatisk i popularitet, og nu har han betroet sig til et tv-kamera, så vi har kunnet se ham græde offentligt. Og hele familien har udtalt sig. Det er meget fint, han åbner sig op, det skal der til for at komme videre. Men man fik fornemmelsen af noget indstuderet i dette forløb, så ikke alt kom frem alligevel. 
Det er klart, at han ikke har indrømmet mere omkring sin doping, men der blev sikkert også tilbageholdt lidt på det private plan. Og det går ikke, når man er begyndt på en Pluto på MC i spænding til Solen. Så er det alt eller intet. Jeg vil derfor tro, at næste skridt bliver at fortælle alt om doping, og at det vil blive i år, måske i marts/april, hvor han bliver 50. Her står Uranus på Solen, ganske vist i det skjulte 12. hus, som dog også hænger sammen med stimulanser, herunder doping. 
Så mon ikke han vil harve ryddet op i det hele, inden han runder. Hans fødselssol er ikke alene i 12. hus, men også uaspekteret, så på en måde har han haft svært ved at slå igennem ved egen kraft. Det har han så været i stand til alligevel, netop på grund af de hårde opvækstvilkår, hvor han har været væk fra sine forældre i en periode.
Også skæbneplaneten Saturn er i stærke spændinger i 2014. Den progressive MC står på denne planet, også i 12. hus, og den hersker over MC, så det var godt han solgt sit cykelhold, som vi også har beskrevet tidligere. NU ´kan han meget bedre fokusere på sit eget liv, hvad der også er bydende nødvendigt, hvis han vil redde familielivet, og det vil han.

Transit Saturn er senere på året og i 2015 i spænding til både sig selv, Venus og Neptun, så er der nogen, der er nået til en korsvej i sit liv, er det Riis. Det er op til ham selv at få noget godt ud af det, og han er startet året i ret god stil rent udviklingsmæssigt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar